• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه B2 و MT، تمپليت براي آن‌ها، انتقال از بلاگر و آفلا

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اصل سؤالات در مورد سرويس‌هاي ولابگي‌اي است كه شما بر روي هاستينگ خود ارائه مي‌كنيد:
1. كجا مي‌تونم مقايسه‌اي همه جانبه در مورد سرويس‌هاي مختلفي كه ميشه با شما داشت بخونم؟ (B2، MovableType، ...)
2. آيا مي‌توان آرشيو وبلاگي كه تا كنون روي Blogger )Blogspot) بوده‌است را بعد از رجيستر كردن و گرفتن هاست و راه‌اندازي سرويس مورد نظر توسط شما، به وبلاگ جديد منتقل نمود؟
3. آيا در حال حاضر لينكي براي انتخاب تمپليت وجود دارد؟ (براي سرويس‌هايي كه شما ارائه مي‌نماييد.)

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اينجا ميشه تفاوت امكانات b2 , movable type رو ديد :

<a href='http://www.urldir.com/bt/chart.php?tool_a=b2%2FCafeLog&tool_b=MovableType&tool_c=&tool_d=&tool_e=&+GO%21=compare' target='_blank'>http://www.urldir.com/bt/chart.php?tool_a=...&+GO%21=compare</a>

البته لينك اصلي اينه : <a href='http://www.urldir.com/bt' target='_blank'>http://www.urldir.com/bt</a>

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون رضا جان. به خاطر مقايسه و لينك
در مورد سوال دومت هم بله. اين كار رو ميتونين انجام بدين.
در مورد سوال سوم منظورت رو نفهميدم.
من خودم براي راحتي كار مووبل تايپ رو توصيه ميكنم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا منظورم تمپليت‌هايي بود كه واسه وبلاگ با هر كدوم از اين دو تا مي‌شه داشت. مي‌خوام بدونم چقدر تنوع داريم. آيا عكسي از اين قالب‌ها جاي ثابتي گذاشته شده؟ به نظرم روي اين بايد خيلي كار كنين، اگه نكردين البته!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
ضمناً با ديدن اين مقايسه به نظر مي‌رسه كه B2 بهتر از Movable Type عمل مي‌كنه. پس چرا علي‌الظاهر استقبال از MT بيشتره و افرادي نظير هودر و ديگران هميشه نام از MT مي‌برند. اميدوارم جواب ندين كه سليقه‌ايه و از اين چيزا، واقعاً MT چيش از B2 بهتره؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من با هيچ كدومشون حرفه اي كار نكردم.

ولي در b2 فایلها به صورت server side می مونه و هر دفعه که User درخواست دیدن یک صفحه رو می کنه اطلاعات از دیتابیس خونده می شه.
ولی در MT فایلها به صورت html ذخیره می شه و کاربران با صفحات html مواجه هستند و فقط admin سایت به صورت server side کار می کنه. شاید این دلیلی باشه که ازش بیشتر استفاده می کنند.

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
MT يكي از معدود سيستم هاي content management هست كه اطلاعات رو به صورت استاتيك ذخيره ميكنه و اين موضوع يكي از دلايليه كه باعث شده در سرتاسر جهان و نه فقط ايران ازش استقبال بشه. نمونش 2 سال بردن پياپي جايزه webby هست.

از طرف ديگه module ها و add-on هايي كه براي MT نوشته شده قابل مقايسه با b2 نيست. امكاناتي كه اونها ميدن خيلي بيشتره. البته پروژه b2 كه يك مدت خوابيده بوده دوباره فعال شده و اسمش هم شده wordpress. قبل از اون هم كه cafelog بوده. (اينا رو احسان تو وبلاگش هم نوشته بود ;) )

