سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مقايسه زبان C و Pascal

شروع موضوع توسط amironline ‏6 اکتبر 2004 در انجمن خانواده C++ , C

  1. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    671
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    چرا زبان سي را جزو زبانهاي مياني و زبان پاسكال را جزو زبانهاي سطح بالا قرار مي دهند

    زبان سي و پاسكال چه مزيتيها و معايبي نسبت به همديگر دارند

    و زبان سي چرا بيشتر به زبانهاي سطح پايين مثل اسمبلي و زبان ماشين نزديكتر است.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    671
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    يكي نيست به ما جواب بده
     
  4. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    آخه خودت جواب نصفي رو خودت دادي!!!
    چرا زبان سي را جزو زبانهاي مياني و زبان پاسكال را جزو زبانهاي سطح بالا قرار مي دهند
    چون اون پاسكال به زبان آدميزادي (محاوره اي) نزديك است و سي به زبان ماشين.
    و زبان سي چرا بيشتر به زبانهاي سطح پايين مثل اسمبلي و زبان ماشين نزديكتر است.
    خوب چون شبيه تره ديگه!!!
    اما مقايسه پاسكال و سي قابل بحثه اما يه بحث بي فايده : الان سي خيلي بيشتر كاربرد داره!!! و كمتر كسي هوس ميكنه مثلا يه سيستم عامل با پاسكال بنويسه. (تو source forge یکی هست که میخواد با پاسکال بنویسه : delphinos ببینیدش جالبه)
     
  5. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    اما آخه پس چرا توي دلفي ما با پاسكال كار مي كنيم نه با سي مي شه دليلش رو بگيد ؟
     
  6. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1

    خوب اينكه دليل نمي خواد دلفي همون ويژوال پاسكاله ديگه . براي همين با پاسكال هست كدش . اگر بخواين با سي بنويسيد دهها كامپايلر براش وجود داره .
     
  7. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    اولا سلام
    دوما منظورم رو نفهميديد
    منظوروم اين بود كه حالا كه سي از پاسكال بسيار پر كاربردتره چرا يكي از معروفترين محيطهاي شي گرا با زبان پاسكال كار مي كنه نه سي ؟
     
  8. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    يكك جاي اشكال داره . درسته كه دلفي معروف و قوي هست . اما براي خيلي از كارها كاربرد نداره و كاملا هم شي گرا نيست . هر چيزي كه از كلاس استفاده بكنه رو كه نمي شه گفت شي گرا .
     
  9. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
  10. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    جناب alpha كي گفته دلفي شي گرا نيست پس حتما اسم ويژوال رو الكي يدك مي كشه
    در ضمن من مطمئنم كه شما يا vb كار هستيد يا دلفي رو خوب نمي شناسيد ولي به هر حال فرقي نمي كنه براي نظريات همه عزيزان ارزش قائل بوده و هستم ولي بدونيد هر چيزي رو اگر طرز صحيح استفاده اش رو بلد باشيم در جاي خودش پر كاربرده ...
     
  11. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    وا.... اين اتهامات ما سراسر اشكال داره . مثل اينكه همانطور كه من با مدير سر و كله زدم يه مدتي بايد با بقيه هم همونكار رو بكنم .

    1 ) هر برنامه اي كه ويژوال باشه حتما بايد شي گرا باشه ؟ يا بر عكس ؟ كجا اين رو نوشته ؟ براي نمونه سي پلاس پلاس كه تو لينوكس مي نويسيم ويژوال نيست پس شي گرا نيست ؟ يا پي اچ پي ؟ شي گرا تعريف خودش رو داره و انواع و اقسام داره و ربطي به ويزوال يا غير ويژوال نداره . اصلا ويژوال يعني چي ؟ مايكروسافت چون اين كلمه رو انداخته سر زبونها با كامپايلرش پس بايد هر زباني كه تو ويندوز باشه بگيم ويژواله ؟ ويژوال فقط يعني اينكه محيط
    گرافيكي داره و كامپايلر اغلب كارهاي رابط كاربري رو اتوماتيك انجام مي ده .

    2 ) شي گرايي انواع و اقسام داره . دلفي ممكنه بعضي از مفاهيم شي گرايي رو داشته باشه اما شي گراي كامل نيست . در واقع اصلا از يه نظر مي شه گفت شي گرا نيست . يا بهتر بگيم شي گرايي رو تو دلفي به نوعي شبيه سازي كرده اند . درست مثل ويژوال بيسيك . البته من نسخه دات نتي دلفي رو نمي گم . نديدمش ولي فكر مي كنم خيلي زياد به شي گرايي نزديك تر شده . البته فقط به خاطر اينكه دات نت شي گراست .

    3 ) من نه وي بي كارم نه دلفي كار . من سي كارم . البته به خاطر يك لقمه نون سي شارپ و اي اس پي و اين چيزا هم كار مي كنم .

    4 ) من هم به همه عزيزان برنامه نويس احترام قائلم . ولي اعتقاد دارم كه هر زباني محدوديت خاص خودش رو داره و حتي اگر كاملا هم وارد باشي نمي توني هر كاري باهاش بكني .

    موفق باشي
     
  12. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    1- سرو كله من كه هنوز درد ميكنه خيلي جالبه كه هنوز حوصله داري (گر چه آخرش گفتي نميخواي با كسايي كه رشته كامپيوتر نخوندن بحث كني و در كل نميدونم اين چرا شامل منم شد؟ ما كه خودي هستيم!) -راستي آواتار جديدت مبارك -
    2- دلفي خيلي خصايص شي گرايي رو داره اما يه مهمشو نداره اونم ارث بري چندگانه هست كه خودش كلي مفاهيم ديگه رو وسط مياره. مثلا تو دلفي توابع ديناميك و مجازي Virtual & Dynamic يه معني دارن و فقط يه تفاوت الكي براشون هست اما تو يه كامپايلر شي گرا اينا فرق ميكنن (دست كم از لحاظ تعريف) جز اين يكي دو تا فاكتور ديگه هم هست كه يكي نوع ارث بريه (ارث بري عمومي خصوصي يا مخافظت شده -Public - Protected - Private -) كه در دلفي يه كلاس فقط قسمتهاي عمومي و محافظت شده رو ارث ميبره در صورتي كه در يك زبان شي گراي كامل بايستي مشخص بشه چه قسمتی رو ازث ببره مثلا در دلفی هچ فیلد خصوصی ای به ارث برده نمیشه اما در سی میشه اینکارو کرد(یعنی میشه گفت یه کلاس به صورت خصوصی از یه کلاس دیگه ارث ببره و قسمت عمومی رو یا اصلا ازث نبره یا از یه کلاس دیگه ارث ببره و...). اما بهر حال این Polymorphism که دلفی داره خیلی جالبه (گر چه کامل نیست ) اما بی انصافیه اونو با وی بی مقایسه کرد چون بالاخره دلفی هفتاد هشتاد درصد مفاهیم رو پشتیبانی میکنه اما وی بی حتی ده درصد مفاهیم شی گرایی رو پشتیبانی نمیکنه!
    3- در جواب اون دوستي كه پرسيده چرا دلفي با سي نيست بگم كه اولا C++ Builder با شباهتي كامل به دلفي دقيقا نسخه سي دلفي هست اما حقيقت اينه كه هيچوقت مثل دلفي گل نكرده! دوم اينكه ويژوال سي هم كه هست! اگه ميخوايد ميتونيد از اونا استفاده كنيد!
     
  13. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    راستش رابيت جان . من هميشه سرم براي بحث درد مي كنه . من دوستايي دارم كه فقط وقتي باهاشون آنلاين مي شم دو سه ساعت بحث مي كنم . نه فقط تخصصي ها هر نوعي كه شد و علاقه داشتم . براي همين خسته بشو نيستم . اينو همه دوستام قبول دارند !!!! در ضمن تو اون بحث قبلي هم من به هيچ وجه قصد توهين يا چيز مشابه اون رو نداشتم . ولي احساس كردم كه تو چنين برداشتي كردي و براي همين ديگه ادامه ندادم . در ضمن من اصلا نمي دونم كه تو تو چه رشته اي درس خوندي كه حالا بگم من با تو بحث نمي كنم !!!!! به هر حال اميدوارم دلگير نباشي .

    در مورد اينهايي هم كه گفتي باهات موافقم ولي اعتقاد دارم كه زبانهايي كه كامل شي گرا نيستند و نصفه نيمه پشتيباني مي كنند اين موضوع رو به نوعي شي گرايي رو شبيه سازي كردند .

    آواتار جديدم هم در جريان ازدواج و اينا كه به زندان افتادم اينطوري شده !!!!! تو تاپيكهاي سخن گاه آزاد مي توني ببيني !!!!!
     
  14. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    منم همينو گفتم اما مساله اينجاست كه شبيه سازي دلفي انصافا عاليه و شبيه سازي وي بي بچگانه!
    راستي كي گفته من بهم برخورد؟
    در آخر هم بذاز نفهمي من چي خوندم چون خودم كه واسش اصلا ارزش قايل نيستم. (يا شايد يه روز دقيقتر گفتم اما فقط واسه خودت)
    اما راجع به زندوني شدنت بيخبر بودم! بگو كي اينكارو كرده خودم لهش كنم(يا برعكس)
     
  15. pony'sdown

    pony'sdown فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2015
    نوشته ها:
    161
    تشکر شده:
    74
    زبان c به زبان ماشین نزدیک تره
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی