• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من يه cd-writer مي خوام...چي بخرم خوبه؟؟

habib_amiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من يه cd writer مي خوام بخرم..اما نميدونم چي بخرم.راستش من يه چيزي مي خوام بخرم كه اولا براي مصرف تو منزل و هفته اي 3-4 سي دي رايت كردن خوب باشه.قيمتش هم 30 الي 40 هزار تومان باشه و بعد اينكه من براي كاري بايد همون اول 500 سي دي باهاش رايت كنم.محتاج كمكم.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با اين چيزهايي كه گفتي بهترين انتخابت يكي از دو مارك ايسوس يا سامسونگ هست.
جفتشون خيلي خوبن و من با هردوشون كار كردم (الان سامسونگ رو دارم و خيلي راضيم)
و من سامسونگ رو بين اين دو تا ترجيح ميدم.
قيمت هم 52-24-52 با 6 ماه گارانتي حدود 37 تومن.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
دوستان من يه cd writer مي خوام بخرم..اما نميدونم چي بخرم.راستش من يه چيزي مي خوام بخرم كه اولا براي مصرف تو منزل و هفته اي 3-4 سي دي رايت كردن خوب باشه.قيمتش هم 30 الي 40 هزار تومان باشه و بعد اينكه من براي كاري بايد همون اول 500 سي دي باهاش رايت كنم.محتاج كمكم.
من خودم رايترم فعلا دارم از nec استفاده مي كنم بد نيست هم ميتونه رايتر باشه هم سي دي رام قيمتش هم حدود 50 تومنه ولي اگه مي خواي تو خونه مصرف كني و زياد ازش توقع نداشته باشي btc بد نيست كارتو راه ميندازه ولي من هميشه rikoh و yamaha رو از همه بهتر ميدونم تازه تو با yamaha ميتوني بعد از خط رايت يه عكس رايت كني كه كف همه ببره

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بله ياماها خوبه ولي قيمتش 3 برابر يه رايتر ديگه هست و كاراييش هم شايد فقط 10درصد بهتر باشه.(از سامسونگ يا ايسوس مثلا) در نتيجه به قيمتش نسبت به كاراييش الان ديگه نميصرفه.
و ياماها هم بهمين دليل كه نتونست با قيمتهاي ارزونتر و كيفيتهاي مشابه كارخونه هاي ديگه رقابت كنه چند ماه پيش براي هميشه توليد رايترو متوقف كرد.
اون نوشته رايت كردن ياماها هم فقط يه مدلش اينكارو ميكنه (اف وان) كه اونم در عمل چيز بيمصرفي بود,منم اولش كه شنيدم كلي خوشم اومد ولي وقتي باهاش كار كردم فهميدم اولا روي كمتر سي دي اي اينكارو ميتونه بكنه (سي ديهايي ميخواد كه سطحشون رنگ تيره باشه) و دوما بايد كلي جاي خالي باشه تو سي دي براي اينكار.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
من سامسونگ دارم عالييييييييييييييه

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من LG 24 10 40 كه حدودا 2 سال پيش گرفتم اون موقع 70 تومن بود تا حالا شايد 1000 تا رايت كرده باشم.تازه 3-4 ماه هم فقط با اون ريد ميكردم.البته ميدونم الان بازار كلا فرق كرده اما منظورم اينه كه LG هم خوبه يا حداقل ايني كه من داشتم خوب در اومده!!!!نياين بگين LG آشغاله چون تا حالا همه بهم گفتن!!!

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پیش از خرید سری هم به سایت های سخت افزاری بزنید و نظرهای کاربران و کارشناسان را درباره مدل و قطعه مورد نظر خود ببینید، این بسیار سودمند است.

bot-shekastan.gif

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
پیش از خرید سری هم به سایت های سخت افزاری بزنید و نظرهای کاربران و کارشناسان را درباره مدل و قطعه مورد نظر خود ببینید، این بسیار سودمند است.

درسته و اين بهترين كاره ممكنه در موقع خريدن اين قبيل لوازم كامپيوتري.
با يه جمع بندي ادم متوجه ميشه كه چيزي كه ميخواد بخره چجور هست.(هم نظر كارشناسان و هم يوزر ها)

من هم مدتيه هرچيزي (حتي يه اسپيكر يا ماوس) ميخوام بخرم اين كارو ميكنم و واقعا هم نتيجش عالي بوده.

