mooghermez
Registered User
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 51
امروز تصمیم گرفتم یه سایت کلیکی معتبر که برا خودش اسم و رسمی به راه انداخته رو بهتون معرفی کنم. (آموزش grandbux)
خبر جدید: از امروز 2 July 2016 برابر 13 تیر 1395 درگاه پرداخت پیزا (Payza) برای گرندباکس فعال شد.
همونطور که می دونید یکی از بزرگترین دغدغه های کاربران سایت های کلیکی اجاره ی زیرمجموعه هستش و چون اغلب تو خیلی از این سایت ها ضریب کلیک زیر مجموعه ها پایین هستش، مدیریت اونها کار خیلی سختی می شه. (از اصلی ترین مسایلی که کاربرای نئوباکس باهاش مواجه می شن، آمورش نئوباکس)
سایتی که امروز بهتون معرفی می کنم متوسط کلیک زیرمجموعه هاش 8-10 هستش.
بله، یعنی هر زیرمجموعه تون متوسط روزی 9 تا تبلیغ کلیک می کنه.
معرفی:
خبر جدید: از امروز 2 July 2016 برابر 13 تیر 1395 درگاه پرداخت پیزا (Payza) برای گرندباکس فعال شد.
شروع به کار سایت: 2014
درآمد کاربر از هر کلیک: از 0.001 تا 0.02$
کمیسیون کلیک زیرمجموعه ها: از 0.001 تا 0.01 به ازای هر کلیک
متوسط کلیک زیرمجموعه ها: 8-10 (این به این معنیه که با اجاره ی فقط 100 زیر مجموعه می شه یک دلار در روز درآمد داشت).
هزینه ی اجاره ی زیرمجموعه: از 0.15$
حداقل پرداخت: 5 دلار
روش پرداخت: آنی (Instantly)
درگاه پرداخت: پی پال (Paypal) و جدیدا پیزا (Payza)
من توی این سایت ثبت نام کردم و الان هم نوع عضویتم بالاترین سطح توی سایت هست (نوع عضویت من Exclusive هستش که قیمت خریدش 2500 دلاره ) و برداشتیام از سایت رو هم آخر همین پست به مرور براتون می ذارم.
با توجه به تعداد کلیک بالای زیرمجموعه ها شدیدا بهتون توصیه می کنم تو این سایت کار بکنید.
پرداختی های سایت به من تا حالا:
همونطور که می دونید یکی از بزرگترین دغدغه های کاربران سایت های کلیکی اجاره ی زیرمجموعه هستش و چون اغلب تو خیلی از این سایت ها ضریب کلیک زیر مجموعه ها پایین هستش، مدیریت اونها کار خیلی سختی می شه. (از اصلی ترین مسایلی که کاربرای نئوباکس باهاش مواجه می شن، آمورش نئوباکس)
سایتی که امروز بهتون معرفی می کنم متوسط کلیک زیرمجموعه هاش 8-10 هستش.
بله، یعنی هر زیرمجموعه تون متوسط روزی 9 تا تبلیغ کلیک می کنه.
معرفی:
شروع به کار سایت: 2014
درآمد کاربر از هر کلیک: از 0.001 تا 0.02$
کمیسیون کلیک زیرمجموعه ها: از 0.001 تا 0.01 به ازای هر کلیک
متوسط کلیک زیرمجموعه ها: 8-10 (این به این معنیه که با اجاره ی فقط 100 زیر مجموعه می شه یک دلار در روز درآمد داشت).
هزینه ی اجاره ی زیرمجموعه: از 0.15$
حداقل پرداخت: 5 دلار
روش پرداخت: آنی (Instantly)
درگاه پرداخت: پی پال (Paypal) و جدیدا پیزا (Payza)
من توی این سایت ثبت نام کردم و الان هم نوع عضویتم بالاترین سطح توی سایت هست (نوع عضویت من Exclusive هستش که قیمت خریدش 2500 دلاره ) و برداشتیام از سایت رو هم آخر همین پست به مرور براتون می ذارم.
با توجه به تعداد کلیک بالای زیرمجموعه ها شدیدا بهتون توصیه می کنم تو این سایت کار بکنید.
- پروموشن:
پرداختی های سایت به من تا حالا:
- اولین پرداختی:
- دومین پرداختی:
- سومین پرداختی:
- چهارمین پرداختی:
Last edited: