برگزیده های پرشین تولز

من "بابا اينكاره!"م رو مي خوام

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اين چه وضعشه آخه!؟
من روزي كه اين فروم رو ترك كردم "اينكاره!" بودم و الان كه پس از ســــــــــــالها دوباره موفق به ورود به فروم شده ام، هم هك شده، هم اين كه من دوباره دارم راه مي افتم و از اينكارگي در اومده ام.
از همين جا به شدت اعلام مي كنم كه من "بابا اينكاره"ام رو مي خوام. لطفا لقبم رو بهم برگردونيد. وگرنه ...

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام عليكم!
قرار شده دست در دست هم دهيم و پرشين تولز را آباد كنيم،پست زياد بزنيم تا اندازه قبل بشه..... بعدش تماس گرفتيم! لقب تو راهه داره بر مي گرده! شما خونتو كثيف نكن!!

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
:|

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
هاهاها
ميبينم بچه مرشد راه افتاده

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ماها اينجا كلي دود خورديم شديم اينكار ، آقا ميخواد يه شبه بشه اينكاره .
خواب ديدي خيره.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگه شما اينكارتو ميخواي پس من كه گردن سايت حق دارم چيكار كنم.

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واقعا گريه داره آدم رتبه شو از دست بده.

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من كه ناراحت نيستم.

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
آخه بابا، سمت چپ صقحه، زير عكس رو يه نگاه بندازين.
نوشته:
آخه اين انصافه بعد از اين همه وقت، زير اسمم بنويسن: "داره راه ميوفته!"
همين جا، احسان و امير قبل از من عضو شده اند و اين علي آقا
بابا من يه عمره اينكاره ام!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916
ميگم اين رتبه ها رو برداريم بهتر نيست؟ نظرتون چيه!؟

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
8)
به نظر من فکر خوبيه. ديگه ملت پست الکی نميزنن که رتبه بگيرن. :D

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از ehsan :

به نظرم رتبه ها رو بر ندارين.عوضشون كنين.يه چيزايي با معني تر و هم يه جوري كه به قول johnsssملت الكي برا رسيدن بهشون پست نزنن.

نميدونم ميشه اين دو تا كنار هم عملي بشه يا نه.باس فكر كرد :rolleyes:

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من فكر نكنم برداشتن اينا دردي دوا كنه چون هنوز تعداد پستا هم هست كه ميتوه درجه رو نشون بده.من فكر نميكنم كسي اينجا واسه مثلا اينكار بخواد پست بزنه . من خودم بيشتر پست ميزنم چون لذت بخشه .

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
من در مورد برداشتن رتبه ها نظر خاصي ندارم. اين تاپيك هم يه خرده "شوخي" بود. (لطفا اين قدر جديش نگيرين) ولي خداييش بعضي وقت ها فكر مي كنم اينجا هم داره مثل قضيه وبلاگ ها مي شه چت روم! (با اين تفاوت كه اينجا امكاناتش براي چت بيشتره و از وبلاگ مناسب تره)
مثلا اون تاپيك جشن تولد پرشين تولز رو ببينيد كه پست هاي دو سه كلمه اي يا حداكثر يه خطي به فاصله يك دقيقه از هم ديگه، درست مثل چت خصوصي، ارسال شدن و اين يعني شلوغ كردن الكي فرومي كه مي تونه هزار و يك فايده داشته باشه (من خودم كلي چيز از اينجا ياد گرفته ام)
من فكر مي كنم دوباره بحث مرام نامه (privacy policy) رو بايد مطرح كنيم و خيلي از پست ها (من جمله كلي از پست هاي خودم) بايد پاك بشن و مديراي فروم جلوي اين مسخره بازي ها رو بگيرن
احسان جان!
مي دونم كه براي تو هاست و پولت و اين جور چيزها زياد مهم نيست، از اين جور سانسور بازي ها و كنترل ها هم خوشت نمياد. ولي ببين چقدر مطلب به درد نخور و شايد چرت و پرت توي فروم زياد شده. شايد حتي با يه Search (جستجو) هم نشه جواب مسئله رو پيدا كرد. حداقل بحث چيزهايي مثل FAQ و Knowledge Base رو بايد جدي تر پيگيري كرد تا استفاده سايت بيشتر بشه
زيادي سخن راني كردم، نه!؟

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام!
در مورد حرف نيكام عزيز
يه خورده حرفتو قبول دارم كه بعضي اوقات اينجا مي شه چت روم! و دوستان ميان پست هاي 1 خطي مي زنن و با هم چت مي كنند. اما خوب من اينو نشونه بدي نمي دونم، چون يكي اينكه موجب افزايش صميمت مي شه و بچه ها با هم شوخي مي كنند و با هم مي گن مي خندن و بعدش ، اينجا هيچ وقت بحث مبتذلي مطرح نشده، درسته كه بچه ها با هم شوخي مي كنند اما هيچ وقت نشده كه كسي از حد خودش تجاوز كنه و اگر هم كسي اومده و يه تاپيك با هدف آلوده كردن جو اينجا ساخته، بقيه بچه ها بهش محل نزاشتن و اون تاپيك عملاَ بدون استفاده مونده است.
ايني هم كه تعداد پست ها زياد شده و پست هاي خوب و كاربردي ممكنه گم شن! خوب اگه دقت كردي اين بحث هاي متفرقه فقط تو گفتگوي آزاد هستش و بقيه بخش هاي فروم به بحث هاي تخصصيش ادامه مي ده و تازه همين بچه هايي كه تو گفتگوي آزاد فعال هستند، در قسمت هاي ديگه هم اگه بتونن جواب بقيه بچه هارو مي دن و كارشون رو راه مي ندازن.
در كل من خودم به شدت مخالفم كه فروم پرشين تولز بشه يك فروم فقط تخصصي!و اگه كسي حرفي خارج ازاين موضوع زد نوشته اش فيلتر شه! محيط تخصصي محضّ براي من سخته، نمي تونم! احساس خنگ بودن به آدم دست مي ده تو همچين محيطي!
در مورد سرچ كردن هم، مي شه موقع سرچ مشخص كرد كه تو كدوم تاپيك يا بخش بگرده، پس مي شه خيلي راحت بخش گفتگوي آزاد رو فيلتر كرد.
پايان سخنراني!
امير!!!ّ
و در پايان، خيلي احساس خوبي است كه همه بچه ها نصبت به پرشين تولز احساس مسووليت مي كنند و تلاش مي كنند كه هر روز بهتر بشه، به قول اين فيلما! ما متعلق به همه ملت ايران هستيم!!!

بالا