• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی مانیتور بدون قاب LG مدل E2391VR با ظاهری بی نظیر و کارایی بالا

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان چند وقت پیش با یکی از مانیتورهای بدون قاب و فوق العاده زیبای LG آشنا شدم و انقدر امکانات این مانیتور خوب و کامل بود که تصمیم گرفتم یه تاپیک براش راه بندازم تا به سایر دوستان هم معرفیش کنم .

ویژگی ها:

Wide 23

مگا كنتراست 10،000،000:1

Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution

زمان پاسخ دهي سريع پيكسل ها(2ms)

وضوح تصويرFull HD)1920x1080)

مجهز به ورودي HDMI

بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر

تكنولوژي DFC

قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)

داراي كليدهاي لمسي

داراي صفحه نمايش براق

بدون قاب(BorderLess)

به نظرم این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای موجود بازاره که کاملترین ویژگی ها و امکانات رو توی خودش داره . من که وقتی زیبایی و کیفیت تصویر و سایر امکاناتش رو از نزدیک دیدم واقعا" لذت بردم .
اندازه اش که 23 اینچه و برای کارکردن خوبه چون یه فضای کاری خوب و زیاد در اختیار کاربر قرار میده و برای بازی و مشاهده فیلم هم که عالیه .
باریک و شیک هست و ضخامت 7.2mm آنرا لوکس و شیکتر کرده .
زمان پاسخدهی 2ms اش هم باعث شده تا برای دیدن متحرکترین تصاویر و فیلمها و بازی ها مناسب باشه .

مشاهده پیوست 149146
ProductImage_Monitor_E2391VR_930ID_3.jpg
مشاهده پیوست 149149
مشاهده پیوست 149147

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوست عزیز
قیمتش چند هستش؟

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
مدل پنلش ذکر نشده عزیز؟
ظاهرا که TN هست با توجه به زمان پاسخ دهیش!

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
بله دوست عزیز پنلش TN هست .
پنلهای IPS بیشتر برای کسانی مناسبه که نمایش واقعی رنگها براشون خیلی مهم باشه و گرافیستهای حرفه ای باشند چون کاربرهای معمولی تفاوت نمایش رنگها رو بین مانیتورهای IPS و TN احساس نمیکنن و IPS ها بیشتر کاربرد حرفه ای دارن .
ضمن اینکه الان بیشتر مدلهای بازار TN هستن و تا چند وقت پیش حتی پنل IPS با زمان پاسخدهی 5ms هم نداشتیم . غالبا" پنلهای IPS برای کاربرد حرفه ای و گرافیستها استفاده میشه . ASUS هم مانیتور با پنل ips داره ولی چون ظاهر معمولی داره معمولا" کاربرهای عادی رو جذب نمیکنه ولی مانیتور IPS226 LG چون یه ظاهر خاص و قشنگ داره مورد استقبال کاربرهای عادی هم قرار گرفته .
در نهایت به نظر من E2391VR برای بازی و کاربری که یه مانیتور با ظاهر بینظیر و مشخصات خیلی خوب میخواد ، انتخاب خوبیه .

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
سلام
مانیتور lg 2391 داخل جعبه چه وسایلی داره ؟
فوری
فردا می خوام بگیرم .

بالا