• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی persianvds یکی از ضعیف ترین سایت های فروش سرور (وبمستران دقت کنید)

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
با سلام
متاسفانه تمام اطلاعات ما بر روی سرور مجازی پرشین وی دی اس نابود شد
میگن هارد سوخت!
به همین راحتی
حتی دریغ از یه غذرخواهی!

اینم لینک سایتی که نابود شد و بیانیه گذاشته!

حذف فایل ها به دلیل بی مسئولیتی پرشین وی دی اس

از مسئولان فهیم پرشین تولز هم خواهش می کنم تایپیک رو پاک نکنند تا دیگر وبمستران توی چاهی که ما افتادیم نیفتند
با تشکر

m.Mosibat

Registered User
لایک‌ها
86
ای بابا!
من ادمین موزیک دی جی رو میشناسم و تایید میکنم این موضوع رو.
چرا یاد نمیگیرن که حداقل معذرت خواهی کنن و بیان در سدد جبران تلاش کنن ؟

Persiansstuff

Registered User
لایک‌ها
131
یعنی شما که اسم خودتون رو گذاشتین وبمستر از اطلاعاتتون بک اپ نداشتید :) ؟
سوختن هارد سرور چه ربطی افتادن توی چاه داره دوست عزیز من ؟
همیشه یک طرفه قضاوت نکنید ....

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
تهیه بکاپ به عهده مشتریه اما این دلیل نمیشه که به سادگی هرکسی اطلاعات بقیه رو نابود کنه و صرفا با گفتن این جمله خودش رو تبرئه کنه !
به نظر من سرورهای مجازی که سرویس دهنده های ایرانی ارائه میدند به علت ساخت بیش از حد سرور مجازی روی سرور و استفاده بیش از اندازه هارد سرور باعث بروز این مشکلات میشه.

بهترین راهکار اینه که در سرور مجازی به صورت خودکار مثلا هر 24 ساعت از دیتابیستون بکاپ تهیه کنید و اون رو روی یک هاست دیگر آپلود کنید که با چند تا دستور قابل پیاده سازیه.

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
درسته سوختن هارد و سخت افزار سرور از عهده مسول سرور خارج است و مشکل از سخت افزار ضعیف دیتا سنتر است.
ولی ایشون می تونست از سخت افزار سرورش مطمئن شود تا اینگونه مشکلات پیش نیاید.
همچنین شما هم اگر فایل ها برایتان خیلی مهم است بهتر است یک ftp بک آپ تهیه کنید و فایل ها را آنجا ذخیره کنید.

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام. بنده از سرویس های این هاستینگی که میگید استفاده نکردم ولی میدونم که یکی از چیزهایی که باعث سوختن قطعات میشه استفاده از قطعات دست دوم هست. متاسفانه برخی دیتا سنتر ها به اسم قطعات نو قطعات دست دوم رو قالب میکنند و دیده شده حتی رم رو به جای ddr3 از ddr2 استفاده کردند.
به خاطر مشکلی که براتون پیش اومده خیلی متاسفم. توصیه میکنم اگر مجددا قصد داشتید این راه رو ادامه بدید از سرور مجازی های واقع در دیتاسنتر های معتبر تر استفاده کنید و حتما بک آپ گیری رو انجام بدید.

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
تا جایی که یادم هست موقع خرید سرور در اطلاعاتشون قید کرده بودن با همراه با بکاپ گیری منظم!
در حال حاضر همچین چیزی نیست
ضمن اینکه اگر ایشون به من می گفتن که سرور واسه بک آپ بگیر من حتما میگرفتم
جالب اینکه هزینه دو ماه هم زودتر پرداخت کردیم ، هر چند چیز زیادی نبود ولی حتی اونو هم برگشت ندادن و کلن حساب کاربری منو بستن

iwhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
تا جایی که یادم هست موقع خرید سرور در اطلاعاتشون قید کرده بودن با همراه با بکاپ گیری منظم!
در حال حاضر همچین چیزی نیست
ضمن اینکه اگر ایشون به من می گفتن که سرور واسه بک آپ بگیر من حتما میگرفتم
جالب اینکه هزینه دو ماه هم زودتر پرداخت کردیم ، هر چند چیز زیادی نبود ولی حتی اونو هم برگشت ندادن و کلن حساب کاربری منو بستن

