بله برای کاربران عادی این امکان هستمیشه همزمان از یک سیستم دیگه هم کنارش استفاده کرد ؟ (کلا دو سیستم. یکی سیستم استارتر و یکی هم یه سیستم دیگه)
ممنون دوست عزیزوالا بنظرم برای شروع 3 تا پاپ اپ اونم با این قیمت ها خوب نیست
حداقل پاپ اپ اول 30 ریال بشه بنظر من برای اول کار
البته نظر شخصی من هست
موفق باشید
برای تست از سیستمتون به مدت 24 ساعت استفاده مبکنم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنمممنون دوست عزیز
باید بگم اول کار ما نیست ما الان چند ساله که این سایت رو داریم و توی انجمن مه میشناسن سیستم رو
شما یه سرچ بکنید متوجه میشید که فعالیت ما از کی بوده!
الان قیمت ها رو با توجه به شرایط موجود این مقدار قرار دادیم
البته اینم در نظر بگیرید که شمارش ما به محض باز شدن هستش نه اینکه کاربر 10-20 ثانیه باید صفحه رو باز بذاره تا شمارش بشه!
به جرات میتونم بگم این 50ریال ما برابری میکنه با 150 ریال بقیه سیستم ها
اونایی که با سیستم ما کار کردن بهتر میتونن قضاوت کنن
در خدمتیمبرای تست از سیستمتون به مدت 24 ساعت استفاده مبکنم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنم
بنظر خوب میاد...
موضوعات همکاری در فروش و سایتهایی که پاپ آپ خریدن...موضوع پاپ آپ؟
پشت صفحه؟جلو صفحه؟نیوتب یا نیو ویندوز؟
اونایی که استفاده میکنند بگن هر هزار آی پی چن تومن واسشون میندازه؟
دقیق نگفتین موضوع فعلی پاپ آپ چیه (عشق شیرین آیا)؟ماشاا... اینقد پاپ آپ ها زیادن که نمیشه هی موضوعشون رو چک کرد تو خود سایتشون هم نمیزنن ای کاش سایتای پاپ آپ مرتب موضوع پاپ آپ هاشون رو بگنموضوعات همکاری در فروش و سایتهایی که پاپ آپ خریدن...
پشت صفحه و نیو ویندوز
اون سوالم کاربران پاسخ میدن انشالله
ببینید دقیق نمیشه هر لحظه گفت چون تبلیغات تنها ماله ما نیست کاربرا میان تبلیغ سفارش میدن و اونایی که مورد داشته باشن تایید نمیشندقیق نگفتین موضوع فعلی پاپ آپ چیه (عشق شیرین آیا)؟ماشاا... اینقد پاپ آپ ها زیادن که نمیشه هی موضوعشون رو چک کرد تو خود سایتشون هم نمیزنن ای کاش سایتای پاپ آپ مرتب موضوع پاپ آپ هاشون رو بگن