آژانس هواپیماییexchanging

معني اين اِرور در ياهو مسنجر چيه؟

شروع موضوع توسط mmiladd ‏15 مارس 2010 در انجمن نرم افزار

  1. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    حتما براي شما هم پيش اُومده كه وقتي با ياهو مسنجر لوگين ميشه همچن اِروري ميده..

    اين نشون دهنده چيه...؟
    [​IMG]
     
  2. apadanapayment

    apadanapayment Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Isfahan
    اگه کسی میدونه بگه.منم برام بعضی موقع ها این میاد
     
  3. superaryan

    superaryan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    200
    تشکر شده:
    2
    از internet explorer بعنوان مرورگر اصلیتون استفاده میکنید؟
     
  4. GraphX

    GraphX کاربر فعال Wordpress کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2009
    نوشته ها:
    7,003
    تشکر شده:
    6,863
    محل سکونت:
    دنياي مجازي
    واسه منم مياد مشكل از كجاس ؟
     
  5. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    آره مرورگر اصلي من آي اِيه... ولي از فاير هم استفاده مي كنم..!
     
  6. superaryan

    superaryan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    200
    تشکر شده:
    2
    بنظرم برنامه اصلی مرورگرت رو بذار فایرفاکس باشه و بعد هم IE رو با بـمـب اتـم مورد هدف قرار بده!!! چون بدترین برنامه در کل دوران بشریته:D
    شاید درصورتیکه Firefox بشه مرورگر Default این مشکل هم برطرف بشه. برای این کار باید بری تو تنظیمات Firefox و تنظیمات لازم رو انجام بدی. IE رو هم آپدیت کن ولی استفاده نکن ازش.
     
    Last edited: ‏16 مارس 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اگر سیستم رو چک کردید و ویروسی نیست به احتمال زیاد یا اون صفحه که یک صفحه تبلیغ هست از طرف یاهو، درست لود نشده یا وسط راه فیل*تر شده کدش اشتباه به مرورگر میرسه برای نمایش.
     
  9. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا

    بعيد مي دونم سيستم ويروسي باشه.. چون هميشه اين اِرور مياد ؛ حتي وقتي سيستم تازه نصب ميشه...

    ولي ميشه به اين حساب گذاشت كه شايد از صفحه تبليغش باشه...
     
  10. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    مرسي دوست من..
     
  11. radium

    radium Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    4
    منم یک همچین مشکلی داشتم ویندوزو که عوض کردم درست شد
     
  12. radium

    radium Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    4
    اولش فکر کردم مشکل از هث هست ورژن 8 رو دانلود کردم تازه defalt هم از فایر فاکس استفاده می کردهم ولی مشکل حل نشد ویندوزو که عوض کردم درست شد