برگزیده های پرشین تولز

معرفی وبسایت click bitc و شروع رقابت در shortlink contest برای کسب جایزه ماهیانه 50.000 ساتوشی

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و وقت بخیر
امروز کسب دارم وبسایت معتبر click bits رو به شما عزیزان معرفی کنم
نکات مهم در باره این وبسایت
1. کسب درامد از قسمت shortlinks آسان روزانه 500 بیتس که واحد پول این وب سایت هستش که هر یک بیتس 1 ساتوشی میشه.
2. هر 5 دقیقه اجازه یک faucet به ما می ده که بین 5 تا 10.000 به ما جایزه میده.
3. قسمت ptc روزانه بالا 100 بیتس به ما جایزه میده.
4. متاسفانه قسمت offerwall برای کشور ما مانند بقیه وبسایت های فاست خیلی کاربردی نداره.
5. مینیمم پرداختی 30000 ساتوشی به فاست ها که این گزینه به دلیل بسته شدن فاست هاب در اینده غیر فعال میشه.
6. پرداختی مینیمم 100.000 ساتوشی به کیف پول اصلی.
7. مهمترین قسمت این وبسایت که خیلی مورد توجه من قرار گرفته بخش shortlink contest هستش که بعد از گذشت یک ماه رقابت به نفر اول تا دهم به ترتیب 1.000 تا 50.000 بیتس جایزه داده میشه بنده گزارشات کامل این رقابت رو دراین تاپیک به طور مستمر قرار میدم و دور جدید رقابت ها از 1 دسامبر شروع میشه به دوستان پیشنهاد میکنم که این رقابت رو از دست ندن و این رو عرض کنم شما عزیزان برای برنده شدن جایزه اول باید روزانه 100 شورت لینک رو انجام بدید که بسیار اسان هستش که حل هر شورت لینک کمتر از 15 ثانیه زمان می بره و این کار رو به مدت 30 روز ادامه بدید تا در لیست نفر اول قرار بگیرید البته جایگاه شما به تلاش رقیبان شما هم بستگی داره که مسلما خیلی ها از حل روزانه این شورت لینک ها باز میمونن و قهرمانی شما تظمین میشه بنده قصد داررم از ماه دسامبر به بعد با قدرت تمام در این رقابت شرکت کنم.
تصویری از رقابت ماه نوامبر که بنده این ماه رو از دست دادم

112225665.jpg

تصویری از برندگان دور قبل رقابت
45655.jpg

عزیزان برای ثبت نام در این وبسایت خوب و شروع دور جدید shortlink contest بروی
اینجا کلیک کنید.

Last edited:

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
bandicam 2019-11-15 11-56-53-711.jpg
شمارش معکوس دورر جدید shortlink contest ماه دسامبر و برنده شدن جایزه ویژه 50.000 ساتوشی

شما عزیزان برای برنده شدن جایزه اول باید روزانه 100 شورت لینک رو انجام بدید که بسیار اسان هستش که حل هر شورت لینک کمتر از 15 ثانیه زمان می بره و این کار رو به مدت 30 روز ادامه بدید تا در لیست نفر اول قرار بگیرید البته جایگاه شما به تلاش رقیبان شما هم بستگی داره که مسلما خیلی ها از حل روزانه این شورت لینک ها باز میمونن و قهرمانی شما تظمین میشه
برای ثبت نام و شروع دور جدید shortlink contest ماه دسامبر بروی اینجا کلیک کنید.

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
short link contest desambr.jpg

شمارش معکوس دورر جدید shortlink contest ماه دسامبر و برنده شدن جایزه ویژه 50.000 ساتوشی

شما عزیزان برای برنده شدن جایزه اول باید روزانه 100 شورت لینک رو انجام بدید که بسیار اسان هستش که حل هر شورت لینک کمتر از 15 ثانیه زمان می بره و این کار رو به مدت 30 روز ادامه بدید تا در لیست نفر اول قرار بگیرید البته جایگاه شما به تلاش رقیبان شما هم بستگی داره که مسلما خیلی ها از حل روزانه این شورت لینک ها باز میمونن و قهرمانی شما تظمین میشه

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کمتر از 3 ساعت تا پایان مسابقات shortlink contest ماه نوامبر و شروع دور جدید ماه دسامبر
اسامی برندگان به زودی اعلام خواهد شد
final lap.jpg

دوستان عزیز به جرات می تونم بگم اگر حتی یک شورت لینک رو از دست بدید شانس اول شدن شما خیلی پایین میاد
بنده در دور جدید با یوزر aramis5 در این دوره از رقابت ها شرکت خواهم کرد
و تمام تلاش خودم رو می کنم که در راقابت ماه دسامبر اول بشم.

بالا