؟؟دوستان لطفا راهنمایی کنید
تهران هستم، الان بخوام مغازه سیگار فروشی و تنباکو و زغال و.. راه بندازم جواب میده؟ سودش خوبه؟
عجب !آقا تنباکو و قلیان و اینها را زیاد بفروش!
کاری کن که مردم بیشتر مفنگی شدن! :general108:
چند روز پیش توی مترو دو تا دختر دانشجو (20 ساله حدواد) کنار من نشسته بودن که اتفاقا یکیشون چادری و کاملا با حجاب بود. داشتند با تلفن آدرس میگرفتن و قرار میگذاشتن که برن پیش دوستهای پسرشون و قلیون بکشن! حرف از دو سیب و پرتقال و گوه های دیگه بود!
انصافا بفروش و مردم را بیشتر مفنگی کن! امیدی به این مردم نیست!
من قبلا میگفتم بده این کارها ولی الان میگم مردمی که دلار 20 شده 15 عشق و حال میکنن، بزار معتاد و مفنگی بشن، بهتره!
دوستان لطفا راهنمایی کنید
تهران هستم، الان بخوام مغازه سیگار فروشی و تنباکو و زغال و.. راه بندازم جواب میده؟ سودش خوبه؟
آقا، آااااااقا .....آقا تنباکو و قلیان و اینها را زیاد بفروش!
کاری کن که مردم بیشتر مفنگی شدن! :general108:
چند روز پیش توی مترو دو تا دختر دانشجو (20 ساله حدواد) کنار من نشسته بودن که اتفاقا یکیشون چادری و کاملا با حجاب بود. داشتند با تلفن آدرس میگرفتن و قرار میگذاشتن که برن پیش دوستهای پسرشون و قلیون بکشن! حرف از دو سیب و پرتقال و گوه های دیگه بود!
انصافا بفروش و مردم را بیشتر مفنگی کن! امیدی به این مردم نیست!
من قبلا میگفتم بده این کارها ولی الان میگم مردمی که دلار 20 شده 15 عشق و حال میکنن، بزار معتاد و مفنگی بشن، بهتره!
پیشنهادتون چیه ؟آقا، آااااااقا .....
چرا قیمه ها رو میریزی ماستا ....
دوست عزبز مغازه بستگی به جاش داره، بستگی به جنست داره، بستگی به قیمتت داره، بستگی به ظاهر مغازه داره، بستگی به میزان سرمایه داره، بستگی داره که بلد باشی چه جنسی بیاری که فروش داشته باشه، بستگی به این داره که توی اون محدوده همچینی چیزی هست یا نه
اینکه من یا دیگری بگه سودش خوبه یا بده، فایده نداره. توی راه اندازی هر کسب و کاری تجربه و تحقیق حرف اول رو میزنه، تحقیق و پرس و جو از کسی که میشناسیش و حرفش برات سنده، نه امثال من که صرفا اوقات فراغتمو میام توی سایت یه چرخی میزنم و تاپیکا رو یه نگاه میندازم، و یه پیشنهاد میدم که آره، خیلی خوبه، یا اصلا خوب نیست ...
شرایط جامعه و بازار اصلا خوب نیست، با چشم باز سرمایه گذاری کن تا توی این اوضاع خراب همینی که داری از دستت نره ...
موفق باشی
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
این چکاریه پول بدی ، دود بدی تو ریه هات؟!ّ...
دهنت بگیر جلوی اگزوز اتوبوس ، مجانی و رایگان.....
خوشبختانه دودی نیستم...شاید این کار به شما سازگاری داشته ولی برای بقیه نداره
خوشبختانه دودی نیستم...
بد بختانه برای افراد سود جو ، نه مالم رو میدم و نه سلامت بدنم رو برای دود:general601:
فروختن تنقلات: بادام زمینی ، هندی،..قاچاق مواد هم سود داره . برو تو اون کار
برای شروع باید چیکار کرد؟http://www.zendegany.com/smoking-statistics/56-smoking.html
عجب بازار ( تعداد مصرف کننده )و گردش مالی داره، وسوسه انگیز برای بستن چشم بر روی وجدان....