arashmidos
Registered User
- نوشتهها
- 302
- لایکها
- 46
دوستان چند وقت پیش با یکی از مانیتورهای بدون قاب و فوق العاده زیبای LG آشنا شدم و انقدر امکانات این مانیتور خوب و کامل بود که تصمیم گرفتم یه تاپیک براش راه بندازم تا به سایر دوستان هم معرفیش کنم .
ویژگی ها:
Wide 23
مگا كنتراست 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution
زمان پاسخ دهي سريع پيكسل ها(2ms)
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودي HDMI
بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر
تكنولوژي DFC
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)
داراي كليدهاي لمسي
داراي صفحه نمايش براق
بدون قاب(BorderLess)
به نظرم این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای موجود بازاره که کاملترین ویژگی ها و امکانات رو توی خودش داره . من که وقتی زیبایی و کیفیت تصویر و سایر امکاناتش رو از نزدیک دیدم واقعا" لذت بردم .
اندازه اش که 23 اینچه و برای کارکردن خوبه چون یه فضای کاری خوب و زیاد در اختیار کاربر قرار میده و برای بازی و مشاهده فیلم هم که عالیه .
باریک و شیک هست و ضخامت 7.2mm آنرا لوکس و شیکتر کرده .
زمان پاسخدهی 2ms اش هم باعث شده تا برای دیدن متحرکترین تصاویر و فیلمها و بازی ها مناسب باشه .
مشاهده پیوست 149146
ویژگی ها:
Wide 23
مگا كنتراست 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution
زمان پاسخ دهي سريع پيكسل ها(2ms)
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودي HDMI
بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر
تكنولوژي DFC
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)
داراي كليدهاي لمسي
داراي صفحه نمايش براق
بدون قاب(BorderLess)
به نظرم این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای موجود بازاره که کاملترین ویژگی ها و امکانات رو توی خودش داره . من که وقتی زیبایی و کیفیت تصویر و سایر امکاناتش رو از نزدیک دیدم واقعا" لذت بردم .
اندازه اش که 23 اینچه و برای کارکردن خوبه چون یه فضای کاری خوب و زیاد در اختیار کاربر قرار میده و برای بازی و مشاهده فیلم هم که عالیه .
باریک و شیک هست و ضخامت 7.2mm آنرا لوکس و شیکتر کرده .
زمان پاسخدهی 2ms اش هم باعث شده تا برای دیدن متحرکترین تصاویر و فیلمها و بازی ها مناسب باشه .
مشاهده پیوست 149146

مشاهده پیوست 149149
مشاهده پیوست 149147