nexpay

مهم-واحد پول

شروع موضوع توسط e-runbiz.com ‏1 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من یک مشکل دارم...

    می خواستم بدونم چه طور میشه برنامه ای که واحد پول
    $ مثلا 12.33 رو از دیتا بیس میخونه اون ممیز رو جابجا کرد و کردش مثلا 1,233 که البته برای واحد پول ایران به کار میره.

    خیلی عجله دارم... خواهش میکنم کمکم کنید :(
     
  2. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    فک کنم با عمليات رياضي ساده ميشه اينکارو کرد
    مثلا اينطوري:
    1.223=0.1*12.33
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    فکر کنم منظورش جدا کردن ارقام هست نه ساختن عدد اعشار
     
  4. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    مثلا یک برنامه PHP داریم.

    توی دیتابیس با مقدار FLOAT یک تیبل داریم . توی اون اعداد به صورت 15000 , 50000 و غیره هستند ... حالا می خوام توی کل برنامه وقتی اونو تبدیل میکنه به 150.00 و 500.00 به صورت 50.000 و 15,000 نشون داده بشه ... یعنی تمام مقادیر خوانده شده یک رقم جابجایی داشته باشه.

    من از PHP هیچی نمی دونم ... لطفا کمکم کنید.
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این نمونه javascript اش هست
    اگر PHP اش رو می خواهی فکر کنم یکم با همین ور بری می تونی درستش کنی

    راستی یک جا که مثال همین کد جاوااسکرتی هست : http://www.sb24.com/webbank/controller?action=GODEPINTEREST
    :rolleyes: :D
     

    فایل های ضمیمه:

    • MoneyComma.zip
      اندازه فایل:
      337 بایت
      نمایش ها:
      8
  6. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    سلام سالار جان

    خوب خودش ميگه مب خوام مقادير خونده شده يه رقم جابجايي داشته باشه خوب با همين ضربي که من گفتم ميشه ديگه ؟ نمي شه؟:blink:
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    با سامان بانک حال میکنی میلاد.... :lol:
     
  8. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    ممنونم بسیار زیاد.

    امیدوارم بتونم به کار ببرمش. :happy:
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    رفتم بانک سامان حساب هم باز کردم :D
     
  10. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    آقا من نتونستم کاری کنم با این ...

    میشه به فریادم برسید ؟ خواهش میکنم.


    این نمونه کد هست. ولی من چیزی ازشون سر در نمیارم.
    میلاد جان شما به دادم برس :(


    کد:
    <form name="accountinfo" method="post" action="signup.php" onKeyUp="highlight(event)" onClick="highlight(event)">
    <input type="hidden" name="step" value="3">
    <input type=hidden name=clienttype value="{CLIENTTYPE}">
    <input type=hidden name=memberuserid value="0">
    <input type=hidden name=domain value="{DOMAIN}">
    <input type=hidden name=transfer value="{TRANSFER}">
    {SIGNUPACCOUNTINFORMATIONFORMDESCRIPTION}<br>
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: boxnosubmiterror -->
    {BOXNOSUBMITERROR}
    <br>
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: boxnosubmiterror -->
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: packagecustomfields -->
    {BOXNOSUBMIT1}
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: packagecustomfields -->
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: billinginformation -->
    {BOXNOSUBMIT2}
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: billinginformation -->
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: accountinformation -->
    {BOXNOSUBMIT3}
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: accountinformation -->
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: totalinfo -->
    {BOXSUBMIT4}
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: totalinfo -->
    <input type="hidden" name="removeArray" value="{VARQUERYSTRING}">
    <input type="hidden" name="customTagsArray" value="{VARQUERYSTRING}">
    <script language="javascript">
    currencysymbolVAR="{CURRENCYSYMBOLVAR}";
    if (document.forms['accountinfo'].elements['domainperiod']!=null) {
    AddDomainPrice(document.forms['accountinfo'].elements['domainperiod']);
    }
    taxableVAR = {TTAXABLE};
    subtotalVAR = {SUBTOTALVAR};
    CalculateSubTotal();
    <!-- BEGIN DYNAMIC BLOCK: gettax -->
    GetTax();
    <!-- END DYNAMIC BLOCK: gettax -->
    </script>
    </form>
     
  11. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    متشکر میشم اگر لطف کنید جواب سوالم را بدهید.

