• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی و آموزش GrandBux - یکی از معتبرترین سایت های کلیکی با ضریب کیک هیلی بالا و درآمد بالا

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
امروز تصمیم گرفتم یه سایت کلیکی معتبر که برا خودش اسم و رسمی به راه انداخته رو بهتون معرفی کنم. (آموزش grandbux)

برای ثبت نام روی تصویر زیر کلیک کنید:

خبر جدید: از امروز 2 July 2016 برابر 13 تیر 1395 درگاه پرداخت پیزا (Payza) برای گرندباکس فعال شد.
همونطور که می دونید یکی از بزرگترین دغدغه های کاربران سایت های کلیکی اجاره ی زیرمجموعه هستش و چون اغلب تو خیلی از این سایت ها ضریب کلیک زیر مجموعه ها پایین هستش، مدیریت اونها کار خیلی سختی می شه. (از اصلی ترین مسایلی که کاربرای نئوباکس باهاش مواجه می شن، آمورش نئوباکس)

سایتی که امروز بهتون معرفی می کنم متوسط کلیک زیرمجموعه هاش 8-10 هستش.
1f62f.png
1f62f.png
1f62f.png

بله، یعنی هر زیرمجموعه تون متوسط روزی 9 تا تبلیغ کلیک می کنه.

معرفی:
خبر جدید: از امروز 2 July 2016 برابر 13 تیر 1395 درگاه پرداخت پیزا (Payza) برای گرندباکس فعال شد.
شروع به کار سایت:
2014
درآمد کاربر از هر کلیک: از 0.001 تا 0.02$
کمیسیون کلیک زیرمجموعه ها: از 0.001 تا 0.01 به ازای هر کلیک
متوسط کلیک زیرمجموعه ها: 8-10 (این به این معنیه که با اجاره ی فقط 100 زیر مجموعه می شه یک دلار در روز درآمد داشت).
هزینه ی اجاره ی زیرمجموعه: از 0.15$
حداقل پرداخت: 5 دلار
روش پرداخت: آنی (Instantly)
درگاه پرداخت: پی پال (Paypal) و جدیدا پیزا (Payza)

من توی این سایت ثبت نام کردم و الان هم نوع عضویتم بالاترین سطح توی سایت هست (نوع عضویت من Exclusive هستش که قیمت خریدش 2500 دلاره :) ) و برداشتیام از سایت رو هم آخر همین پست به مرور براتون می ذارم.
با توجه به تعداد کلیک بالای زیرمجموعه ها شدیدا بهتون توصیه می کنم تو این سایت کار بکنید.

• پروموشن:
یکی دیگه از بخش های جذاب این سایت آفرها و پروموشن هایه که هر از گاهی برای کاربراش فعال می کنه. مثلا یکی از جذاب تریناش اینه که اگه حسایت رو 2500$ دلار شارژ بکنی، مستقیما به حسابت 1500$ اضافه می کنه (البته تا اول آگوست این آفر به ازای هر 2500 دلار 2500 دلار اضافست، البته به حساب خرید اضافه می شه) و … بیشتر رو توی عکس های زیر ببینید
simple-smile.png

پرداختی های سایت به من تا حالا:
  • اولین پرداختی:
IMG_20160410_005541.jpg

• دومین پرداختی:
2th_payment.jpg

• سومین پرداختی:
911cac71ad.jpg

• چهارمین پرداختی:
911cc964a7.jpg

Last edited:

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
امروز تصمیم گرفتم یه سایت کلیکی معتبر که برا خودش اسم و رسمی به راه انداخته رو بهتون معرفی کنم. (آموزش grandbux)

همونطور که می دونید یکی از بزرگترین دغدغه های کاربران سایت های کلیکی اجاره ی زیرمجموعه هستش و چون اغلب تو خیلی از این سایت ها ضریب کلیک زیر مجموعه ها پایین هستش، مدیریت اونها کار خیلی سختی می شه. (از اصلی ترین مسایلی که کاربرای نئوباکس باهاش مواجه می شن، آمورش نئوباکس)

سایتی که امروز بهتون معرفی می کنم متوسط کلیک زیرمجموعه هاش 8-10 هستش.
1f62f.png
1f62f.png
1f62f.png

بله، یعنی هر زیرمجموعه تون متوسط روزی 9 تا تبلیغ کلیک می کنه.

