• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی محصول جایگزین کتاب جنسی

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سلام و خسته نباشید خدمت کاربران ، دوستان می دانید گیر بازار بعضی محصولات همانند کتاب عشق و هک زیاد شده است به نظر شما کاربران از چه محصولی در سایت هایشان برای فروش استفاده کنند ، دوستان وبمستر محصولی که بیشترین فروش را داشته اند معرفی کنند تا کاربران دیگر هم با محصولاتی که در حال حاضر خوب فروش می رود آشنا شوند .دوستان اگر توجه کرده باشند شش ماهه دوم سال از شش ماهه اول سال فروش بهتر است مخصوصا از دی ماه به بعد دوستان می دانند که همین کتاب عشق پارسال تا دو ماه اول که امده بود فروش خوبی داشت و همه از فروشش بهره بردند . حالا به نظر شما محصول جایگزین که فروشش همانند عشق شیرین باشه پیدا میشه . دوستان اگر ایده ای دارند مطرح کنند .

Last edited:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کلی فحش دادم گفتم الانه که بن شم بیخیال :D
برو مثل آدم محصولات مرتبط با سایت یا وبلاگت رو بزار مشتری صرف اینکه اون محصول جنسیه یا خفنه نخره ، بعد خرید لذت ببره. :)
البته پر فروش ترین فعلا همین دوربین مینی و ساعت هستش که البته به نظرم باید فروشگاه ها مینی رو حذف کنن چون اینجا کاربرد اصلیش رو نداره :mad:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
برو مثل آدم محصولات مرتبط با سایت یا وبلاگت رو بزار مشتری صرف اینکه اون محصول جنسیه یا خفنه نخره ، بعد خرید لذت ببره. :)
البته پر فروش ترین فعلا همین دوربین مینی و ساعت هستش که البته به نظرم باید فروشگاه ها مینی رو حذف کنن چون اینجا کاربرد اصلیش رو نداره :mad:
عزیزم با بچه مدرسه ای مثل خودت حرفی نمی زنی من سرکارم با 1000 یا 2000 بازدید نیست :general210::general210:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
عزیزم با بچه مدرسه ای مثل خودت حرفی نمی زنی من سرکارم با 1000 یا 2000 بازدید نیست :general210::general210:
استاد ببخشید اگه ناراحت شدی ولی من بچه مدرسه ای باشم بهتر از اینه که با بازدید بالا فقط دنبال پول کش رفتن از مردم باشم.
محصول هم گفتم دوربین مینی فعلا پر فروش ترین هست بعد محصولات جنسی.

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
دوستانی که سیستم همکاری در فروش دارند هم نظر بدهند

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
متناسب با موضوع سایت ، محصولات بفرستید ، سایت بنده با موضوع مدل و لباس بود بیشتر در مورد همین فروش داشتم .

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
یعنی این ساعت رولکس بازم به فروش میره؟ :D:eek::p
شما برنده شدید ! اگر این پنجره را ببندید دیگر باز نخواهد شد o_Oo_O خخخ

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یعنی این ساعت رولکس بازم به فروش میره؟ :D:eek::p
شما برنده شدید ! اگر این پنجره را ببندید دیگر باز نخواهد شد o_Oo_O خخخ
آره به تعداد 80 ملیون جمعیت کشورمون هنوزم جا هست برای فروش ساعت رولکس :D

omid7092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان خوب و عزیزم.
محصولات هک و جنسی و درآمد, جرم هست و طبق قانون پلیس فتا برخورد میکنه و شاکی هم به احتمال 90 درصد خود پلیس فتا هست چون در سایت خود پلیس فتا میتونید ملاحظه کنید تا به حال چند نفرو گرفتن به خاطر این مورد !!!! در صورت مشاهده مثل خیلی از دوستانی که در اینجا تاپیک زدن فتا میاد در خونتون یا زنگ میزنند.
حالا ببینید واقعا میارزه به دردسرش یا نه !!!!!!
یا علی

بالا