سلام، دوستان من به دلیل مشکلات نتونستم ادامه تحصیل بدم اما الان شروع کردم. میخوام برم علمی کاربردی...
از ۱۴-۱۵ سالگیم کار کردم، هر کاری که به ذهنتون بیاد. از تعمیر لوازم خانگی، دوچرخه، تلویزیون رادیو، لوازم خانگی بگیر تا کارگر ساختمانی نقاشی و سیم کشی و جوشکاری.
چون شناس نداشتم تو این شهر کوچیکی که من زندگی میکنم همیشه اونایی که فامیل طرف بودن جای من رو گرفتن یا سود دهی نداشته ادامه ندادم یا...
الان ۲۹ سالم هست و این تواناییها رو دارم:
پایان خدمت
گواهینامه پایه ۲ و موتور
دیپلم حسابداری (حین تحصیل)
دیپلم برق صنعتی از فنی و حرفهای
دیپلم برق ساختمان از فنی و حرفهای
دیپلم تعمیر لوازم خانگی از فنی و حرفهای
دیپلم تعمیر موبایل از فنی و حرفهای
مسلط به زبان انگلیسی در حد روزمره مکالمه، خواندن و نوشتن
مسلط به کامپیوتر و اینترنت (تایپ انگلیسی و فارسی، ورد، اکسل)
مسلط به زبانهای برنامهنویسی تحت وب (HTML, CSS, JAVASCRIPT, jQuery)
توانایی طراحی وبسایت (جوملا، وردپرس) و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO
آشنا به مدارات الکترونیک (چاپ، مونتاژ، تست و اجرا)
آشنا به سیمپیچی موتور
آشنا به جوش کاری و درب و پنجره سازی آلومینیوم
یه تک تومانی هم سرمایه ندارم، یه ازدواج نا موفق داشتم هرچی پس انداز کرده بودم نزدیک ۳۰ تومن دادم به مهریه و نفقه...
الان ۲ سال هست تقریبا بیکارم به خدا فکر خودکشی از مغزم بیرون نمیره دیگه نمیدونم چیکار کنم به کی رو بندازم از کی کمک بخوام.
اون کارایی که هست تو این خراب شده همشون ماهی ۶۰۰ و ۷۰۰ میدن آخه یکی بهشون نیست بگه بی انصاف با ۶۰۰ تومن کی میتونه تو این گرونی زندگی کنه؟
توروخدا اگه کار خوب سراغ دارین یا راهنمایی به ذهنتون میرسه از داداش کوچیکتون دریغ نکنین، دمتون گرم.
از ۱۴-۱۵ سالگیم کار کردم، هر کاری که به ذهنتون بیاد. از تعمیر لوازم خانگی، دوچرخه، تلویزیون رادیو، لوازم خانگی بگیر تا کارگر ساختمانی نقاشی و سیم کشی و جوشکاری.
چون شناس نداشتم تو این شهر کوچیکی که من زندگی میکنم همیشه اونایی که فامیل طرف بودن جای من رو گرفتن یا سود دهی نداشته ادامه ندادم یا...
الان ۲۹ سالم هست و این تواناییها رو دارم:
پایان خدمت
گواهینامه پایه ۲ و موتور
دیپلم حسابداری (حین تحصیل)
دیپلم برق صنعتی از فنی و حرفهای
دیپلم برق ساختمان از فنی و حرفهای
دیپلم تعمیر لوازم خانگی از فنی و حرفهای
دیپلم تعمیر موبایل از فنی و حرفهای
مسلط به زبان انگلیسی در حد روزمره مکالمه، خواندن و نوشتن
مسلط به کامپیوتر و اینترنت (تایپ انگلیسی و فارسی، ورد، اکسل)
مسلط به زبانهای برنامهنویسی تحت وب (HTML, CSS, JAVASCRIPT, jQuery)
توانایی طراحی وبسایت (جوملا، وردپرس) و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO
آشنا به مدارات الکترونیک (چاپ، مونتاژ، تست و اجرا)
آشنا به سیمپیچی موتور
آشنا به جوش کاری و درب و پنجره سازی آلومینیوم
یه تک تومانی هم سرمایه ندارم، یه ازدواج نا موفق داشتم هرچی پس انداز کرده بودم نزدیک ۳۰ تومن دادم به مهریه و نفقه...
الان ۲ سال هست تقریبا بیکارم به خدا فکر خودکشی از مغزم بیرون نمیره دیگه نمیدونم چیکار کنم به کی رو بندازم از کی کمک بخوام.
اون کارایی که هست تو این خراب شده همشون ماهی ۶۰۰ و ۷۰۰ میدن آخه یکی بهشون نیست بگه بی انصاف با ۶۰۰ تومن کی میتونه تو این گرونی زندگی کنه؟
توروخدا اگه کار خوب سراغ دارین یا راهنمایی به ذهنتون میرسه از داداش کوچیکتون دریغ نکنین، دمتون گرم.