آژانس هواپیماییexchanging

من اشكالاتي دارم در اين تيكه كد

شروع موضوع توسط Mehdi ‏29 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اين كد رو نگاه كنيد به نظر درست مياد
    PHP:
    <form action="b.php" method="get"
    <
    input type="text" name="user"
    <
    input type="submit" name="btn"
    </
    form
    اين فايل a.php هستش
    اينم فايل b.php هستش
    PHP:
    <form action="<?php print $PHP_SELF?>" method="POST"> 

    name: <input type="text" name="user"> 

    </form> 
    اين كار نميكنه حالا اينم نگاه كنيد
    PHP:

    <?php 
    $num_guess
    =42
    $msg=" "
    if (! Isset(
    $guess)) 

    $msg="welcome To This Little Game"

    elseif (
    $guess==42
    $msg="Well Done You Win"

    ?>
    <h1> 
    <?php print $msg ?> 
    </h1>  
    <form action="<?php print $PHP_SELF?>" method="POST"> 
    Guess Number : <input type="text" name="guess"> 
    </form> 

    اصلا نميدونم از چيه
    از كارو زندگي هم انداخته مارو
    برا اجرا از پي اچ پي ديو استفاده ميكنم
    پي اچ پي ناك هم بخوبي اجرا ميشه
    ولي با اين جور اسكريپت ها مشكل داره ، دارم يه اسكريپت هم مينويسم كه اين مشكل نميزاره:(
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب این کد آخری با دوتای اولی چه ربطی داره ؟
     
  3. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    درست شد یه } کم چزاشتی تو خطه 8
    PHP:
    <?php 
    $num_guess
    =42
    $msg=" "
    if (! Isset(
    $guess)) 

    $msg="welcome To This Little Game"

    elseif (
    $guess==42){ 
    $msg="Well Done You Win"

    ?>
    <h1> 
    <?php print $msg ?> 
    </h1>  
    <form action="<?php print $PHP_SELF?>" method="POST"> 
    Guess Number : <input type="text" name="guess"> 
    </form>
     
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    نه نه نه
    اخه من يعني نميتونم تشخيص بدم يه اكولاد نزاشتم
    اين موقع اديت اين اكولاد جا مونده
    مشكل اينجاست كه هر دو نوع كد اجرا نميشن تو اولي كه بايد از يه تكست باكس اطلاعات رو بفرسته صفحه دوم و اونجا چاپ بشه
    و كد دومي پي اچ پي سلف اصلا كار نميكنه
    شما همين دومي رو تست كنيد ببينيد كار ميكنه؟
    اگه اينا كار نكنن هيچكاري نميتونم بكنم
     
  5. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    مهدی جان ممکنه مشکلت برای پی اچ پی سلف این باشه: اگر register_globals پی اچ پیت on باشه میتونی از $PHP_SELF استفاده کنی. در غیر اینصورت باید از این استفاده کنی:
    PHP:
    $_SERVER['PHP_SELF']
    و اگر php شما نسخش از 4.1.0 پایینتره از این:
    PHP:
    $HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF']
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    بازم كار نكرد[​IMG]
    [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    برای فایل b.php
    PHP:
    <?php
    $myself 
    $_SERVER["PHP_SELF"];
    <
    form action='$myself' method='POST'
    name: <input type='text' name='user'
    </
    form

    ?>
    این کار نمیکنه ؟
     
  9. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
       :((noch:(
    inam nemishe
    engar phpself aslan ejra nemishe
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    کد:
    <form method="POST"> 
    Guess Number : <input type="text" name="guess"> 
    </form>
    
    این رو تست کن وقتی مقدار action رو ست نکنی به همون فایل submit می شه
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب فرقي نكرد :(
     
  12. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اصلا پي اچ پي سلف رو بيخيال شايد زياد مهم نباشه
    ولي ارسال اطلاعات از يك صفحه به صفحه ديگه مهم هستش
    يعني لازمه
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    من فكر كنم اشكال از اون پي اچ پي اينستالر م باشه
    ماله من پي اچ پي ديو هست
    ماله شما چيه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    register_globals رو رعایت میکنی؟!
     
  16. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    درست شد
    من اينو روشن گزاشته بودم بعد فكر ميكردم ديگه لازم نيست اين رجيستر گلوبال رو صدا بزنم اول كد
    الان صدا زدم درست شد
    :blink: :wacko: