Nima.s
Registered User
- نوشتهها
- 2,506
- لایکها
- 273
سلام خدمت همه دوستان پرشین تولزی
بعد از مدتی برنامه ریزی برای افتتاح سایت پاپ بالاخره با تهیه بودجه مناسب سایت بیر پاپ رو افتتاح کردم.
در این تاپیک قصد دارم از شما کاربران عزیز که سایت دارید دعوت کنم سیستم ما را نیز امتحان کنید و در صورت قبولی از سیستم ما استفاده نمایید.
البته سیستم اولاشه و طبیعتا یه سری اشکالات جزئی خواهد داشت که به کمک شما عزیزان رفع خواهیم کرد .
چرا باید از Birpop استفاده کنید :
بعد از مدتی برنامه ریزی برای افتتاح سایت پاپ بالاخره با تهیه بودجه مناسب سایت بیر پاپ رو افتتاح کردم.
در این تاپیک قصد دارم از شما کاربران عزیز که سایت دارید دعوت کنم سیستم ما را نیز امتحان کنید و در صورت قبولی از سیستم ما استفاده نمایید.
البته سیستم اولاشه و طبیعتا یه سری اشکالات جزئی خواهد داشت که به کمک شما عزیزان رفع خواهیم کرد .
چرا باید از Birpop استفاده کنید :
- تسویه حساب منظم روزانه : در صورت آنلاین بودن اینجانب که تقریبا روزانه 10 ساعت آنلاین هستم به محض درخواست واریز انجام خواهد شد . اگر درگاه داشته باشید عالی میشه .
- پشتیبانی قوی و 24 ساعته : البته فکر نکنم نیازی به پشتیبانی احساس بشه ولی در صورت نیاز 24 ساعته در تلگرام پاسخگو شما عزیزان هستم.
- آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد : xdex یکی از برترین سیستم های پاپ آپ می باشد که آمار دقیقی را در اختیار شما قرار خواهد داد.
- سرعت و امنیت بالا : با انتخاب سرور مناسب و انجام کانفیگ ها و تنظیمات مورد نیاز سرعت و امنیت را حس خواهید کرد.
- امکان تعیین دفعات باز شدن پاپ آپ : به صورت پیشفرض برای هر آی پی در روز 3 بار پاپ آپ باز خواهد شد که شما می توانید این 3 بار را در پانل خود کاهش دهید.
- 10 درصد پورسانت زیرمجموعه گیری : با دعوت از دوستان خود برای عضویت در سیستم ما 10 درصد از درآمد آنها متعلق به شما خواهد بود .
- پرداخت تا سقف 70 ریال به ازای هر IP : آی پی اول 30 ریال و آی پی های دوم و سوم هر کدام 20 ریال خواهد بود البته برای کاربران ویژه سق پرداخت 90 ریال خواهد بود.
- و ...
همچنین قابلیت سفارش پاپ آپ نیز به محض افزایش کاربران فعال خواهد شد .
تبلیغات فعلا سیستم همکاری در فروش هست که 100% در آینده نزدیک جای خود را به تبلیغات دیگر و شاید تبلیغ کانال تلگرام خواهد داد.
منتظر هرگونه انتقاد و پیشنهاد سازنده شما عزیزان هستم .
لطفا در صورت امکان سیستم را حتما امتحان کنید . چون خودم هم یک عمر وبسمتر بودم و کلی گله از سیستم های پاپ آپ بخاطر تقلب و عدم شمارش صحیح داشتم این سیستم را بدون کوچک ترین تقلبی راه انداختم .
لطفا به دوستان خود نیز معرفی کنید . با تشکر
آدرس سایت :
http://birpop.ir/
هم اکنون به جمع ما بپیوندید منتظرتان هستیم
تبلیغات فعلا سیستم همکاری در فروش هست که 100% در آینده نزدیک جای خود را به تبلیغات دیگر و شاید تبلیغ کانال تلگرام خواهد داد.
منتظر هرگونه انتقاد و پیشنهاد سازنده شما عزیزان هستم .
لطفا در صورت امکان سیستم را حتما امتحان کنید . چون خودم هم یک عمر وبسمتر بودم و کلی گله از سیستم های پاپ آپ بخاطر تقلب و عدم شمارش صحیح داشتم این سیستم را بدون کوچک ترین تقلبی راه انداختم .
لطفا به دوستان خود نیز معرفی کنید . با تشکر
آدرس سایت :
http://birpop.ir/
هم اکنون به جمع ما بپیوندید منتظرتان هستیم