• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** مهم - Twodollarclick - مهم ****

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با سلام .
کسی از دوستان علت خاصی داره که بگه سایت Twodollarclick کلاهبردار هست ؟؟
ممنون میشم چون من چند روزی هست که شروع کردم همکاری میکنم و الان هم نزدیک 800 دلار دارم . واریزی هاش 1000 دلار هست .
منتظر پاسخ دوستان هستم .

+ ویرایش :
این لینک زیر مجموعه گیری من هست . هر کی میخواد کار کنه و دلار هاش رو پس از واریزی براش نقد کنم با این لینک ثبت نام کنه و هر مشکلی یا راهنمایی بود کمک میکنم .;)
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=reggister

Last edited:

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
با سلام .
کسی از دوستان علت خاصی داره که بگه سایت Twodollarclick کلاهبردار هست ؟؟
ممنون میشم چون من چند روزی هست که شروع کردم همکاری میکنم و الان هم نزدیک 800 دلار دارم . واریزی هاش 1000 دلار هست .
منتظر پاسخ دوستان هستم .
سلام عزیز
خودت یکم دقت کن
2 دلار یا به عبارتی 6 هزار تومن برای هر بازدید !!!!!!!
کدوم آدم عاقلی برای 1 بازدید 6 هزار تومن میده!!!
شما ادامه بده 5 دقیقه در روز وقتتو میگیره اگر 1000 دلار رو بریزه ( که نمیریزه ) خوش به حالت میشه پول پارو میکنی

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
شاید برای شما عجیب باشه ولی نمیشه این حرفای شما رو علت کلاهبر داری گذاشت .
ممنون میشم دوستان مدرک درست تری رو ارائه بدن .

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
سلام . تایپک خوبی هست . من هم خیلی ها رو دیدم که میگن از این سایت واریزی داشتن .
ولی اگه کسی میگه کلاهبرداره لطفا با دلیل و مدرک بگه . با حرف نمیشه گفت .. ممنون;)

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
سلام . تایپک خوبی هست . من هم خیلی ها رو دیدم که میگن از این سایت واریزی داشتن .
ولی اگه کسی میگه کلاهبرداره لطفا با دلیل و مدرک بگه . با حرف نمیشه گفت .. ممنون;)
اینا هشتصد سال پیش توهم بونشون ثابت شده !!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
  • 2,377,258 Active Members
  • $13,116,188.35 Cash Paid Out
  • نئوباکس با اون قدمتش انقدر دلار پرداخت نکرده که این سایت تازه به دوران رسیده نوشته که پرداخت کرده اونم به 2 میلیون کاربر فعال
  • با کمی فکر و دقت میشه فهمید دیگه سند و مدرک لازم نداره

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
  • 2,377,258 Active Members
  • $13,116,188.35 Cash Paid Out
  • نئوباکس با اون قدمتش انقدر دلار پرداخت نکرده که این سایت تازه به دوران رسیده نوشته که پرداخت کرده اونم به 2 میلیون کاربر فعال
  • با کمی فکر و دقت میشه فهمید دیگه سند و مدرک لازم نداره
سلام . اولا این سایت تازه نیست من فردی رو میشناسم که سال 2002 میلادی باهاش کار میکرد .
دوما اگه توجه کنی میفهمی که برا هر کلیک 2 دلار میده یعنی چیزی حدود 100 برابر نئو باکس برای هر کلیک پس بنابر این صد در صد واریزی هاش برای کاربرانش هم باید خیلی بیشتر از نئو باکس باشه . ممنون میشم اونایی که مدرکی برای کلاهبردار بودن این سایت دارن رو به اشتراک بزارن تو این تایپک .;)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام . اولا این سایت تازه نیست من فردی رو میشناسم که سال 2002 میلادی باهاش کار میکرد .
دوما اگه توجه کنی میفهمی که برا هر کلیک 2 دلار میده یعنی چیزی حدود 100 برابر نئو باکس برای هر کلیک پس بنابر این صد در صد واریزی هاش برای کاربرانش هم باید خیلی بیشتر از نئو باکس باشه . ممنون میشم اونایی که مدرکی برای کلاهبردار بودن این سایت دارن رو به اشتراک بزارن تو این تایپک .;)

مدرک از این معتبرتر؟؟
http://netbusinessrating.com/en/review-3125-twodollarclick
لینک بالا از معتبرترین مانیتور حال حاضر
http://netbusinessrating.com/en/art_about-us_15
البته علاوه بر این لینک، عقل هر کسی که یه مدت توی این کارا بوده باشه میتونه تشخیص بده که این سایت صد در صد اسکمه!

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
مدرک از این معتبرتر؟؟
http://netbusinessrating.com/en/review-3125-twodollarclick
لینک بالا از معتبرترین مانیتور حال حاضر
http://netbusinessrating.com/en/art_about-us_15
البته علاوه بر این لینک، عقل هر کسی که یه مدت توی این کارا بوده باشه میتونه تشخیص بده که این سایت صد در صد اسکمه!
ای بابا داداش من این لینک هایی که داده اید علت اسکم بودن سایت رو همین حرفای خودمون میدونن . میگن چون واریزیش هزار دلاره و پول خیلی زیادی میده واسه هر کلیک و .....
ولی با این حرفای مسخره نمیشه گفت که این سایت درخواست واریزی ها رو مثلاا پس از 50 روز ، واریز نمیکنن .
اگر از دوستان کسی مدرک یا عکس معتبری داره که درخواست واریزی داشته باشه و 2 ماه از روش گذشته باشه و واریزی انجام نشه در همین جا اشتراک بزاره تا بفهمیم که واقعا کلاهبرداری صورت میگیره .:general601:

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
ای بابا داداش من این لینک هایی که داده اید علت اسکم بودن سایت رو همین حرفای خودمون میدونن . میگن چون واریزیش هزار دلاره و پول خیلی زیادی میده واسه هر کلیک و .....
ولی با این حرفای مسخره نمیشه گفت که این سایت درخواست واریزی ها رو مثلاا پس از 50 روز ، واریز نمیکنن .
اگر از دوستان کسی مدرک یا عکس معتبری داره که درخواست واریزی داشته باشه و 2 ماه از روش گذشته باشه و واریزی انجام نشه در همین جا اشتراک بزاره تا بفهمیم که واقعا کلاهبرداری صورت میگیره .:general601:
بابا گل منگولی الان سال 2015 ست شما انگار تو 2004 گیر کردی اینو ParsBet گیج*لم میدونه !!!!!!!!!!!

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
کسی مدرک نداره ؟؟؟ به جز نوشته هایی که هر کسی میتونه بنویسه ؟؟؟

من نمیگم صد در صد درسته یا غلط من فقط دنبال کسی هستم که واریزی بزنه ولی بعد دو ماه واریز نزنن بهش. مدرکی هم داشته باشه ها. من دنبال اینم ضوروی نیازش دارم برای کار خاصی. لطفا از آشنایان اگه کسی چنین هست معرفی کنن.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
پسر گلم
لینکی که من بهت دادم رو خوب نگاه کن با دقت بخونش
1478 روز این سایت رو مانیتور کرده تا نهایتا به این نتیجه رسیده که اسکمه
همینجوری شخمی نگفته که
حالا شما خیلی اصرار داری سرتو بکنی تو برف خب برو به کلیک هات ادامه بده
اما حس بدیه وقتی بعد از اینهمه مدت ببینی بهت پرداخت نمیکنن
اون موقه س که احساس میکنی تورو ..... فرض کردن!! ببخشیدا

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
پسر گلم
لینکی که من بهت دادم رو خوب نگاه کن با دقت بخونش
1478 روز این سایت رو مانیتور کرده تا نهایتا به این نتیجه رسیده که اسکمه
همینجوری شخمی نگفته که
حالا شما خیلی اصرار داری سرتو بکنی تو برف خب برو به کلیک هات ادامه بده
اما حس بدیه وقتی بعد از اینهمه مدت ببینی بهت پرداخت نمیکنن
اون موقه س که احساس میکنی تورو ..... فرض کردن!! ببخشیدا
داداش من شما چرا نمیفهمی . اصلا 9000 روز پیش بگه o_O جایی که علتش رو چیزی میگه که بچه های پرشین تولز این حرف رو میزنن هیچ ارزشی نداره . اصلا اون سایتی هم که دادین کی میگه معتبره ، اسکینک خودمون از اون معتبر تره :general506:. من خودم نمیگم این سایت وضعش چطوره
فقط من دنبال یه سند یا عکس یا مدرکی هستم که یه نفر واریز بزنه 2 ماه از روش بگذره و واریز نشه . ممنون میشم از اون بچه هایی که اسپم ندن . ضمنا اصلا این سایت واریز نزنه به ت خ م م :D
من فقط این جا رسوندم تا ببینم واقعا کار میکنه یا نه تا یه مدرکی برای خودم درست کنم . شما خودت رو جدی نگیر . آدم با این مقدار پول نه پولدار میشه نه جیبش خالی میشه .:general105:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش من شما چرا نمیفهمی . اصلا 9000 روز پیش بگه o_O جایی که علتش رو چیزی میگه که بچه های پرشین تولز این حرف رو میزنن هیچ ارزشی نداره . اصلا اون سایتی هم که دادین کی میگه معتبره ، اسکینک خودمون از اون معتبر تره :general506:. من خودم نمیگم این سایت وضعش چطوره
فقط من دنبال یه سند یا عکس یا مدرکی هستم که یه نفر واریز بزنه 2 ماه از روش بگذره و واریز نشه . ممنون میشم از اون بچه هایی که اسپم ندن . ضمنا اصلا این سایت واریز نزنه به ت خ م م :D
من فقط این جا رسوندم تا ببینم واقعا کار میکنه یا نه تا یه مدرکی برای خودم درست کنم . شما خودت رو جدی نگیر . آدم با این مقدار پول نه پولدار میشه نه جیبش خالی میشه .:general105:
دکتر
تویی که نمیخوای بفهمی
من نمیگم 1478 روز پیش گفته
میگم بعد از 1478 روز مانیتور کردن و رصد کردن به این نتیجه رسیده که این سایت اسکمه
یعنی چی؟ خب در عرض 1478 روز لااقل بیست نفر که توی اون سایت عضو بودن به برداشت رسیدن و پولی دریافت نکردن و اومدن کامنت گذاشتن و کامنتشون هم هست و این قضیه رو اعلام کردن که پولی دریافت نکردن
وقتی پرداخت نکردن سایت ثابت شده اسکم بودنش رو اعلام کرده

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
بابا قلقلی برو کار کن به حداقل برداشتش که رسیدی برداشت بزن ، 10 سال صبر کن بهت میده من گرفتم اینم سندش
upload_2015-3-30_3-16-1.png

بالا