امکان تهیه بک آپ و نگهداری ان در سرویس ها سرور مجازی عمل غیر ممکن است و سوختن هارد امر اجتناب نا پذیری هست ولی قابل پیشگری می باشد.
از نگاه منطقی سرویس دهنده اشتباهی مرتکب نشده که به این شکل تاپیک ایجاد کردید اگر برای دقیقه ای تامل کنید متوجه میشوید سرویس دهنده برای هر مشتری یک امتیاز مثبت قائل است و هیچ وقت تمایل ندارد مشتری به هر دلیل از سرویس ناراضی باشد.
بنظر بنده قصور از سمت شما جهت تهیه نسخه پشتیبانی بوده سعی کنید در اینده حتما یک سرویس جهت نگهداری بک آپ تهیه کنید، سرویس دهنده هایی مانند گوگل هستند که با 10 دلار ماهانه فضا 1 ترابایت ارائه میدهند میتوانید در ان فضا فایل ها نگهداری کنید https://drive.google.com/drive/# اگر هم فضا کمتری نیاز دارید سعی کنید سرور مجازی تهیه کنید که یک دسترسی ftp مجزا برای نگهداری بک آپ به شما بدهند معمولا حجم که سرویس دهنده ها برای نگهداری بک آپ ارائه میکنند 20G رایگان می باشد

با احترام خدمت شما

Last edited:

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
امکان تهیه بک آپ و نگهداری ان در سرویس ها سرور مجازی عمل غیر ممکن است و سوختن هارد امر اجتناب نا پذیری هست ولی قابل پیشگری می باشد.
از نگاه منطقی سرویس دهنده اشتباهی مرتکب نشده که به این شکل تاپیک ایجاد کردید اگر برای دقیقه ای تامل کنید متوجه میشوید سرویس دهنده برای هر مشتری یک امتیاز مثبت قائل است و هیچ وقت تمایل ندارد مشتری به هر دلیل از سرویس ناراضی باشد.
بنظر بنده قصور از سمت شما جهت تهیه نسخه پشتیبانی بوده سعی کنید در اینده حتما یک سرویس جهت نگهداری بک آپ تهیه کنید، سرویس دهنده هایی مانند گوگل هستند که با 10 دلار ماهانه فضا 1 ترابایت ارائه میدهند میتوانید در ان فضا فایل ها نگهداری کنید https://drive.google.com/drive/# اگر هم فضا کمتری نیاز دارید سعی کنید سرور مجازی تهیه کنید که یک دسترسی ftp مجزا برای نگهداری بک آپ به شما بدهند معمولا حجم که سرویس دهنده ها برای نگهداری بک آپ ارائه میکنند 20G رایگان می باشد

با احترام خدمت شما
آخه متاسفانه متن تیکت ها رو در اختیار ندارم که اینجا بذارم وگرنه شما هم به بنده حق می دادید
ضمن این که فایل های ما شاید به 2 گیگ هم نمی رسید و خیلی کم بود
متاسفانه براحتی از دست رفتند و مدیر پرشین وی دی اس به جای اینکه معذرت خواهی بکنند به ما تهمت هم زدند!
مشتری مداری توی ایران اصلا معنا نداره
اگر کسی حقشو بخواد میگن توهین کردی یا زیاده خواهی، چون مردم در همه زمینه ها از حق و حقوق خودشون اطلاع ندارن

iwhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
آخه متاسفانه متن تیکت ها رو در اختیار ندارم که اینجا بذارم وگرنه شما هم به بنده حق می دادید
ضمن این که فایل های ما شاید به 2 گیگ هم نمی رسید و خیلی کم بود
متاسفانه براحتی از دست رفتند و مدیر پرشین وی دی اس به جای اینکه معذرت خواهی بکنند به ما تهمت هم زدند!
مشتری مداری توی ایران اصلا معنا نداره
اگر کسی حقشو بخواد میگن توهین کردی یا زیاده خواهی، چون مردم در همه زمینه ها از حق و حقوق خودشون اطلاع ندارن

متن بالا حتما مطالعه کنید تا در اینده مشکلات سخت افزاری موجب از دست رفتن اطلاعات شما نشود. Google Drive تا 15G فضا رایگان و برخی فروشندگان سرور مجازی تا 20G فضا رایگان ارائه میدهند استفاده کنید تا خیالتان از اطلاعات راحت باشد

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام.
من چند روز پیش یه هاست از فامو هاست خریدم . و یه سایت بالا آوردم. در پشتیبانی خیلی ضعیف بودن و کیفیتشون هم خیلی خوب نبود.

بعدا از چند روز که داشتم روی سایتم کار می کردم دیدم سایتم بالا نمیاد.رفتم تیکت زدم گفتن هاست شما را به خاطر پر شدن سرور حذف کردم.اخه اینم شد جواب؟اصلا درسته که چنین کاری بکنن؟ تازه قبلشم هیچ گونه اطلاعی ندادن که حد اقل یک بکاپ بگیرم.

به شما هم توصیه میکنم برید پول بیشتر بدید ولی آرامش خاطر داشته باشید.

بالا