• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ممكنه كسي بگه چطور ميشه لپ تاپ را به كامپيوترخانگي از طريق كابل usb وصل كرد

EH_SA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممكنه كسي بگه چطور ميشه لپ تاپ را به كامپيوتر از طريق كابل usb وصل كرد.

ميخواستم دو تا كامپيوتر رو به هم لينك كنم
ممنون

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سوال جالبیه.
از نظر شبکه سازی که تا اونجا که من می دونم با کامبل USB امکانش نیست. اگر نوتبوکت قابلیت WiFi داره توصیه من اینه که فردا صبه علی الطلوع بپری بری یه کارت 802.11g بخری و نصب کنی و حالش رو ببری. اصلا حیزت انگیزه. سرعت و راحتیش ... هر چی بگم کمه . اینترنتم رو با کامپیوتر اصلیم شیر میکنم بعد روی کاناپه لم می دم و لپ تاپ رو می زارم روی پام و Browse می کنم یه دی وی دی رو ظرف چند دذقیقه انتقال می دم و ...

اما دم دست ترین کار استفاهد از کابل FireWire . لپ تاپ معمولا کال 4 پین میخوره پس شما می دوی و میری و یک کابلی که یم سرش 4 پین و یک سرش 6 پین باشه می خری و شبکه رو راه می اندازی. تنظیاتش توی XP یک خورده اذیت داره (البته با این فرض که شما به شبکه مسلط نباشی میگم). باید توی کاپیوتر لپ تاپت یک درایو یا فولدر رو به عنوان Network Place نعریف کنی و از کاپیوتر Host بهش دسترسی پیداا کنی.

اما اینکه خارج از شبکه سازی امکان لینک (عین قدیم ها که با کابل پارالل توی محیط NC لینک می کردیم) باشه نمنی دونم. در کل USb برای ارتباط بین Device ها و کامپیوتر طراحی شده نه برای ارتباط دو کامپیوتر.

بالا