نه دوستان منظور منو دقیق نگرفتین منظورم این بود چه موادی میتونن سریع سرطان ایجاد کنن
کافی شما یک سری به سم فروشی ها(باغبانی و زراعت) بزنی و ببینی الان از چه سم های استفاده می کنند تا متوجه بشی میوه های که میخوری کلا سرطان زا است
مثلا سم پاشی سبزی خوردن باید بعد از سم پاشی یک هفته صبر کنی بعد سبزی را بدی بیرون ولی یارو شب میزنه صبح میفروشه
سم های چینی و ناکارآمد که چندین بار باید سم پاشی تکرار بشه و......
و............
بهتر بود میپرسیدی چه موادی اطراف ما هستن که سرطان زا نیستند اخه لامصب همه چی سرطان زا شدهدوستان میخواستم بدونم چه موادی که اطراف ما هستن سرطان زا هستن؟
یادم رفت بکم
- یک جدولی وجود داره که غذاهای قلیایی - اسیدی رو نشون میده
- هر چیزی که خون شما رو قلیایی تر بکنه ، آنتی اکسیدان تره
این که گفتم خون دلیل داره
یعنی ربطی به اسیدی بودن خودش نداره
مثلا لیمو ترش اسیدی هست ( خیلی هم اسیدی هست ) اما خون رو قلیایی می کنه
نکته:
خون که قلیایی شد چسبندگی گلبول قرمز کمتر میشه و هر گلبول مجزا حرکت می کنه
و سطح تماس بیشتری برای رساندن اکسیژن و بازگرداندن دیاکسیدکربن پیدا می کنه
تصویر گلبول قرمز سالم و چسبنده
در هر شرایط انسان می تواند سالم زندگی کند
به شرطی که خودش بخواهد
و سبک زندگی اش را تغییر دهد
کم تحرکی - سیگار - عصبانیت - پرخوری - بد خوری ( آشغال خوری )
تو ایران همه چی سرطان زا هست.میخوای سالم زندگی کنی برو یه کشور درست و حسابی.
تو ژاپن هم به علت فرهنگ غذاييشون كه اكثرا دودي ميكنن همه چيزي رو! ريسك سرطان معده بالاست.دقیقا همین الان دارم یه فیلم می بینم در مورد سرطان در ژاپن
همه جا سرطان هست ( درصد به جمعیت تفاوت داره )
پروسه درمان هم همه جا یکجور هست
فقط هتلینگ بیمارستانی و مراقبت از بیمار تفاوت داره
دوست عزیز آبلیمو هم حساب هست یا حتماً باید خود لیمو ترش تازه باشه؟ بعد میدونید در روز چند سی سی بخوریم خوبه؟ نسبت به ورزن و سن آیا فرمولی براش هست؟