    چون می خوام تمام کاما ها برای قیمت را حذف کنم. کمکم کنید لطفاااااااااااااا

    من نتونستم با کدهای بالا کار کنم
     
  12. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    من دقیقا متوجه نشدم. اون نقطه ای که برای پول میزارن مثلا برای دلار اینجوری 150.00 دقیقا ممیز هست و اعشار رقم رو نشون میده که برای دلار میشه سنت و .. یعنی این عدد میشه ۱۵۰ دلار. ولی تو ایران همچین چیزی استفاده نمیشه. و اون کاما که ما میزاریم جداکننده رقمهاست. حالا شما چطوری میخوای اینارو به هم تبدیل کنی؟ مشکلی برای محاسبات برنامه پیش نمیاد؟ 150.00 میشه مثلا ۱۵۰ دلار ولی 15,000 میشه پانزده هزار دلار. یک کمی بیشتر توضیح لطف کنید.
    مثلا اون 15000 که فرمودید در دیتابیس ذخیره شده دقیقا 15000 ریال هست و یا اینکه نه؟ و اینکه الان برنامه شما اون 15000 رو چطوری نشون میده؟ اگر 150.00 نشون میده باید همون بخش از کد رو که این عدد رو فرمت میکنه پیدا کنید و تصحیح کنید.
    من فکر میکنم یک سیستم فروش خارجی رو دارید برای اینجا تغییرش میدید؟ درسته؟ با چنین تغییری مشکلی برای محاسبات سیستم پیش نمیاد؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    فکر کنم اینجوری بشه :
    اول بیای ببینی عدد چندتایی !
    بعد بیاری تو دستور case بعد با توجه به تعداد اعداد بیاد با چند تا if ممیز بزاره !
    فکر کنم متوجه نشدید !!!
    من اگه بتونم تا شب میتونیسم البته اگر سیستم پیدا کنم بنویسم !!!
     
  15. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    سلام

    دقیقا من دارم یک سیستم فروش خارجی را ترجمه و فارسی سازی میکنم ...

    فقط مشکل اینه که با IONCUBE تمام برنامه به جز بعضی قسمت ها encode شده.

    حالا من میخوام یا ممیز یکی جابجا بشه ... مثلا 11.33 $ تبدیل بشه به 1.133 دلار که خونده میشه 1.133 تومان .

    یا اینکه ممیز حذف بشه... مثلا 11.33 دلار تبدیل بشه به 1133 دلار که باز هم برای ما خونده میشه 1133 تومان.


    ممنون میشم کمکم کنید.:happy:
     
  16. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    خوب پس شما به سورس برنامه دسترسی نداری! و این کار رو خیلی مشکل و شاید هم غیر ممکن بکنه! اون کدی هم گذاشتید ظاهرا بخشی از قالب صفحه و یا خروجی HTML یکی از صفحات هست. تنها چیزی که اونجا مشخص بود و قابل تغییر، دو تا متغیر subtotalVAR و taxableVAR هست که میشه تغییراتی روش داد. مثلا برای حذف ممیز در ۱۰۰ ضربش کنید و یا برای جابجایی به چپ در ۰/۱ ضربش کنید:
    کد:
    taxableVAR = {TTAXABLE} * 100;
    subtotalVAR = {SUBTOTALVAR} * 100;
    
    حالا اینکه این متغیرها در فرم شما کجا استفاده میشه و چه تاثیری داره باید خودتون تست کنید. و اینکه کجاها میشه این تغییر رو انجام داد دیگه مشخص نیست. و حتما چون برخی از محاسبات در سورس php انجام میشه و ظاهرا بخشی به اینصورت جاوا اسکریپت هست، با مشکل روبرو خواهید شد. یعنی در جاهای مختلف تو محاسبات مشکل پیش میاد.
     
  17. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    هیچ مشکلی برای سیستم پیش نمیاد و در دیتابیس دقیقا 15000 نوشته میشه.

    اما اگر مستقیما توی دیتابیس 15.000 وارد کنی اونو تبدیل میکنه به 15

    تقریبا دهنمو سرویس کرده...

    آخه به خاطر اینکود بودن نمیشه هیچ کاریش کرد. به جز تغییری که با کد جاوا مثلا توی هدر برنامه ایجاد بشه یا یک فایل PHP رو به اون اینکلود کرد.

    نمیدونم به خدا.

    البته توی دیتا بیس از FLOAT استفاده شده بود. ولی اونو به همه چیز تغییر دادم و تست کردم...


    نشد که نشد.

    آخه مشکل اینه که بخش ساپورت اون برنامه هم مثل خر تو گل موندن

    حساب کار من اومد دستتون (که مثلا من تا کجاهای بدنم تو گل رفته؟ :lol: :lol: :lol: )
     
  18. aria_cop

    aria_cop کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    261
    تشکر شده:
    1
    عزیز برادر اونور منم توضیح دادم
    ببین خوبه؟
     
  19. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    میشه اون اسکریپت را در اختیارم قرار بدید ؟

    ممنون میشم.

    شدیدا محتاج کمک هستم.
     
  20. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0



    ریال 9.95
    ریال 34000.00
    ----------
    ریال 3400009.95

    :lol: این ریختی شد ... :lol:
     
  21. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    گفتم که اینجوری حتما محاسبات به هم میریزه! پس فقط باید سورس رو تغییر بدی. یا اینکه ببینی دیگه کجا این اسکریپتهای جاوا هست که بتونی تغییر بدی و این مشکل برطرف بشه. که باز هم بعید میدونم بدون تغییر سورس امکان پذیر باشه.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal