• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

****** مهم و فوري***** درخواست دي وي دي ريكاوري لپ تاپ HP DV6-6166se**** مژدگاني خوب داده ميشود

Steve_93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود
****** مهم و فوري***** درخواست دي وي دي ريكاوري لپ تاپ HP DV6-6166se**** مژدگاني خوب داده ميشود
دي ويدي آخر رو گم كردم، لطفا اطلاع بديد متشكرم

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
خود لپتاپ درایو ریکاوری باید داشته باشه رو هاردش

AS_SEPYANI

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز فکر نمیکنم ریکاوری ها به هم بخوره
ولی خیلی راحت میشه مشکل ویندوزتون رو برطرف کرد فقط به این شرط که پارتیشناش رو به هم نزده باشید

Steve_93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خود لپتاپ درایو ریکاوری باید داشته باشه رو هاردش

دوست عزیز فکر نمیکنم ریکاوری ها به هم بخوره
ولی خیلی راحت میشه مشکل ویندوزتون رو برطرف کرد فقط به این شرط که پارتیشناش رو به هم نزده باشید

درود
دوستان عزيز متشكرم بابت راهنمايي،همين كه زحمت كشيديد پست گذاشتيد خودش يك دنيا ارزش داره، اونم تو مملكت ما
حقيقت من اين لپ تاپ دست دو خريدم، طرف هم داده بوده بيرون مثلا يك مغازه كامپيوتري معتبر و معروف در يك محله خوب! كه ويندوز ٨ نصب كنن، اونا هم زده بودن هست و نيست لپ تاپ آورده بودن جلو چشماش! حالا بماند كه اصلا اين مدل از طرف كمپاني ساپورت ٨ نميشه و هيچ درايوري هم نداده براي ٨!
اين بنده خدا هم ٣تا ديسك از ٤ تا رو داره! آخريش شانس من گم شده!
الان همه چيش اوكي اما گفتم ديسك آخر هم پيدا كنم خالي از لطف نيست.
حالا باز اگر دوستاني كه داشته باشن كه عالي ميشه.
متشكرم.

AS_SEPYANI

Registered User
لایک‌ها
70
مگه ویندوز فابریک خودش چیه؟
اگه پارتیشنو ریخته باشه بهم دیگه اون سی دی بکاپ به کارت نمیاد

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
کلا فرمتش کردن هارد لپتاپ رو ؟
ویندوز قبلی home premium بوده ؟ یه 7 نسخه home یا pro یا هرچی که بوده ، نصب کن بعدش با سریال برچسب ویندوز که زیر لپتاپ هست رجیسترش کن. درایور ها هم الان همه جدید شده اکثرا به تاریخ اواخر سال 2014 و اوایل 2015 اپدیت شده همه رو تک به تک از این ادرس دانلود کن :
http://support.hp.com/us-en/drivers...2/model/5116488#Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R1
نصبش که کردی میشه مثل روز اولش - آخر کار هم یه بکاپ با Acronis True Image بگیر و خلاص .

AS_SEPYANI

Registered User
لایک‌ها
70
کلا فرمتش کردن هارد لپتاپ رو ؟
ویندوز قبلی home premium بوده ؟ یه 7 نسخه home یا pro یا هرچی که بوده ، نصب کن بعدش با سریال برچسب ویندوز که زیر لپتاپ هست رجیسترش کن. درایور ها هم الان همه جدید شده اکثرا به تاریخ اواخر سال 2014 و اوایل 2015 اپدیت شده همه رو تک به تک از این ادرس دانلود کن :
http://support.hp.com/us-en/drivers...2/model/5116488#Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R1
نصبش که کردی میشه مثل روز اولش - آخر کار هم یه بکاپ با Acronis True Image بگیر و خلاص .
من این کارو اثجام دادم ولی یه نکته خاص داره که باید انجام بشه وگرنه بدرد نمیخوره.

Steve_93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صبح دوستان بخير
متشكرم بخاطر راهنمايي صادقانتون
بيشتر به دنبال پيدا كردن ديسك ٤ ريكاوري هستم ؛)
باز هم ممنونم.

بالا