برگزیده های پرشین تولز

من حااااليم نيست چي بايد بخرررررم !

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ما مي خوايم يه سي دي رام بخريم !
نمي دونيم چي بخريم !
هر كي يه ماركي رو ميگه !
يكي بي زحمت بگه چي خوبه و الان تقريبا تو بازار چنده و من كجا بخرم كه كلاه سرمون نره ! از نظر اصل و اينااا ! چون من در زمينه ي سخت افزار هيچي نمي دونم ! ;) ;)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خدمتتون عارض شم که من تاحالا زياد واسه اینو اون cd خريدم اما هر فصل و هر زمان يک cd-rom رو بورس بوده و يکی خوب بوده..
مثلاً الان خودم يک lg قديمی دارم که آخرشه...هنوز هم مثل اولش کار میکنه...اما از اینا پيدا نمیکنی...
Sony هم برا چند نفر گرفتم همه راضی بودن...
خودم هم teac دارم(cd-write)که اونم خيلی خوبه...
اینهمه چيز مهمی نيست که خيلی روش وقت بزاری...
برو يک گشتی تو بازار بزن ببين میگن همه چی خوبه همون رو بخر(يا اگه ميخوای مشت محکمی بهشون بزنی اونو نخر يکچيز ديگه بخر) :)

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من LG 52x دارم راضي نيستم
ولي رایترم Asus 52 هست Reader اون خيلي خيلي قويتر از cd-rom امه

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم شنيدم Asus 52 خوووبه . 19 هزار تومن هم هست ! خودمم تياك داشتم كه الان بعد از 1 سال و 8 ماه سوخت ! مي ترسم مثل سي دي رايتر گند بزنم موقع خريييد

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
asus 52 خوبه.اگه 40 هم اصلش باشه حرف نداره.من خودم 40 دارم خيلي هم راضيم

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من تقريبا هر مارك سي دي رام بگي داشتم از Teac 40x,LG 52x و سوني 48 بگير تا انواع اقسام ايسوس..اما

بهترين سي دي رامي كه هست بدون شك Asus 40X هست شك نكن!
قدرت خوندن و سرعتش از هر سي دي رام ديگه كه بگي بهتره وبراي همينه كه هنوزم روي بورسه و از همه مدلهاي ديگه پرفروشتر.خيلي هم سگ جونه و بي صدا و كم لرزش.

بعد از اون Asus 52x.
ولي طرف Asus 50x نرو كه جز تك و توك سري اولش بقيه خيلي ضعيف و افتضاح در اومده!

قيمت ايسوس 40 هم با 52 يكيه و حدود 18 تا 19 تومن بايد باشه الان..

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Asus 40x بنظر توي CDRom هاي فعلي از همه بهتره. من حداقل تا حالا بيست تا خريدم. قيمتش هم نوزده هزارتومان توي بازار رضاس. دقت كن با Pack و گارانتي معتبر بخري.
يه بار محض امتحان NEC خريدم كه پشيمون شدم, چون همه CD ها رو نميخونه.
درمورد رايتر هم Teak مدل قديمي دارم كه خيلي خوب كار كرده و Combo هاي Sumsung رو هم دارم هم سري قديمي و هم جديدش رو با اين حال رايتر Teak باز هم بهتر عمل ميكنه.

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
منم كه گفتم 40x asus حرف نداره.قيمتشم ديگه بيشتر از 19 تومن نبايد بخري.
البته همه چيزش خوبه فقط وقتي من درشو ميبندم تو خونه زلزله راه ميفته ;)

sasan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گل گفتي آقا.حدود 6.5ريشتر ميلرزونه .شوخي نميكنم ها .صداي هلي كوپتر (ببخشيد بالگرد ) ميكنه.ميگي نه امتحان كن.

M.P.A

Registered User
لایک‌ها
3
asus 40 x واقعا عاليه البته اگه اصليش گيرت بياد چون روي سيستم من نزديك به 2 ساله داره كار مي كنه و آخ هم نگفته دوستام هم همين طور خيلي قبولش دارند و اونا هم با نظر من موافقند

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916
بابا يه سي دي رام خريدن كه اينقدر فكر نداره! باز رايتر ميخواستي بخري يه چيزي!
من Asus 40x رو توصيه ميكنم.

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
من ميگم asus 40x البته اگه ميخواي بهتر از اين باشه plextor را پيشنهاد ميكنم 8)

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=3912 :arrow: :arrow:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد انتخاب يك سي دي رام براي كسي اهميت چنداني نداشته باشه. ولي وقتي سر گارانتيش به مشكل بخوري و يا يه سي دي بذاري و نخونه اونوقت مي بيني كه موضوع كم اهميتي نيست. من تنها يك سي دي رام مي تونم بهت معرفي كنم و اون هم Asus 40X هست. حتي Asus 52X هم به خوبي اون نيست. Asus 50X هم كه يكي از طرحهاي شكست خورده Asus هست، چون حدود 40 درصدشون سي دي هاي خط دار رو نمي خونن و گاهي سي دي رو خورد مي كنن. طرفsamsung هم نرو، جنس ارزونيه (13500)ولي خوب نيست. قيمت Asus 40X در بازار تهران 19000 است و هر كارتون آن 18100 تومان خريداري مي شه. فقط دقت كن گارانتي اون معتبر باشه. تو بازار اصفهان يه سري Asus 40X بدون گارانتي رو به شرط اصلي بودن مي فروشن كه طرف اونها هم نرو. گارانتي خيلي مهمه. حتما هم با پك بخر. الان تو بازار دو شركت گارانتي براي Asus 40x است يكي ديجيتال و ديگري MTC موقع خریدن CD ROM هایی که گارانتی دیجیتال دارند باید به تاریخ روی آنها دقت کنی تا زیاد از مدتش نگذشته باشه ولی گارانتی MTC تاریخ گارانتی رویش نخورده و زیاد از این جهت هم مشکل نداره.
قربونت
Hardware

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
منم ميگم asus 40 X . اما يك چيز عجيب هم بگم. بعضي از cd ها رو كه acus 40 من به سختي مي خوند. كه البته مشكل از cd بود نه از cd rom ، رايترم كه yamaha f1 است به راحتي مي خوند. اينم از عجايب

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زياد هم عجيب نيست. اولا رايتر Yamaha يكي از بهترينهاست. و در ضمن Asus 40X ها هم با هم تفاوتهايي دارند كه وقتي 2 تاي مختلفش رو بذاري كنار هم كاملا در كاركرد متفاوتند. ولي در كل Asus 40 يه CD ROM خوب هست.

بالا