قممحل سکونتت کجاست؟
جاهای خوب کرایش بالاس ماهی 3 4 میل میخوان در میاد اینقدرمن تو کار لباس زنانم لباس بستگی اول ب جا داره محل پر درآمد نداشته باشی باید چرت بزنی با لباس کم شروع کن بیشتر اسپرت و مجلسی بیار وگرنه لباس ساده رو مردم بیشتر از دست فروشها میخرن
اینجاست ک تجربه میتونه کمک کنه از باتجربه ها تو این زمینه کمک بگیر البته آشنا باشه غریبه ها همه میگن بازار کساد مرکز استان هم هستی خوب موبایل فروشی هم الان ب صرفه نیست بیشتر تعمیرات صرف دارهجاهای خوب کرایش بالاس ماهی 3 4 میل میخوان در میاد اینقدر
خودم نظرم اینه که فعلا از یه جای معمولی با 5 تا 10 میل جنس شروع کنم اگه دیدم اینکاره هستم برم یه جای خوب اجاره کنماینجاست ک تجربه میتونه کمک کنه از باتجربه ها تو این زمینه کمک بگیر البته آشنا باشه غریبه ها همه میگن بازار کساد مرکز استان هم هستی خوب موبایل فروشی هم الان ب صرفه نیست بیشتر تعمیرات صرف داره
والا من خودم تجربه نداشتم اما پسر عمو هام تو این کارن البته اونا جای خوبی هستن درامد بالایی دارنتوی هر کاری تخصص یا تجربه داری همون کار بهتره.
اتفاقا چند وقته ما ام به فکر یه مغازه واسه درآمد + پاتوق هستیم .یکی پیشنهاد داده لباس فروشی بزن ولی واسه اینکه مطمئنم کار ما نیست فعلا گفتیم نه.
لباس فروشی به نظرم خیلی سخته(شاید به خاطر اینه کا تا حالا اینکارو نکردیم)
سخت ب نظر میرسه وقتی رفتی توش و کارت ب ثمر نشست دیگه نمیتونی کنارش بذاری ی یاعلی بگو با مشورت شروع کنتوی هر کاری تخصص یا تجربه داری همون کار بهتره.
اتفاقا چند وقته ما ام به فکر یه مغازه واسه درآمد + پاتوق هستیم .یکی پیشنهاد داده لباس فروشی بزن ولی واسه اینکه مطمئنم کار ما نیست فعلا گفتیم نه.
لباس فروشی به نظرم خیلی سخته(شاید به خاطر اینه کا تا حالا اینکارو نکردیم)
میدونید مشکل کجاست؟ اینجاست که مثلا پیش خودمون میگیم خوب فلان کارو داریم انجام میدیم اینقد سود داره و زیر و بمشم تا حدودی فهمیدیم ولی خوب دنباله دنباله کارای دیگه هم باید بریم. یعنی از یه طرف جاذبه از اون طرف دافعه.سخت ب نظر میرسه وقتی رفتی توش و کارت ب ثمر نشست دیگه نمیتونی کنارش بذاری ی یاعلی بگو با مشورت شروع کن
سلام
دوستان یه 20 30 میل پول دارم برای شروع که اگه کار خوب باشه بیشتر میکنم
به نظر شما مغازه لباس زنانه فروشی بهتره یا موبایل؟
پسر عموم الان ماهی 3 میل میده پول پیش هم 15 20 میل دادن میانگین روزی 400 تا 600 در میاره روز های خاص هم مثل عید اینا روزی 2 3 میل در میارن ولیی خب اطراف اونا دیگه مغازه اجاره ای نیستاز این اعداد و ارقام خودتان حساب کنید برای افراد حرفه ای در لباس راه اندازی مغازه در جای مناسب چه ریسک و هزینه ای دارد و برای افراد تازه کار چه زمان طولانی و البته پر هزینه ای باید صرف شود تا به این مرحله رسید
دقیقا تجربه لباس فروشی من هم همین بودچه جالب
سال گذشته من وضعیت شما رو داشتم
بنا به سفارش یکی از اشناها و بدلیل کمبود بودجه بین این دو زدیم تو کار لباس زنانه
یه مدت بعد از ما یکی از رفیقامون هم اومد همکارمون شد
سر سال با کلی ضرر از این کار اومدم بیرون
رفیقم سر به سر بود
من رفتم تو کار موبایل الان چند ماهی میشه راضیم از همین اول به سود نشستیم خداروشکر
رفیقمون بعد از یکسال و تغییر مکان تازه داره وارد سود میشه
من موبایل رو پیشنهاد میکنم
اما وارد کاری بشید که ازش سردرمیارین یا سررشته دارین یا لااقل بهش علاقه دارین وگرنه بلایی که سر من اومد سر شما هم میاد
اگه مالک مغازه هستید که هیچ
اما اگه مستاجری از اجاره نترس
جای خوب بگیر حتی گرونتر باشه اشکال نداره بهتر از جای پرت و ارزونه
موفق باشی
Sent from my bell & sebastian
بله درسته. دخل روزانه 400 هزار تومان همان دارآمد ماهیانه 6 میلیون است که صاحب مغازه به درستی پیش بینی کرده و نصفش را به عنوان اجاره خواستهپسر عموم الان ماهی 3 میل میده پول پیش هم 15 20 میل دادن میانگین روزی 400 تا 600 در میاره روز های خاص هم مثل عید اینا روزی 2 3 میل در میارن ولیی خب اطراف اونا دیگه مغازه اجاره ای نیست