مرسی داداش- سوپر مارکت زیاد هست، گزینه ی دوم خیلی کاربردی تره. مرسی1-فروش مواد پروتئینی در کنار لبنیات یا یه چیز دیگه
2-فروش فلافل ارزون کولاکه اگه تحقیق کنی
مرسی، بنظرت توی محله ی صرفا مسکونی بگیره؟نمایندگی کفش طبی و ...
2 باب مغازه کنار هم دارم، یکیش داره میشه کافی نت. مرسیگیم نت و کافی نت
توضیح بدید ما هم بهره ببریمراستی یکی همینجا از درامد خوب ویدئو کلوب و اینایی که نصب بازی و ... برا موبایل و تب میکنن خیلی تعریف میکرد تو مناطق مسکونی
درمورد فلافلم این شهری که هستم یه بنده خدا با یه ایده خوب اجراش کرده سر سال نشده مشهور و پولداره.
اگه خواستی برات سیستوشو توضیح میدم خیلی پربازده و مناسبه
منظورت فلافلی های خودت پر کن ، خودت بخور هستش؟چشم
اقا یه بنده خدایی که فکر نکنم تحصیلات خاصی داشته باشه و فقط یاد داره فلافل با کیفیت درست کنه یه کار خوب کرده.
یه مغازه کوچولو داره و اومده فلافل رو فقط به قیمت 2000 تومن عرضه میکنه. اونم به صورت سلف سرویس
میری تو اگه حال تو صف وایستادن داشته باشی یه دو تومن میدی یه نون میدن دستت.
بعدش مشتری میتونی از تمام مخلفات مثل خیارشور و گوجه و ترشی و کاهو و ترشی و چندتاچیز دیگه تو نونش بذاره و بعدشم هرچی دوس داش فلافل.
درسته اینطوری سودش پایین میاد ولی اگه ببینی چقدر مشتری داره باور نمیکنی.
همین الان که دارم تایپ میکنم اونجا نصف شبی صفه.
کلی پرسنل داره تو نیم وجب جا.
فکر کنم دلیل موفقیتشو فهمیدی دیگه . . .
تو منطقه مسکونی اگه غذای ارزون بفروشی اونم به میز باز بلاشک مشتری های زیادی داری البته به نظر من
خواستی ادرس میدم یه سفر بیا تجربه کسب کن قبلش
این دیگه نوبره که طرف شاکی بشه مگه انحصاری خودشه!!:general210:اره همونا
البته برای پر کردن گزینه های زیادی ارائه کرده
بعد اینکه اینو به یکی گفتم بهم گفت ایدشو از اهواز گرفته که تقریبا همه اینطوری میفروشن.
این ناقلا از اهواز بلند شده اومده شمال برای اولین بار این کارو کرده خیلی خوب گرفته.
همه دارن ازش ازش تقلید میکنن که خودشم شاکی شده . ولی کارش سکه باقی مونده
کارش گرفته بدجوراره همونا
بعد اینکه اینو به یکی گفتم بهم گفت ایدشو از اهواز گرفته که تقریبا همه اینطوری میفروشن.
این ناقلا از اهواز بلند شده اومده شمال برای اولین بار این کارو کرده خیلی خوب گرفته.
همه دارن ازش ازش تقلید میکنن که خودشم شاکی شده . ولی کارش سکه باقی مونده[/QUOTE
داداش این فلافلیه تو منطقه نخستوزیری بابلسر رو میگی؟ ما تو کوچه بغلیش میشینیم:general711: ممدشون رفیقمهاره همونا
همه دارن ازش ازش تقلید میکنن که خودشم شاکی شده . ولی کارش سکه باقی مونده
داستانش اینه که اینا بچشون کشتیگیر بود بعد برای که کشتیش قوی شه مربیاش بهش گفتن که باید بری مازندران که فنون مازنی رو یاد بگیری اصلا هم وضعشون خوب نبود . هیچی دیگه اومدن اینجا واسه اینکه بتونن اموراتشون رو بگذرونن یه دکه کرایه کردن و مادرشینا شروع کردن به درست کردن مواد فلافل و این پسر و داداشش سرخ میکردن و به همین روشی که شما فرمودید سلف سرویس میفروختن. همین الان ساعت 2 شب هم صفه اونجا. الان که 2ساله دارن کار میکنن از هیچی رسیدن به یه خونه و ماشین. با همین سرعت پیش برن میتونن نصف بابلسر رو بخرن. 2تا فن مازنی هم من به ممدشون یاد دادمپس الان خیلی نزدیکیم
نه اون نیس برادر
داستانشو یکی از بچه های اهواز برام گفت . داستانش چیه؟ اسم نبر لطفا
بیا یه دوتا فن مازنی روت پیاده کنممگه مازنی ها هم کشتی بلدن؟ شوخی میکنم اینجا ورزشکارای خوبی داره
اره نصف شبی یه بار رفتم یه دختر پسرایی دیدم اصلا باورم نمیشد اومدن دنبال فلافل دو تومنی تو صف. البته اونجایی که گفتی رو نمیگم.
اگه من غذاهای محلی مونو اینجا عرضه کنم فرصت سرخاروندنم نمیمونه برام. یه ساله میلیونرم .شمالی ها برای غذا ارزش خاصی قائلن. ازشون خوشم میاد