• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مهم : چرا وجهه بازاریابی اینقدر خراب شد؟ ***

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
یه چیزی خیلی وقته تو دلمه
از وقتی بحث "بازاریابی شبکه ای" داغ شد و خیلی از جوان ها رو به امید های واهی جذب کرد، (کار با بد و خوبش ندارم و کلی میگم)
افرادی که جذب این کار شدن و بعد از چند ماه یا چندسال وقت گذاشتن دیدن همش الکیه، و...
همینطوری این شرکت ها باعث خراب شدن وجهه این شغل خوب و پر درآمد شدن
تاجایی که بنده برای کسب و کارم هر چقدر دنبال چندتا نیروی بازاریاب میگردم ( با وجود اینکه میدونم درآمد این شغل از 2 تومان هم بیشتر هست) ولی خیلی ها میگن: "نه! ما نتورک کار کردیم و بازاریابی علاقه ای نداریم و..."
جمع بندی کنم:
با وجود خراب شدن وجهه این شغل من چطوری نیروی بازاریاب مناسب کارم رو پیدا کنم؟

sferesh

Registered User
لایک‌ها
36
من خودم بازاریابی اینترنتی انجام میدادم ولی هر کجا میگفتم بازاریابم چپ چپ نگام میکردن الان دیگه نمی گم بازاریابم از یه عنوان دیگه استفاده میکنم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
من خودم بازاریابی اینترنتی انجام میدادم ولی هر کجا میگفتم بازاریابم چپ چپ نگام میکردن الان دیگه نمی گم بازاریابم از یه عنوان دیگه استفاده میکنم

به نظر من مشکل اصلی اینه تقریبا اکثر افراد جامعه بازاریابی رو به عنوان شغل حساب نمیکنن چون فکر میکنن این شغل خیلی پایینه و...
یه مدت که کم کم داشت زمینه سازی میشد که این شغل بین مردم جا بیوفته متاسفانه این بازاریابی شبکه ای گند زد بهش...

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
به نظر من مشکل اصلی اینه تقریبا اکثر افراد جامعه بازاریابی رو به عنوان شغل حساب نمیکنن چون فکر میکنن این شغل خیلی پایینه و...
یه مدت که کم کم داشت زمینه سازی میشد که این شغل بین مردم جا بیوفته متاسفانه این بازاریابی شبکه ای گند زد بهش...
به نظر من زیاد ربطی به شبکه ای ها نداره کلا از قدیم 90درصد افرادی که بازاریاب می خواستند یا می خواهند در دو دسته جای دارند یا طرف از بازاریاب می خواهد جنسی که تو بازار قیمتش هزار تومنه را بازاریاب براش 1200بفروشه یا جنس نا شناخته و برند تازه بدون تبلیغات را هم قیمت جنس با سابقه 30ساله بفروشه
دسته دوم افرادی هستند که بازاریاب استخدام می کنند تا بازاریاب براشون 20تا مشتری پیدا کرد به طرف میگند خدا حافظ دیگه نیاز به تو نداریم .حالا یک موقع هست قبل استخدام کارفرما دقیقا میگه ما فقط برای مثلا 6ماه نیاز به بازاریاب داریم این درست اما خیلی موارد موقع استخدام به شما میگند ما حقوق ثابت نداریم یا کم داریم اما شما مشتری پیدا می کنی رو هر سفارشی که بده مثلا 30درصد مال تو اما همین که بازاریاب 2ریال گیرش اومد میگند خدا حافظ

از طرفی دیگه مغازه دار و....هستند که بازاریابی= مخ زدن براشون تعریف شده طرف میگه اگر جنست خوبه نیاز به بازاریابی نیست مشتری خودش میاد دنبالت

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
من الان برای معرفی محصولات و... نیاز به بازاریابی دارم
هر چقدر دارم تلاش میکنم یه جوان بیکار با روابط عمومی بالا که حاضر نیست کمکم کنه
پیشنهاد عاقلانه و منطقیتونه چیه؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
من الان برای معرفی محصولات و... نیاز به بازاریابی دارم
هر چقدر دارم تلاش میکنم یه جوان بیکار با روابط عمومی بالا که حاضر نیست کمکم کنه
پیشنهاد عاقلانه و منطقیتونه چیه؟

تبلیغات
آگهی های مجله برای دوره های متوالی ماهیانه
هرچی تعداد مجله بیشتر باشه بازدهی بالاتر

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
113
واسه بازاریاب هایی که دنبالشی حداقل هایی مثل حقوق ثابت هرچند کم در نظر بگیرید.
و نکته دوم توجیه شدن فرد برای کاری هست که میخواد انجام بده خیلی مهمه یعنی جنس یا خدماتی که میخوایید ارائه بدید کلاس کارش چطوره و اینکه از این تلفنی هایی که پشت سرش هزار تا فوش و بد بیراه باشه دورش رو خط بکش که گوش ملت از این چیزا پر شده.
حالا دقیقا بگید تو چه موردی قصد فعالیت دارید شاید همین جا تو پی تی دوستانی باشن که بتونن همکاری کنن.