ماركهايي كه من اينجا معرفي كردم يا ميكنم معمولا انتخابشون براساس همين روش + تجربيات خودم كه تو كار فروش كامپيوتر بودم هست و نه فقط نظر شخصي خودم به عنوان مالك اون ;)

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هر چي ميخري Asus نخر چون اشك آدم رو در مياره!!

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه مدت تو يه شركت كه كامپيوتر ميفروخت كار ميكردم والا اونجا ما هر چي ايسوس بستيم رو كامپيوترا بعد يه مدت قاط ميزدن از باز و بسته شدن در رايتر به صورت دلبخواه خودش بگير تا گند زدن به كل سيستم!! ايسوس تنها حسني كه داره خركاره....!(البته صاحبش و با اين خركاري كچل ميكنه!)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
عجيبه ...ولي من همونطور كه گفتم تا بحال صاحب ناراضي رايتر ايسوس نديده بودم و همچين Review منفي هم تا بحال جايي ازش نديدم...
البته من اين نظرم فقط براي مدلهاي 52 و 48 اون هست...مدلهاي قبلي بي اطلاعم.
البته اين موضوع هم هست كه ايسوس يه مدت تقلبي يا درجه دوش (كه قطعات داخلش چيني بود) تو ايران زياد شده بود كه هم سي دي رامهاش و هم رايترهاش خيلي ضعيف بودن نسبت به مدلهاي تايوانيش..اما درحال حاضر خوشبختانه اكثر مدلها كه رايجه تو بازار از نوع اصيلش هست و الانم تو ايران خوب فروش داره رايتر هاي ايسوس...هرچند من شخصا سامسونگ رو به ايسوس تو اون رده قيمتي ترجيح ميدم.

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من مدلاي پايين تر ايسوس رو ميگم 48 تا 52 يه سال پيش نبيد!! اون مدلايي هم كه من دارم ميگم به فرض مثال 40 سي دي رام يا رايتر وقتي زبونش بيرون ميومد ضربه ميزد يعني خودش رو پرتاب ميكردم بعد يه مدت بر اثر همين لق ميشد و وقتي در سي دي رام رو باز ميكردي كه سي دي بزاري روش در اثر كوچكترين لرزش كيس ميرفت تو حالا فرض كن سي دي رو داري ميذاري رو زبونه يهو در سي دي رام بسته شه!! به هرحال من اگه قرار باشه بين سامسونگ و ايسوس يكي رو انتخاب كنم ميرم سراغ سامسونگ اگرم وضع جيبم خوب باشه صد در صد ياماها!! كه الحق رايتراش خداست..

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آهان..ميگم..چون جديداش مشكلي ندارن...
ياماها كه تو خوب بودنش شكي نيست..من خودم داشتم تا چند ماه پيش اما خب حتما ميدوني كه ديگه نميسازه رايتر..
و الانم با اين قيمت رايتر كه رسيده به 35 تومن...خريدن ياماها 120 تومن زياد منطقي نيست.
ماركهاي مثل ريكو,ياماها,ت د كا,پلكستور واقعا عالي هستن...اما خب بحث اختلاف قيمتشون ديگه الان يه موضوع جدي هست..چون درواقع همون كاريو ميكنن كه اين ماركهاي ارزون ميكنن و با اختلاف قيمت خيلي خيلي زياد.
شايد پارسال اگه از من ميپرسيدي ميگفتم فقط ياماها يا (اين ماركهايي كه اسم بردم) چون پارسال هنوز ماركهاي سامسونگ و ايسوس و..اينقدر ارزون نشده بودن..اما با اين قيمتهاي جديد..و با اين فكر كه بعد از يكسايل هر رايتري هم از نظر تكنولوژي و هم سرعت از رده خارج شدست و هم عمر مفيدش (حتي ياماها) نهايتا 2 ساله..پس نتيججه همين ميشه كه خود ياماها بياد بگه ديگه براش صرف نميكنه رايتر بسازه وقتي سامسونگ مياد رايتر ميسازه يك چهارم قيمت اون.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
black_jack_of_black_city باز پارازيت ول دادي!!!!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تو چقدر كم حوصله اي black_jack_of_black_city :)
خب اينجا براي بحث كردن ساخته شده ديگه!
حالا يك نفر مياد يه سوال ميپرسه,و جوابشم ميگيره اما وقتي بحث ادامه پيدا كنه كاملتر و كاملتر ميشه و براي كسه ديگه هم ميتونه بدرد خور باشه.

بالا