آژانس هواپیماییexchanging

معني اين ارور در لوكال هاست چيه

شروع موضوع توسط MehdiOmnia ‏17 می 2010 در انجمن MySQL

  1. MehdiOmnia

    MehdiOmnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2008
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    192
    محل سکونت:
    هتل كارتون
    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7036692 bytes) in
    C:\xampp\phpmyadmin\libraries\sqlparser.lib.php on line 160
     
  2. IT Engineer

    IT Engineer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    17
    یا حافظه ات (رم) کمه، یا اینکه محدودیتی که برای حافظه توسط Xampp گذاشتی، زیاده، بطوری که مقدار مجاز قابل استفاده از حافظه ات رو خیلی کم کردی!
     
  3. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    استاد mehdishams اگه بگي چي نصب كردي روي لوكال بهت ميگم مشكل كار كجاست
    فكر كنم يه صفحه پر عكس هستي كه قراره تغيير سايز داده بشه و thumbnails ازشون بسازه
    خيلي كم اين ارور پيش ميادش و از مقدار رمي كه براي برنامه تعيين كرديد هستش
     
  4. MehdiOmnia

    MehdiOmnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2008
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    192
    محل سکونت:
    هتل كارتون
    نه من در لوكال كامپيوتر شخصيم فوروم 3.8.4 نصب كردم موقع ايمپورت بك آپ MSQL كه توسط دايركت ادمين direct admin گرفتم و از پوشه بك آپ هاستم دانلود كردم اين ارور ميده البته حجمش 4مگه
    در حاليكه بك آپ قبليمو كه مستقيم از خود phpmyadmin سايتم تهيه كرده بودم با حجم 3 مگ نصب ميشه
    هيچ محدوديتيم براي xammp تعيين نكردم
    فكر كنم نوع بك آپي كه دايركت ادمين ميگيره و در پوشه بك اپ هاست ذخيره ميكنه با اونيكه مستقيم از phpmyadin ميگيري فرق داره؟ ها
    حال چه كنم ؟
     
  5. IT Engineer

    IT Engineer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    17
    احتمالا بخاطر حجم زیادشه.
    اون برنامه برای خودش یه سری محدودیت ها میذاره که میتونید با ادیت کردن فایل کانفیگ، مشکل رو برطرف کنید. (البته اگه علت مشکل، همین باشه)
     
  6. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    استاد اگه خواستي آي دي ياهوتو برام پخ كن تا بيام رو سيستمت و درستش كنم و بگم مشكل چي بوده
    تا نبينم نميتونم نظر بدم
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. DorSite

    DorSite کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    ممکنه بخاطر یک دستور ناخوانا یا غیرمعقول باشه
    شما کد خط 160 در فایل مذکورو چک کن یا اینجا کپی کن
     
  9. lahijsoft

    lahijsoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    لاهيجان
    به نام خدا
    سلام دوست عزيزم
    لطفا بريد در پوشه برنامه لوكال هاست خود دنبال فايل php.ini بگرديد. بعد اون رو باز كنيد و در مقابل : مقدار فعلي رو پاك كنيد (در اينجا 32 مگابايت) بعد مقدار 256M رو بنويسيد:
    memory_limit = 32M​
    اگر بازم مشكل رفع نشد ما در خدمتيم.:):):)
     
  10. Great_persia

    Great_persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2007
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    4
    من تازه XAMP نصب کردم که یخورده PHP کار کنم، داره این ارور رو به من میده.

    کد:
    http://www.imgftw.net/img/173792697.jpg
    یکی از دوستان می گفت که ممکن هست یه برنامه دیگه همزمان داره از همون درگاهی که Mysql نیاز داره استفاده میکنه و تداخل پیش میاد!! به هر حال من که توی serviceهایی که run بودند چیزی ندیدم.
    اساتید چه نظری دارند؟