آژانس هواپیماییexchanging

من نمیتونم perl نصب کنم!

شروع موضوع توسط setareh2 ‏19 نوامبر 2005 در انجمن PHP

  1. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    من نمیتونم perl نصب کنم!
    سعی اول من پکیج Xamp رو نصب کردم! نشد بعد با AppServ امتحان کردم باز هم نشد!
    ویندوز من XP Home Edition هست! مشکل من به این ربط داره؟:blink:
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    مشکلت با xampp چی بود ؟
    از ActivePerl چی ؟ استفاده کردی ؟
    اکه اینم نتونستی باید بری خود Perl رو از سایتش دانلود و مستقیما نصب کنی
    http://perl.apache.org/download/index.html
     
  3. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    پرل xampp کار نمیکرد.
    دوباره AppServ ریختم. بعد ActivePerl رو دانلود کردم و اینستال کردم.
    ولی دوباره نشد.
    اگه ممکنه راهنمای راه انداختن پرل با apache رو یکی بزاره اینجا یا یه رفرنس معرفی کنید.
    ممنون.
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ستاره ! تو يه تاپيک ديگم گفتم بهت !
    آدرس مفسر پرل رو ست ميکني؟
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تایید. باید توی IIS تنظیم کنی.
     
  6. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    ویندوز من home edition هست! IIS نداره که!
    چکار کنم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG][​IMG][​IMG] خط اول فايل هاي cgi رو ببين !
    منظورم اونجاس !
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    با منه سرت رو نزن به دیوار.

    خب پس چی داری؟ apache؟
     
  10. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    به جون خودم این کار رو هم کردم !!!!
    ارور 500 میده!!!!
     
  11. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    ویندوز ایکس پی home edition با Apache (هم با زمپ هم با اپسرو امتحان کردم)
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    همه دنیا دارن از professional استفاده میکنن !
    احتمالا وقتی سیستم رو خریدی روش بوده آره؟
     
  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ActivePerl برای ویندوز IIS 4 یا بالاتر می خواد. شما که کانادایی خودت می تونی اینو بخونی:
    Windows Prerequisites
    http://aspn.activestate.com/ASPN/docs/ActivePerl/5.8/install.html#installing%20activeperl%20on%20windows%20(x86)

    Perl های دیگه رو من آشنایی ندارم. ولی ایم ActivePerl خیلی راحت نصب می شه. شما IIS 4 احتیاج داشته بیدید. می خوای Windows Pro رو واست آپ لود کنم!

    ولی بی شوخی شاید بتونید یه نسخه از PWS 4 رو پیدا کنید تا کارتون راه بیفته:
    Microsoft Personal Web Server آموزش نصبش

    http://www.microsoft.com/ntserver/nts/downloads/recommended/NT4OptPk/default.asp
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    من که همون اول گفتم ویندوزم home edition هست!!!!
    بچه ها برای نصب IIS روی WinXP Home Edition یه منبع گیر آوردم:
    http://adamv.com/dev/articles/iis-on-xp-home

    برای نصب لازمه از روی سی دی win 2000 دو تا فایل
    کد:
     iis.dl_  و iis.in_
    رو از فولدر I386 داشته باشم
    یکی از بچه ها برام این فایلها رو از روی win pro فرستاد ولی جواب نداد.
    کسی سی دی win 2000 داره این 2 تا فایل رو برای من بفرسته؟
    ممنون میشم....
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يکي از اين اسکريپتهايي رو که داري و اون آدرس مفسر رو روش اعمال کردي رو بزار من ببينم !
     
  17. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما مثل اینکه اینجا http://www.microsoft.com/ntserver/nts/downloads/recommended/NT4OptPk/default.asp
    نرفتی. next رو بزنید، فکر کنم اونجا باشه برای دانلود.
     
  18. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
  19. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    من تونستم IIS رو نصب کنم
    activePerl رو هم نصبیدم.
    بر اساس راهنمایی احسات تو بخش مویبل تایپ همIIS رو ست کردم!
    مشکل اینجاس!
    من Appservرو run میکنم سرور apache راه میفته!
    IIS سروش کار نمیکنه که!
    اینجوری انگاری 2 تا سرور تو یه دستگاهه!
    بعدشم پرل برای IIS ست شده نه APPSERV
    اصلا یه سوال؟
    کسی تا حالا با Apache روی ویندوز perl نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  20. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اون برای NT بود نه 98 به هر حال:
    الان مشکلت با IIS+ActivePerl چیه؟ :blink:
    نه با apache + perl کار نکردم.
    موفق باشید.
     
  21. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خوب فکر کنم یه چیزی محکم خورده تو سرت!
    باید توی تنظیمات IIS پورتش رو (Port) روی یه چیزه دیگه تنظیم کنی تا کار کنه!
     
  22. AliMOSTAFA

    AliMOSTAFA کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    She's know!!!

    شما که از تنظیمات اکتیو پرل و این چیزا سر در نمیاری این 2 تا فایل رو دانلود و نصب کن فقط
    سرور قبلی هاتم یا خاموش کن یا پاکشون کن بیخود شلوغش نکن

    http://forum.roostercode.com/showthread.php?tid=32