• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم - درخواست راهنمایی جهت تبدیل نیوک به وردپرس

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام
دوستان بنده سایتی دارم که در موضوع خودش بزرگترین مرجع ایران هست و هزاران صفحه و مقاله ی بسیار مهم داره که کوچک ترین لطمه ای نباید به هیچ کدومشون وارد شه.
برای سئو ،هزینه های چند میلیونی شده و اکثر مقالات و صفحه های سایت در سرچ های گوگل صفحه ی اول و بعضا لینک اول هست.تقریبا تمامی چند هزار ورودی سایت از گوگل هستند و اگر این ورودی ها از بین برن علنا سایت بلا استفاده هست و چند نفر از نون خوردن میفتن!
به خاطر کمبود های نیوک الان واجب شده که سایت رو به وردپرس ببریم.
بنده قصد دارم که با یک ساب دامین،پایگاه داده ای جداگانه روی هاستم تشکیل بدم و روش وردپرس نصب کنم و تک تک مقالات و موضوعات رو به صورت دستی(هرچند خیلی زمان بره ولی خیلی مطمئن تره) روی اون سایت تشکیل بدم.
فقط الان سوالی که دارم اینه که تو وردپرس چطور اون مقالات و صفحه ها رو بسازم که وقتی سایت رو به دامنه ی اصلی وصل کردم ورودی های گوگل تماما وارد سایت جدید بشن؟ یعنی لینکی که توی گوگل برای تک تک مقالات ایندکس شده تغییری نکنه و فقط به سایت وردپرسی ارجاع داده بشه؟
در واقع سوال من اینه که چی کار کنم که به سئو ی سایت ضربه نخوره؟ چون شنیدم که تو وردپرس می شه مقالات جدید رو با آدرس فعلی ساخت.

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام .واقعاً لازمه که روی وبسایت شما یک متخصص وردپرس کارتون رو انجام بده .مواظب کلاهبرداری های اینترنتی باشین .موفق باشین

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
راه های زیادی هست که میشه نیوک رو به وردپرس تبدیل کرد ولی ریسک کار بالا هست قبل از این کار پیشنهاد من اینکه روش آزمون خطا را چند بار به صورت آزمایشی انجام دهید

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
خب در قسمت Permalinks وردپرس می تونید آدرس مطالب را مثل آدرس توی نیوک کنید.
بعد خیلی خوب کاری میکنید که دستی انتقال میدید چون اینطوری خیلی دقیق تر و بهتره.

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
فقط چون سیستم سئو وردپرس با نیوک فرق میکنه دوباره باید برای سئو پول بدید.

بالا