آژانس هواپیماییexchanging

مقدار بعد # رو چطوري ميشه گرفت؟

شروع موضوع توسط ariyayi ‏12 آگوست 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. ariyayi

    ariyayi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    دورد

    يه سوال داشتم مي خواستم بدونم چطوري ميشه با جاوا اسكريپت مقدار بعد از # كه در ادامه URL هست رو گرفت ؟
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    شما با window.location.href میتونی آدرس کامل رو بگیری (شامل # و مقادیر بعدش)
    بعد میتونی با split مقدار بعد از # رو پیدا کنی. البته با توابع دیگه هم میشه.
     
  3. ariyayi

    ariyayi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    دستت درد نكنه حالا كه زحمت كشيدي مي توني syntax دقيق تابع split رو هم بگي؟
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    کد:
    function bookmark() {
    	var s = window.location.href.split('#');
    	return (s[1]);
    }
    
     
  5. ariyayi

    ariyayi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    :specool::D
     
  6. Parsisoft

    Parsisoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    من اینو بلد نبودم - از شما متشکرم.
    فقط نمیدونم چرا خود # رو هم برمیگردونه.
     
  9. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام
    اینجوری فقط مقدار بعد از #را بر میگیردونه:
    کد:
    window.location.hash.split("#")[1]
    OR
    window.location.hash.substring(1)