• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک دوربین ساده برای فیلم برداری

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان من یه دوربین میخوام که باهاش بتونم فیلم برداری کنم..
رم خور باشه یا هارد داشته باشه.. چون میخوام همش کلیپ تست بگیرم..برای تست از خودم در فعالیت های تئاتر میخوام..
در ضمن توی نور اتاق پیکسلی فیلم نگیره..
نمیخوام خیلی حرفه یی باشه..
فقط طوری باشه که
تصویر روشن بیوفته و کلیپ بعد از فیلمبرداری و میکس توی مانیتور یا تلوزیون دل زننده نباشه.. مثل کلیپ های یوتوب
نمیدونم دوربین عکاسی بگیرم با قابلیت فیلم برداری مناسب
مثل Canon PowerShot ELPH 100 HS
یا این که دوربین فیلمبرداری هست با چنین مشخصاتی..

توان مالی حداکثر 350

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست من شما حرف از هارد میزنی.پس مطمئنم دوربین های کامپکت به کارت نمیاد.
با این دوربین Ixus 115 که گفتی و یه رم 16 گیگ اگه بخوای با کیفیت بالا فیلم بگیری حداکثر 80 دقیقه میتونی فیلم برداری کنی.
پس بودجه ات رو الکی صرف خرید دوربین کامپکت نکن.
میتونی هندی کم بگیری.بعضی مدلهاش با هارده و بعضی هاش هم dvd یا mini dvd میخوره.
مارک سامسونگ هم نگیر.سونی یا پانا سونیک بگیر.
تو این رنج قیمت هم چیزی گیرت نمیاد یه کم باید بیشتر خرج کنی.با این رنج این صفحه رو یه نگاه بکن
اکثر برند ها تو بازار کمیابه.من اطلاعی ندارم تو اهواز چه برندی گیرتون میاد

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
اول از همه ممنون بابت پاسختون..

چند تا سوال خدمتون داشتم..
کامپکت یعنی چی؟ :D

من حرفی در مورد این دوربینی که اسم اوردید نزدم!! یا نکنه این اسم دوم همون دوربینیه که من گفتم؟

80 دقیقه فیلم کارم رو راه میندازه..چون من تازه کار هستم و کلیپ های حد اکثر 5 دقیقه یی میگیرم..
این دوربینی که گفتید باش 80 دقیقه میشه فیلم گرفت. دوربین عکاسیه یا فیلم برداری؟
آخه میخوام موقع فروشش راحت بره...

فیلمبرداریش چطوره؟ روونه؟
در مورد بازار اهواز هم مشکلی ندارم فوقش میدم از تهران برام بیارن یا خرید اینترنتی میکنم..

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
دوربینهای کامپکت فیلمبرداری قابل قبولی دارن و از نظر کیفیت عکس یا نرمی حرکت تصویر شاید در حد دوربینهای فیلمبرداری باشن با این حسن که میتونی به عنوان دوربین عکاسی هم استفاده کنی ولی باید تحقیق کنی که کدوم مدل کیفیت بهتری رو میدن و اینکه زومش کار شما رو راه میندازه ؟ در مورد حافظه هم با گرفتن چند تا رم با هزینه ای کم مشکلتون حل میشه .
میتونم تو این رنج دوربین sx230 رو پیشنهاد کنم که نسبت به مدلهای قبلش کیفیتش خیلی بهتر شده و همچنین زوم اپتیک 14 برابر که در فیلمبرداری هم قابل استفاده هست داره
قیمتشم تو همون حول و حوشه.
دوربینهای باریک رو کامپکت میگن مثل همون sx230

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
ازتون ممنونم بابت راهنمایی
بین این دو گیر کردم..
دوربین عکاسی Canon PowerShot SX230 HS
Sony DCR-SR20دوربین فیلم برداری

اون دوربین فیلمبرداریه یه هارد 80 گیگ داره نمیشه به سادگی ازش گذشت..
فکنم فریم فیلمبرداریش در مقایسه با sx230 خیلی متفاوت باشه..