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
جدا از مسئله بازاریابی شبکه ای . وضعیت بازاریابی عادی هم زیاد مناسب نیست .
من خودم یه جا رفتم برای کار . طرف 60 میلیون سفته میخواست . هیچ پایه حقوقی هم نداشت . میگفت فقط درصدی :/
خب با این وضعیت من ترجیح میدم جایی کار کنم که حقوقم مشخصه یا حداقل یه پایه حقوقی برام در نظر بگیرن
و معنای سفته دادن رو نمیفهمم چون فقط کار سفارش گرفتن کار بازریابه . جنس رو خود طرف میفرسته و پولشم اونی که جنس رو تحویل میده میگیره . پس بازاریاب برای چی باید سفته بده ؟؟؟؟
چند جای دیگه هم صحبت کردم شرایط به همین شکل بود و کلا پشیمون شدم:general107:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من خودم یه جا رفتم برای کار . طرف 60 میلیون سفته میخواست . هیچ پایه حقوقی هم نداشت . میگفت فقط درصدی :/
خب با این وضعیت من ترجیح میدم جایی کار کنم که حقوقم مشخصه یا حداقل یه پایه حقوقی برام در نظر بگیرن
و معنای سفته دادن رو نمیفهمم چون فقط کار سفارش گرفتن کار بازریابه . جنس رو خود طرف میفرسته و پولشم اونی که جنس رو تحویل میده میگیره . پس بازاریاب برای چی باید سفته بده ؟؟؟؟
60میلیون سفته برای بازاریابی!!!!:confused::confused:

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
جلل الخالق!
تنها در صورتی این مورد امکانش هست که به بازاریاب 50 میلیون جنس بدن بگن خودت مسئول انبار داری و... هستی
وگرنه خیلی خنده داره!
شما از کدوم شهر هستید؟

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
من با قضیه سفته بدون جنس کاری ندارم ولی شما خودت اگه صاب کار بودی حاظر بودی ب بازاریابت حقوق و بیمه با پایه حقوق میدادی چه ی دونه مشتری جذب کنه چه ده تا چه هیچی؟اتفاقا درصد دادن انگیزه بیشتری برای بازاریابه که تلاشش رو بیشتر کنه وقتی حقوق ثابت کسی بگیره دیگه فقط تو خیابون گشت زدن میشه کارش[/QUOTE]

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
من با قضیه سفته بدون جنس کاری ندارم ولی شما خودت اگه صاب کار بودی حاظر بودی ب بازاریابت حقوق و بیمه با پایه حقوق میدادی چه ی دونه مشتری جذب کنه چه ده تا چه هیچی؟اتفاقا درصد دادن انگیزه بیشتری برای بازاریابه که تلاشش رو بیشتر کنه وقتی حقوق ثابت کسی بگیره دیگه فقط تو خیابون گشت زدن میشه کارش
[/QUOTE]

پول بنزین و پول شارژ گوشی را باید داد . دیگه حداقل باید 200 الی 300 تومن ماهیانه هزینه جاریش را بهش داد. نمیشه که طرف از جیب خودش هزینه های رفت و آمدش را هم تقبل کنه...

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان بنده به عنوان صاحب کار اول باید مطمئن بشم که این بازاریاب خوب کار میکنه و فعاله و...
به نظر خودم
برای اول کار به صورت چندماه با طرف درصدی کار کنم
بعد از چندماه اگه طرف کارش خوب بود :
حقوق ثابت + بیمه + پورسانت براش در نظر بگیرم
نظرتون چیه؟

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542

پول بنزین و پول شارژ گوشی را باید داد . دیگه حداقل باید 200 الی 300 تومن ماهیانه هزینه جاریش را بهش داد. نمیشه که طرف از جیب خودش هزینه های رفت و آمدش را هم تقبل کنه...
معمولا صاب کار وقتی ببینه ویزیتورش کارش خوبه اضافه کار هم بهش میده برای اینکه بتونه اون ویزیتو رو نگه داره وگرنه هیچ ویزیتور خوبی با اون صاب کار کار نمیکنه,در مورد ویزیتوری تلاش و درامد خود ویزیتور باید صاب کار رو مجاب کنه اونو نگه داره و حقوقشو بیشتر کنه وگرنه هرکس ب امید اینکه برم اول بیمه بشم و حقوق ثابت داشته باشم استخدام نمیشه این دوستمون هم گفت هرجا رفتم همین بود

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
جلل الخالق!
تنها در صورتی این مورد امکانش هست که به بازاریاب 50 میلیون جنس بدن بگن خودت مسئول انبار داری و... هستی
وگرنه خیلی خنده داره!
شما از کدوم شهر هستید؟
قزوین . اتفاقا انبارشون هم خیلی بزرگ نبود متوسط
محصولاتم اب البالو و کلوچه و پفیلا و کیک و بیسکوییت بود .

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
اگر برای تشکیل تیم بازاریابی آگهی بزنم با این شرایط:
بازاریاب حرفه ای با روابط عمومی بالا
3 ماه طرف به صورت آزمایشی به صورت درصدی کار کنه
اگر کارش خوب بود حقوق ثابت + بیمه + پورسانت بهش بدیم
به نظر شما با این شرایط میشه تیم بازاریابی در زمان کوتاه تشکیل داد؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
معمولش اینه که 1 ماه بصورت آزمایشی کار کنند ( با قرارداد ). بیشتر از یکماه بدون بیمه کار کردن، اصلا قانونی نیست. قرارداد هم به این صورته که شما باید توش عدد تعیین کنی که مثلا به ازای فروش بالای 5 میلیون تومن، طرف با یک قرارداد 3 ماهه استخدام و بیمه میشه. بعدش میتونی در صورت مطلوب بودن همکاری، قرارداد رو تمدید کنی

اما اینکه کسی به آگهی شما جواب مثبت بده یا نده، بستگی به کالا/خدمات مورد نظر و میزان سختی فروشش داره

بالا