آژانس هواپیماییexchanging

من یه سوال در مورد remote access دارم.

شروع موضوع توسط mehrdad201 ‏7 ژانویه 2006 در انجمن بایگانی

  1. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    سلام به همه.
    می خواستم بپرسم آیا شرکتهایی هستن که سرویس remote access رو در اینترنت ارائه بدن.
    مثلا ما بریم از اونها یک کامپیوتر بخریم و برنامه های exe رو که دوست داریم روش نصب کنیم. حتی از طریق از طریق remote access به اون کامپیوتر وصل شیم و باهاش توی اینترنت بریم. ( فکر کنم اینم یه راه عبور از فیلتر باشه )
    در ضمن اگه بشه روش یه برنامه نصب کنیم که بیایم به کمک اون یه سیستم اکانتینگ راه بنداریم و به دیگران اکانت بدیم تا اونها هم از طریق remote به اینترنت وصل بشن.

    آیا اصلا این چیزایی که گفتم انجامش امکان پذیره ؟؟؟
     
  2. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    نمی دونم چرا 2 بار تکرار شده اما از ادمین عذرخواهی می کنم.
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    شما میتونی از یک دیتاسنتر سرور اختصاصی اجاره (شاید هم خریداری) کنی و نرم افزارهای ویژه خودت رو روش نصب کنی (اگر قبول کنن!)
    ولی واقعا منظورت رو متوجه نشدم!!
     
  4. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    میشه یه جوری از طریق اون کامپیوتری که رو اینترنت خریداری کرده ایم به اینترنت وصل شیم.
    ما به کامپیوترمون که در اونور دنیا (مثلا آمریکا ) هستش وصل میشیم. بعد از طریق اینترنت ایکسپلوررش میریم تو اینترنت ، انگار که یه نفر از اونور دنیا (مثلا امریکا ) داره تو اینترنت گشت و گذار می کنه !!!!
     
  5. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0

    دوست عزیز شما 2 تا موضوع جدا رو داری الآن با هم مطرح می کنی و اینا یکم قاطی شده!!
    شما می تونی بری از شرکت هایی که خدمات هاستینگ و غیره می دن، یه dedicated server بخری که برای شما یک کامپیوتر خصوصی رو قرار می دهن و حتی به شما remote access هم می دن!
    ولی اینکه شما بخوای از طریق اون کامپیوتر با remote access وارد اینترنت بشی یکم معقول نیست! عملی هستا، ولی معقول نیست! چون خود شما برای این کار به اینترنت با سرعت خیلی بالا احتیاج داری! چون دقیقاً تمام چیزهایی که روی مونیتور اون کامپیوتر دیده می شه + چیزهای دیگه باید برای شما دائم ارسال بشه! نمی دونم تا حالا با remote access کار کردی یا نه، ولی برای این کار که شما می خوای سرعت خیلی بالا مورد نیاز هستش و همچنین هزینه dedicated server خیلی بیشتر از این حرفهاست!!

    ولی می تونی یه کار دیگه بکنی و به جای استفاده از remote access روی اون کامپیوتر یه برنامه پروکسی مثل ccproxy نصب کنی و از طریق اون پروکسی به اینترنت وصل بشی! این خیلی معقول تره! یا به جای اینکه بخوای یه سرور بخری، یه نفر رو توی آمریکا یا اروپا با سرعت اینترنت بالا پیدا کن که دائم به اینترنت وصل باشه و همین برنامه پروکسی رو روی اون نصب کن!
     
  6. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    میشه برام بگی این برنامه ها مثل ccproxy رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    گوگل عزیزم! :D
    این سایتشه! http://www.youngzsoft.net/ccproxy
     
  9. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    دوست عزیز ما رو مسخره نکنید.

    منظور من سروری مثل ccproxy بود نه خود برنامه کلاینتش
     
  10. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز مسخره خودتی :hmm: این سرورش هست دیگه!!! اینو نصب می کنی، کلاینت ها که برنامه نمی خوان! کافیه تو IE براش پروکسی رو ست کنی و آی پی اون طرف و ... رو بهش بدی! کجای این مسخره بود؟! :hmm: :hmm:
     
  11. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    من اگه نخوام از سیستم پروکسی ای استفاده کنم باید چیکار کنم. همونطور که میدونی توسیستم پروکسی از جمله همین ccproxy آی پی اصلی تورو میداره تو یه هدر.
    هدف من اینه که ای پی ما کلا عوض بشه. تو ccproxy می بینی که با وجود اینکه آی پیت عوض میشه اما آی پی اصلیت هم تو یه هدر دیگه فرستاده میشه.

    یه سر به اینجا بزن. البته قبلش ccproxy رو روشن کن.
    http://ip2location.com
     
  12. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    شما هنوز منظور منو متوجه نشدید! این ccproxy قرار نیست آی پی شما رو پنهان کنه یا کار دیگه کنه!! اصلاً لزومی نداره اونو روی سیستم خودت نصب کنی!! :eh:
    فرض کن من این برنامه رو روی سیستم خودم نصب کنم، بعد آی پی کامپیوترم رو به تو بدم، تو در قسمت کانکشن خودت توی پروکسی، آی پی منو وارد کنی!! اونوقت انگار از طریق من وصلی به اینترنت و حتی اگه تو همون سایت که خودت لینک دادی بری، آدرس منو می ده و نه تورو!!! ;)
     
  13. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    حقیقتش کاملا متوجه نشدم. فقط میدونم که این ccproxy فقط میاد پروکسی تعریف می کنه. شما اون سایتی که من برات گفتم رو دیدی ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    آره بابا دیدم! همونطور که گفتم تو نباید ccproxy رو روی کامپیوتر خودت نصب کنی!! باید روی کامپیوتر یکی مثلاً توی آمریکا نصب کنی! بعد از طریق اون آدم که تو آمریکا هست، می ری توی اینترنت!!! مفهومه؟!؟!
     
  16. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    اگه آدمی رو اونطرف نداشته باشی چی ؟
     
  17. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    از همین اینترنت درپیت با و با فیلتر استفاده کن و خدا رو هم شکر کن که همینو داری! :D
     
  18. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    شما میگی که راه دیگه ای نیست ؟؟؟
     
  19. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    نه دوست عزیز!! همین که گفتم منطقی ترین و عملی ترینشه! من خودم آدم مناسب رو پیدا نکردم اونور، وگرنه تا حالا حل شده بود!!
     
  20. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    ولی من اینطور فکر نمی کنم. باید راهی وجود داشته باشه !!!
     
  21. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    راه دیگه اش اینه که مثل من یه پک هاست بخری که cgi proxy رو ساپورت کنه، بعد روش نصب کنی و به هیچ کس هم آدرسش رو ندی!! چون اگه پخش بشه فیلتر می شه!
     
  22. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,719
    تشکر شده:
    15,820
    محل سکونت:
    ایران
    حق با شماست میلاد جان.
    من در این مورد یه تاپیک باز کردم بهتره که اونجا بحثمون رو ادامه بدیم

    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34873

    اونجا میبینمت میلاد جان