• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغازه ظروف یکبار مصرف فروشی...

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
دوستان خدمتتون عرض کنم که, یک عدد جوان بیکار و علاف هستم!...
برای همین تصمیم گرفتم توی محله یدونه مغازه اجاره کنم تا شاید کمی از این بیکاری و افسردگی بیرون بیام!.
منظقه ای که هستیم , مردمش زیاد اهل خرید اجناس زینتی و زیور آلات و پوشاک و الکترونیکی و ... نیستن!
حتی زورشون میاد شکم خودشونم سیر کنن:general505:...
خلاصه توی این محل مغازه های: پوشاک و روسری فروشی, خدمات کامپیوتری, آرایشگاه, و ... زدن و بعد از یک ماه تخلیه کردن!...
درحال حاضر مغاره های اطراف بیشتر سوپرمارکت و میوه و سبزی فروشی و مرغ و گوشت , فلافلی و لوازم تحریر و... هستن...
دیروز یکی از این مغازه ها که آریشگاه زنانه بود بعد از یکی دو ماه خالی شد! ,
مغازه بر خیابان یک طرفه که به چهار راه های اصلی و مرکز شهر ارتباط داره هست...
حدودا 6 / 7 متر مربع هست و برق و آب هم داره ... اجاره اش هم 1.5میل ماهی 150تومان هست ...
بنظرم اجاره اش خوبه اما متاسفانه خیلی میترسم ...
فعلا نظر خودم روی ظروف یکبار مصرف فروشی هست, اما نمیدونم توی این محل کارم میگیره یا نه...!.
البته تا 10 خیابون اطراف ظروف یکبار مصرف فروشی وجود نداره.
یک آشنای دور هم پیدا کردم که میگه جنس رو با چک بهم میده و اگه فروش نداشتم خودش برمیداره!...
متاسفانه هرچقدر زنگ میزنم و بهش میگم چندوقت بیام پیشت کارکنم و بهم راه و چاهش رو نشون بده, زیر بار نمیره وبهانه های الکی میاره!.
خلاصه خواستم یک راهنمایی از شما عزیزان بگیرم و ببینم سودش چطوره؟ ... نظر خودتون چه شغلی هست؟.
و کلا محبت کنید و کمی کمکم کنید!.
مـوفق باشــــید.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
کار بی دردسریه ، ریسکی هم که من توش نمی بینم با این اجاره و شرایط خرید
اما من به شما پیشنهاد میدم وارد هر کاری میشید به بازاریابی اون فکر کنید تا بتونید درآمد داشته باشید
بازاریابی برای شما میتونه مذاکره با آشپزخانه ها ، مراکز تهیه غذا در سطح شهر باشه ، هر وقت ازکنار یکی از اینجاها رد شدین میتونین خیلی راحت و بدون واهمه باهاشون صحبت کنید که فلان اجناس رو با فلان قیمت به شما میدم
همچنین پیشنهاد دیگم صبحت با مساجد هست تا بتونین لوازم یکبار مصرف اونها رو تامین کنین
اگه فعال باشین میتونین درآمد داشته باشین
یکی از دوستان من همین چند روز پیش مغازه یکبار مصرفش رو باز کرد و همین کارهایی که در بالا گفتم رو داره انجام میده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اجاره مغازه که اصلا در حد جکه پس نگران اجاره که نباشید اجاره یک سال مغازه شما میشه اجاره یک ماه مغازه تو منطقه متوسط به پایین اصفهان:eek:

اما در مورد تهیه جنس مواظب این طرف باشید همین طور که برای شاگردی داره هر روز می پیجونه ممکنه یک سری جنس بنجلها که فروش نداره را بندازه به شما و بعدم موقع پس گرفتن بازم بپیچونه مغازه هم کوچیکه باید جنس پر فروش بیارید اگر نه شاید هیچی براتون نمونه .با توجه به شرایط محله بهتره یک سری وسایل پلاستیکی کوچیک وخیلی پر مصرفم بیارید مثل مگس کش و پوست کن میوه و....
بهترین کارم اینه تولیدی های ظروف یکبار مصرف را پیدا کنید خودتون مستقیم خرید کنید چون قطعه این طرف بدون سود که به شما جنس نمیده پس قیمت شما رقابتی نمیشه و ممکنه مشتری عمده را از دست بدهید

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
اون مغازه در حاشیه خیابونه ، یا توی کوچه ؟

بالا