والا اونایی که من خوندم همه بالا 12 سال بوده :دی .. کل داستانا و رمانای صادق هدایت ارزش چندین بار خوندن رو دار ولی خو اینم اکثرا بالا 18 هست :دی رمان سینوهه پزشک هم به شدت پیشنهاد میشه .. خیلی اموزنده و زیباست
e سلام تویی؟:دیe سلام پگاه چه طوریمرسی ، حتما ... منتظر معرفی رمان های من باشید
يك روز توی اتوبوس بودم. غم غربت، بیكاری، گرسنگی، سرخوردگی گریبانم را گرفته بود. گیج بودم. تو این دنیا نبودم. نمیخواستم برگردم كرمان. جوانی آمد گفت: « غریبم، گرسنهام ». همسن خودم بود. دلم سوخت. عقب اتوبوس، روی صندلی بغل مرد كت و گندهای نشسته بودم. داشتم خفه میشدم. دست كردم تو جیبم 15 ریال درآوردم 5 ریال دادم به جوان و یك تومان را هم گذاشتم تو جیبم كه با آن نان و لوبیا بخورم. جلوی دانشگاه تهران، پیاده شدم. یادم افتاد كه قبلا پول خرد نداشتم. 15 ریال را از كجا آوردم ؟ دیدم ندانسته و ناخواسته، گیج و منگ، دست كردهام تو جیب مرد چسبیده به من 15 ریال برداشتهام 5 ریال دادهام به جوان گرفتار و یك تومان هم گذاشتهام تو جیب خودم. حسابی ترسیدم. دنبال اتوبوس دویدم. اتوبوس رفت. پشت سرم را نگاه میكردم. از همه كس میترسیدم. پشت سرم را نگاه میكردم و میدویدم...
برای هر گروه سنی رمان های خوبی ترجمه شده ولی در مورد آثار نویسنده های ایرانی در این گروه سنی اطلاعی ندارم.می دونم چندین تاپیک در این مورد هست ولی من داخل اون تاپیک ها چیزی که برام مهم بود ندیدم
دوستان اگر ممکن باشه زحمت معرفی چند تا رمان برای سنین حدود 12 سال معرفی کنند. (نویسنده ایرانی هم باشه بهتره)
سینوهه قطعاً نیست اما ناطور دشت یه جورایی هستکناب ناطور دشت و پزشک سینوهه اصلا مناسب این سن نیست
دوره هشت جلدی قصه های خوب برای بچه های خوب نگارش مرحوم مهدی آذریزدی (روحش شاد)
انتشارات امیر کبیر
پ.ن جناب مرادی کرمانی قلم تلخی دارند (حداقل برای سن 12 سال) البته من به کتاب هاشون علاقه دارم ولی به عنوان مثال ببینید این بخش از کتاب شما که غریبه نیستید برای بچه 12 ساله خوبه؟
من 3 جلد کنت مونت کریستو اثر الکساندر دوما رو تو 13 سالگی خوندم.
ساداکو و هزار درنای کاغذی
کناب ناطور دشت و پزشک سینوهه اصلا مناسب این سن نیست
سینوهه قطعاً نیست اما ناطور دشت یه جورایی هست
این سن اونقدرا هم چشم و گوش بسته نیستن
یه مجموعه کتاب هست به اسم "سرگذشت ناگوار لمونی اسنیکت" که توی ایران با اسم "مجموعه ماجراهای بچه های بدشانس " چاپ شده...فوق العادس ...100 درصد پیشنهاد میشه
جناب مرادی کرمانی قلم تلخی دارند (حداقل برای سن 12 سال) البته من به کتاب هاشون علاقه دارم ولی به عنوان مثال ببینید این بخش از کتاب شما که غریبه نیستید برای بچه 12 ساله خوبه؟
منم اول راهنمایی بودم که «مادر» «ماکسیم گورکی» رو خوندم! (که به هیچ وجه مناسب این گروه سنی نیست.) به عقیدۀ من، پیشنهاد کتاب مناسب برای یک گروه سنی خاص، بهتره خیلی بر اساس دریافتها و تجربیات شخصی نباشه.
در کتاب ناطور دشت به غیر از مسائل +16 از خودکشی و تجاوز دسته جمعی هم صحبت شده. کل داستان هم به نوعی از بی هدفی و عدم انگیزه و عدم توانایی ارتباط صحبت می کنه که هیچ یک از موارد ذکر شده ابدا مناسب یک تازه نوجوان 12 ساله نیست.سینوهه قطعاً نیست اما ناطور دشت یه جورایی هست
این سن اونقدرا هم چشم و گوش بسته نیستن
دوست عزیزم بنده هم قصدم این نبود که بخوام نظر خودم رو القا بکنم و یا بگم چون این تجربه برای من موثر بوده برای دیگران هم قطعا مثمر ثمره. ولی چون دوستمون خواستار معرفی رمان بودن من این کتاب به ذهنم رسید.
چند تا شاهکار از مارک تواین که برای نوجوانان مناسب هستند:
ماجراهای تام سایر
ماجراهای هکلبری فین
شاهزاده و گدا