تفاوت مهم ديگه اينه كه b2 با php نوشته شده و MT با perl. موضوع ديگه هم اينكه MT تحت ليسانس sixapart هست در حالي كه b2 اين طور نيست. حالا اينا خوبه يا بد بستگي به هر فرد و موقعيتش داره.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا رضا سلام، اول اينكه ارادت بنديم! اول اينكه پنجرة پشتي رو تخم چش ما جا داره، هر چند كه Page Rank اش هم صفر باشه.
دوم اينكه آقا من شرمنده‌ام. من به عنوان يك آدم كامپيوتري، مطلقاً وارد دنياي وب نشده‌ام. داسه همين هم اين چيزايي كه نوشتي خيلي به درد من نخورد. مثلاً خوب B2 چه جوري اطلاعاتش رو نگه مي‌داره و چرا شيوة MT بهتره؟
Module ها و Add-on ها قبول، اما واسه مني كه اينكاره نيستم، كه بدرد نمي‌خوره.
تغيير نام پروژه هم نمي‌دونم اصلاً Side effect اي واس ما داره يا نه؟
اتفاقاً PHP بودن B2 كه بهتر بايد باشه، چون تا جايي كه من مي‌دونم PHP خيلي سلده‌تر و خوش‌دست‌تره (ولي من نه PHP بلدم نه Perl!، فقط شنيده‌ام)
و در نهايت قبول مي‌كنم كه تحت ليسانس يك جاي خاص بودن، بهتره و يكي هست كه قيموميت نرم‌افزار رو داشته باشه! ولي از يه طرف شايد به همين دليل هم بعد از يه مدت پولي بشه؟ ممكن نيس به نظرت؟
علاوه بر همة اين‌ها، چيزي كه من مي‌خوام بدونم، از ديد يك بلاگ‌نويسه كه اصلاً‌ هم كامپيوتري نيست. خب من مي‌بينم كه B2 امكاناتي رو داره كه براي بلاگ نويسي خيلي مناسب‌تر از MT است. مثلاً تو نگاه كن:
امكان گذاشتن پست بوسيلة mail
امكان گذاشتن پست بوسيلة يك نرم‌افزار از روي Desktop خودت
امكان گذاشتن پست بصورتي كه در تاريخ مشخصي ظاهر بشه
تعريف سطوح دسترسي (خصوصاً اين واسه اين خوبه كه آدم مي‌خواد بعضي وقتا حرف دلش رو واسه خودش بنويسه!!!)
اينها براي من دليل بر بهتر بودن B2 است. اين كه از اين.
حالا دو تا سؤال پيش مي‌آد. اول اينكه از اين دو تا غير از راه‌اندازي سيستم‌هايي براي نوشتن وبلاگ يا عموماً مثل مجلات كامپيوتري، استفادة ديگري هم ميشه يا نه؟
دوم اينكه با اين مزايايي كه B2 داره بقول شما چرا Webby Award به MT تعلق مي‌گيره، يا اين همه ملت از MT تعريف مي‌كنن. من هم يادمه كه اول اصلاً صحبت از B2 شد توي بلاگ‌ها، ولي به سرعت جو عوض شد به MT. با خودم مي‌گم ولي B2 كه بهتر بود كه...!
منو مي‌بخشين، اما من واسه اينكه يك سرويس رو انتخاب كنم، خيلي وسواس دارم!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نظر من مووبل تايپ براي کسي که اطلاعات فني زيادي نداره خيلي user friendly تره. در ضمن به علت اينکه b2 يه مدت متوقف شده بوده به لحاظ تکنيکهاي کدنويسي يه کم عقبه. ولي فعاليت روي مووبل تايپ خيلي بيشتر بوده. سيستم مديريتي مووبل تايپ هم خيلي قويتره و دست استفاده کننده بازتره. ولي از اون طرف من سيستم b2 رو به کسي که در زمينه کدنويسي مهارت و تسلط داره توصيه مکنم. چون به واسطه اون کلي هم چيز ياد ميگيره.

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما لطف دارين. البته من حواسم به اينكه پست اول در قسمت سؤالات قبل از خريده نبود.

يك مسأله در مورد پكيج هاي open-source اينه كه كار روي اغلبشون از روي علاقه و جدا از منافع مالي شروع ميشه مثل اين وبلاگهاي تخصصي و اگه حمايت لازم رو نداشته باشند زود متوقف ميشن. در مورد b2 هم يك همچين اتفاقي افتاده و مرتب افراد تيمش عوض ميشن.

در مورد ليسانس معنيش اينه كه كسي امكان استفاده تجاري از اونو نداره كه اين موضوع البته در ايران وجود نداره. ورژن b2 هنوز زير يك هست كه يكي از معانيش اينه كه هنوز صاحب درست و حسابي نداره.

اون امكاناتي كه نوشتي مربوط به blogger API ميشه كه تا اون جايي كه من شنيدم MT هم داره ولي چون امتحان نكردم نميتونم 100 درصد بگم.

يك عيبي كه به طور مثال b2 داره اينه كه با اون فقط ميشه يك وبلاگو مديريت كرد كه خيلي بهش ضربه زده. من خودم اگه بخوام انتخاب كنم MT رو انتخاب ميكنم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
نوشته‌هاي محمدرضا و احسان رو هم خوندم. خب وزنه داره به سمت MT مي‌ره پايين. ولي اينكه مي‌گي اين امكانات رو MT هم داره، من اينو از روي لينكي كه خودت گذاشتي مي‌گم. اگه MT هم اين امكانات رو ارائه مي‌كنه كه ديگه حله. خصوصاً من به شدت دنبال اينم كه يه نرم‌افزار Clent Side داشته باشم واسه ارسال پست‌هام. راست مي‌گي داشتن بيش از يك وبلاگ هم خيلي مهمه.
پس:
1. اين مقايسه رو كامل كنيم. آيا امكاناتي كه نام بردم، MT هم مي‌ده؟
2. براي اينكه بصورت آف-لاين وبلاگ بنويسيم و همه رو يه دفعه پابليش كنيم، آيا نرم‌افزاري وجود داره؟ پرشين‌تولز ارائه مي‌كنه اون رو يا جايي هس كه بشه دانلودش كرد و اينا؟ نكتة مهم اينه كه بايد يونيكد رو پشتيباني كنه، وگرنه خب فايده‌اي نداره.
3. قالب‌هاي (تمپليت‌ها) تهيه شده براي B2 و MT رو - اون‌هايي رو كه الان پرشين تولز در هنگام نصب هر كدوم از اينا، در اختيار مشترياش مي‌ذاره - كجا مي‌شه ديد و انتخاب كرد؟
4. سرويس‌هايي نظير نظرخواهي، تاريخ فارسي براي هر پست، شمارشگر - كانتر - و امثالهم آيا روي محيط بلاگينگ پرشين‌تولز با هر دو ابزار MT و B2 ارائه مي‌شه؟ ليستي از اين‌ها جايي هست كه بشه آدم بره ببينه؟
من منتظر نظرات شمام تا اين بحث رو ببنديمش.
بازم از همه ممنون.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
در مورد آفلاين نوشتن وبلاگ فكر ميكنم با اين سيستمهاي API بشه. ولي پرشين تولز چنين سرويسي رو نميده و ايجاد اون به عهده خودتونه. ميتونيد از اينجا براي راهنمايي و بحث استفاده کنيد.
تمپليتها ، همه نسخه هاي استاندارد ارايه شده بر روي اين سيستمهاست. با اندکي تغييرات براي فارسي نويسي. خوبي مووبل تايپ اينه که بدون نياز به دستکاري کردن تمپليت ميتوني با استفاده از استايل ، چيزاي خوبي درست کني. اينجا رو ببين:
<a href='http://movabletype.org/default_styles.shtml' target='_blank'>http://movabletype.org/default_styles.shtml</a>
در مورد سوال چهارم هم ، سيستم نظرخواهي رو جفت اين مجموعه ها هست. شمارشگر و امثال اون رو خودتون بايد نصب کنيد.
موفق باشيد

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
احسان، دمت گرم، شمارشگر رو بذار ديگه بابا! ضمناً:
--سرويس آف‌لاين بلاگ‌اسكاي راه افتاد--
آقا سيستم آف‌لاين بلاگ‌اسكاي راه افتاد. من خودم هنوز استفاده نكرده‌ام، ولي اين چيزيه كه مدت‌هاست دنبالشم. يك نمونة ديگرش رو مي‌تونين توي Bloggar.com پيدا كنين (دقت كنين، Bloggar و نه Blogger)، ولي متأسفانه اون يونيكد رو پشتيباني نمي‌كنه.
اين تاپيك رو گذاشتم، به 3 دليل:
1. اطلاع‌رساني
2. اينكه برين تستش كنين و نظراتتون رو بنويسين كه هم به درد اون‌ها خواهد خورد - تا بهترش كنن - و هم به درد ما - تا ببينيم گقد خوبه و ميشه ازش استفاده كرد يا نه.
3. يه فتح بابي بشه تا دوستاي پرشين‌تولزي ما هم يه زحمت ديگه روي زحمات قبليشون بكشن و مشابهش رو بنويسن.
منتظريم...
براي اين مطلب يه تاپيك باز كردم، مطالبتون رو اونجا بذارين لطفاً!
شرمنده كه چند جا اين مطلب رو نوشتم، آخه مي‌خواستم نون احسان رو آجر كنم!!! :D

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
كار خيلي خوبي كردن.... دمشون گرم... البته ديگه ثبت نام سايتشون رو بستن.
اينا اگه بخوان بقيه ملت هم دعاي خير براشون بكنن بايد بيان اين سيستم رو براي چيزهايي مثل بلاگر و پرشين بلاگ و مووبل تايپ و .... گسترش بدن ;)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به شرطي كه dashamir يادت بده اره ميتوني مشكل اصلي تا اونجا كه من بيسوات! خبر دارم اينه كه اون تاريخ شمسي پرشين بلاگ كار دست ملت داده!

بالا