معرفی:
شروع به کار سایت:
2014
درآمد کاربر از هر کلیک: از 0.001 تا 0.02$
کمیسیون کلیک زیرمجموعه ها: از 0.001 تا 0.01 به ازای هر کلیک
متوسط کلیک زیرمجموعه ها: 8-10 (این به این معنیه که با اجاره ی فقط 100 زیر مجموعه می شه یک دلار در روز درآمد داشت).
هزینه ی اجاره ی زیرمجموعه: از 0.15$
حداقل پرداخت: 5 دلار
روش پرداخت: آنی (Instantly)
درگاه پرداخت: پی پال (Paypal)

من توی این سایت ثبت نام کردم و با نوع عضویت گلدن تا حالا 5 دلار برداشت کردم.
با توجه به تعداد کلیک بالای زیرمجموعه ها شدیدا بهتون توصیه می کنم تو این سایت کار بکنید.

پروموشن:
یکی دیگه از بخش های جذاب این سایت آفرها و پروموشن هایه که هر از گاهی برای کاربراش فعال می کنه. مثلا یکی از جذاب تریناش اینه که اگه حسایت رو 2500$ دلار شارژ بکنی، مستقیما به حسابت 1500$ اضافه می کنه و … بیشتر رو توی عکس های زیر ببینید
simple-smile.png

ختم کلام
روزی چند هزارتومن میشه ازش درآورد؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
ختم کلام
روزی چند هزارتومن میشه ازش درآورد؟
سلام دوست من
حقیقتش بخوای نمی شه جواب قطعی به این سوال داد ولی برای اینکه تجربم رو انتقال داده باشم می گم:
- در حالتی که نوع حساب شما گلدن باشه (فعلا با 79 دلار می شه خریدش که 250 تا زیرمجموعه ی رایگان می ده که کلا درمیاد 29 دلار و کامل کردن 1000 زیر مجموعه که پیشنهاد من 899 زیرمجموعه است) می شه ازش روزی 3.5 تا 4 دلار درآورد که می شه ماهی 100 تا 120 دلار به صورت خالص (یعنی بعد از تمدید زیرمجموعه ها) و...

Sent from my D6633 using Tapatalk

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست من
حقیقتش بخوای نمی شه جواب قطعی به این سوال داد ولی برای اینکه تجربم رو انتقال داده باشم می گم:
- در حالتی که نوع حساب شما گلدن باشه (فعلا با 79 دلار می شه خریدش که 250 تا زیرمجموعه ی رایگان می ده که کلا درمیاد 29 دلار و کامل کردن 1000 زیر مجموعه که پیشنهاد من 899 زیرمجموعه است) می شه ازش روزی 3.5 تا 4 دلار درآورد که می شه ماهی 100 تا 120 دلار به صورت خالص (یعنی بعد از تمدید زیرمجموعه ها) و...

البته این تجربه ی منه، اگه بخوام از تجربه ی آدمای دیگه ه توی وبلاگ هاشون (البته به انگلیسی) درموردش نوشتن بگم، اونایی که الان حسابشون Ultimate هست درآمد حدود 120 تا 140 دلار دارن که بعد از تمدید زیرمجموعه هاشون یه چیزی حدود روزی 60-80 دلار براشون می مونه.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
هیچ بانک دیگه نداره؟؟ فقط پی پال!!!!
ما که نداریم باید پول بدیم وریفای کنن
اونم پی پال ریسکش وحشتناک بالا هست که لیمیت بشه. ریسکش نمیارزه

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
هیچ بانک دیگه نداره؟؟ فقط پی پال!!!!
ما که نداریم باید پول بدیم وریفای کنن
اونم پی پال ریسکش وحشتناک بالا هست که لیمیت بشه. ریسکش نمیارزه
وضعیت منم مثل شماست.
در ضمن مهم ترین نکته هم همینجاست. آدم های سود جوی زیادی با دونستن این نکته که پی پال خیلی نظارت سختگیرانه ای داره یه سایت کلیکی راه می ندازن و علاوه بر پی پال از چند تا درگاه کم گیر تر دیگه مثل پرفکت مانی سوء استفاده می کنن و بعد هم کم کم بعد از اینکه درگاه پی پال بلاکشون کرد از طریق درگاه های دیگه کلاه برداری رو به حد اعلا می رسونن (مثل littlebux مثلا)
یه نکته ی دیگه اینکه (من مسئولیت این موضوع رو به عهده نمی گیرم) خود Grandbux یه سوراخایی برای این موضوعات باز گذاشته، مثلا توی پروفایل می شه بدون تایید ادمین نام و نام خانوادگی رو عوض کرد و...
ولی خوب هرکه چی چی خواهد جور هندوستان کشد [emoji12]

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
یه فرصت استثنایی فقط برای کاربرانی که تازه عضو شده اند و یا نوع حساب کاربری استاندارد دارند:
50 درصد تخفیف فقط تا 10 آوریل (10th April) که می تونن فقط با پرداخت 75$ حسابشون رو به آلتیمیت (ultimate) ارتقاء بدن.
برای این کار روی این لینک کلیک کنید.

We love hearing the success stories of our members , and we want all of you to experience this awesome feeling. Grandbux has been making dreams come true for over 2 years, so we would like to continue seeing the joy of our members. Here is a great way to start your money making journey with us:
Upgrade to Ultimate membership w/ free Ultimate pack for only $75 (Original :$150)
Requirements:
1. Only Standard membership holders can be eligible for this upgrade.
2. Limited to 1 purchase per member. No extension can be granted at discounted price.
3. This promotion is only valid until April 10th 23:59:50 ( Server time).

Sincerely,
Administration

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
وقت و سرمایتون رو در بخش دیگری بزارید خیلی به نفعتونه تا کاری که وابسته به زیرمجموعه باشه
البته هر طور صلاح میدونید

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
وقت و سرمایتون رو در بخش دیگری بزارید خیلی به نفعتونه تا کاری که وابسته به زیرمجموعه باشه
البته هر طور صلاح میدونید
سلام دوست من
از حرفت تعجب می کنم.
ولی من فکر می کنم یه کار جمعی خیلی می تونه پر سودتر باشه تا یه نفره بخوای کاری رو بدیم.
مساله ی این جور کاردن فقط اینه که آدما چون می بینن درآمدتون (به دلیل کار تک نفره کردن) خیلی کمه سریع نا امید می شن. (البته این نظر منه)
ممنون

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام دوست من
از حرفت تعجب می کنم.
ولی من فکر می کنم یه کار جمعی خیلی می تونه پر سودتر باشه تا یه نفره بخوای کاری رو بدیم.
مساله ی این جور کاردن فقط اینه که آدما چون می بینن درآمدتون (به دلیل کار تک نفره کردن) خیلی کمه سریع نا امید می شن. (البته این نظر منه)
ممنون

منظورم حساب باز کردن روی کار زیرمجموعه ها بود آخه کارکردنشون مشخص نیست و دقیقا به قول شما سریع بی خیال میشن و اینجوری وقت شما هم هدر میره این سایت ها سود بیشتری می کنند
البته شما جوانید و در هر کاری قدم بگذارید و وارد بشید کافیه با صبر و حوصله و پشتکار پیشرفت قابل ملاحضه ای کنید حالا چه این کار و چه کار دیگری تصمیم با خودتونه !

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
یک فرصت ویژه ی دیگه فقط برای کاربران با حساب کاربری استاندارد (تازه کارها) (Standard Membership):

گرند باکس یک بخش خیلی درآمد زا رو فقط برای کاربرانی که حساب شون در حالت استاندارد هست فعال نگه می داره و اون درآمد از بخش تبلیغات flash advertise هست. تبلیغاتی به قیمت 0.001 دلار ولی با مدت زمان دیدن فقط یک ثانیه که برای بالا بردن درآمد کاربران دارای حساب استاندارد عالیه. تعداد این تبلیغات در روز بعضی وقت ها به 25 تا هم می رسه. یعنی متوسط 20*0.001=0.02 دلار فقط برای حدود 20 ثانیه :):):)
پس پیشنهاد می دم کلیک کردن روی تبلیغات این بخش رو هیچ وقت یادتون نره.

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
یه فرصت مناسب (محدود) برای ارتقای حساب:
فقط با پرداخت 49$ (قیمت اصلی: 120 دلار) فقط تا 18 آوریل می تونید حساب تون رو به گلد ارتقا بدید. :)
-----------------------------

From: Administrator
Subject: Golden for $49 (Only for 7 days)
Date: April 11, 2016, 01:47 AM

No more waiting! Your request for Golden membership discount is now here. Start building your account today and explore the profitable possibilities in the future! We want you to succeed because our best reference is going to be you!

1 year Golden membership for only $49 (Original :$120)

http://www.marry2life.com/images/upgrade_btn.gif

This promotion is only valid until 18th April 23:59:50 by Server Time)

Why Upgrade on Grandbux?

+ Every 8 out of 10 upgraded members start making profit within 3-6 months
+ Best Selling Memberships
+ %74 of upgraded members have +8.5 AVG ( High AVG)
+ Over $1,7 million paid to members via Paypal ( Instantly)
+ Paypal Business authorization because of our unique S.P.S & ROI System
+ 2.5 years with Secure and Stable program

Requirements:

1. All members are eligible for this purchase
2. Limited to 1 purchase per member. No extension can be granted at discounted price.
3. This promotion is only valid until April 18th 23:59:50 ( Server time).

We wish you happy more earnings with Grandbux!

Sincerely,
Administration

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
آخرین دریافتی هام رو به پست اول اضافه کردم ;):)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51

بالا