نمیدونم دارم درست میگم یا نه.. ولی فکنم تنها مزیت sx230 نسبت به sr20 عکسبرداریش باشه.. درسته؟

اگه تاکیدتون روی دوربین عکاسی هستش بفرمایید
Canon PowerShot ELPH 100 HS
جواب نیازهای منو میده؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اینهم توجه کنید که دوربین فیلمبرداری با کیفیت DV ضبط میکنه ولی 230 با کیفیت fullhd در مورد هارد هم عرض کردم مگر اینکه ظرفیت قابل حمل خیلی براتون ضروری باشه وگرنه 2 تا رم 32 تقریبا همون کارو میکنه و این ظرفیت برای کار عادی خیلی خیلی زیاده . تنها موردی که میمونه مقایسه کیفیت تصویرشونه که با دانلود نمونه هاشون کاملا میتونید با هم مقایسه کنید .

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
آخه مگه میشه !!!!!
یعنی اختلاف فیلمشون زیاد نیست؟!!!!!!!! نا سلامتی اسم دوربین فیلمبرداری روشه!!! پس برتریش نسبت به 230 چیه؟
قیمت رم 32 چنده؟
نظرتون در مورد Canon PowerShot ELPH 100 HS رو نگفتید...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اول از همه ممنون بابت پاسختون..

چند تا سوال خدمتون داشتم..
کامپکت یعنی چی؟ :D

من حرفی در مورد این دوربینی که اسم اوردید نزدم!! یا نکنه این اسم دوم همون دوربینیه که من گفتم؟

80 دقیقه فیلم کارم رو راه میندازه..چون من تازه کار هستم و کلیپ های حد اکثر 5 دقیقه یی میگیرم..
این دوربینی که گفتید باش 80 دقیقه میشه فیلم گرفت. دوربین عکاسیه یا فیلم برداری؟
آخه میخوام موقع فروشش راحت بره...

فیلمبرداریش چطوره؟ روونه؟
در مورد بازار اهواز هم مشکلی ندارم فوقش میدم از تهران برام بیارن یا خرید اینترنتی میکنم..

کامپکت یعنی دوربینی که علاوه بر عکس بشه باهاش فیلم هم گرفت.از معنی کلمه معلومه.و همچنین ظریف تر بودنش نسبت به بقیه دوربین ها.
این دوربین Ixus 115 همونیه که شما گفتید.معمولا" تو بازار به این اسم میشناسنش.یعنی با مدلی که معرفی کردی میتونی حدود 80 دقیقه فیلم بگیری.
راحت رفتن دوربین هم بستگی به شما و دور و بر داره.همچنین توانایی تعریف از جنستون:D
معمولا" فریم بر ثانیه ی دوربین های هندی کم ( با این که کیفیتش کمتره) بیشتره.یعنی با تکون خوردن جسمی که ازش فیلم میگیرید کمتر فیلمتون تار میشه. و هر چه این عدد بالا تر باشه تار شدن تصویر در مقابل تکون خوردن سوژه کمتر میشه.
برای همین دوربین هندی کم بهتون پیشنهاد دادم ولی نه تو این رنج قیمت.باید حداقل 550 براش پول بدی که کیفیتش بهتر بشه.پس بهتره بی خیال هندی کم بشی

ازتون ممنونم بابت راهنمایی
بین این دو گیر کردم..
دوربین عکاسی Canon PowerShot SX230 HS
Sony DCR-SR20دوربین فیلم برداری

اون دوربین فیلمبرداریه یه هارد 80 گیگ داره نمیشه به سادگی ازش گذشت..
فکنم فریم فیلمبرداریش در مقایسه با sx230 خیلی متفاوت باشه..

نمیدونم دارم درست میگم یا نه.. ولی فکنم تنها مزیت sx230 نسبت به sr20 عکسبرداریش باشه.. درسته؟

اگه تاکیدتون روی دوربین عکاسی هستش بفرمایید
Canon PowerShot ELPH 100 HS
جواب نیازهای منو میده؟

باید توجه کنی که حجم یه فیلم مثلا" 80 دقیقه ای(یا حتی کمتر) در حدود 16 گیگ میشه و شما برای راحتی کار باید بعد اونو به فرمت های کم حجم تر تبدیل کنی.فرمت فیلم برداری فابریک این دوربین mov هست
و بهتره که همون عکاسی رو بگیری.البته با این بودجه
در ضمن شما میتونی با صرف 40 تومن یه رم 16 گیگ خوب بگیری.و میتونی حتی دو تا بگیری.ولی نسبت به قیمتی که 32 گیگ داره و همچنین شایعات زیادی که در مورد کم سرعت بودنش وجود داره بهتره دورش رو خط بکشی.

بالا