• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مواد لازم برای رولت کاکائویی با دسر کره ای طرز تهیه رولت کاکائویی با دسر کره ای

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
مواد لازم برای رولت کاکائویی با دسر کره ای
تخم مرغ دو عدد
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
آرد گندم سه قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
پودر شکر نه قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
کره 150 گرم
موز 2 عدد
پنیر ******* 200 گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از "رولت کاکائویی با دسر کره ای" خواهیم داشت.

مواد و وسایل لازم
  • 20151220193246652_11s.jpg

    صد و پنجاه گرم کره پاستوریزه یک بسته صد گرمی و یک بسته پنجاه گرمی

  • 20151220193246455_10s.jpg

    یک قالب مستطیل به ابعاد 30 در 40 سانت. یک قالب مستطیل به طول 26 سانت و به عرض و ارتفاع 6 سانت. همزن برقی و فر

  • 20151220193248688_9s.jpg

    دو عدد موز درشت معادل 400 گرم

  • 20151220193248529_8s.jpg

    دو عدد تخم مرغ
  • 20151220193248360_7s.jpg

    سه قاشق غذاخوری آرد گندم معادل 70 گرم

  • 20151220193248198_6s.jpg

    نصف قاشق مربا خوری بیکینگ پودر، معادل 4 گرم

  • 20151220193247958_5s.jpg

    یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

  • 20151220193247538_4s.jpg

    نه قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 200 گرم
  • 20151220193247302_3s.jpg

    یک قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو معادل 8 گرم

  • 2015122019324734_2s.jpg

    دویست گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر

  • 20151220193246816_1s.jpg

    دویست گرم پنیر ******* معادل دو بسته صد گرمی
طرز تهیه رولت کاکائویی با دسر کره ای
برای تهیه نان رولت کاکائویی:
دو عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر (75 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.


سه قاشق غذاخوری آرد گندم (70 گرم)، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم کم به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می زنیم.


یک قاشق غذاخوری آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه نان رولت کاکائویی آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (200 درجه سانتی گراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد 30 در 40 سانتیمتر قرار داده، مواد را روی آن می ریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت 10 دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که روی نان رولت چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درآورده تا کمی سرد شود. کمی پودر قند روی نان رولت پاشیده، و آن را روی یک پارچه تمیز بر می گردانیم و بعد کاغذ را از کیک جدا می کنیم و نان رولت را همراه کاغذ و پارچه، لوله کرده، کنار می گذاریم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود.


برای تهیه دسر کره ای:
دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
دویست گرم پنیر ******* را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می زنیم.


صد و پنجاه گرم کره را می گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می زنیم تا دسر کره ای آماده شود.


یک سوم از دسر کره ای را روی نان رولت سرد شده می مالیم و نان را لوله کرده، کاغذ را دور آن می پیچیم. رولت را 2 الی 3 ساعت در فریزر می گذاریم تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش می زنیم.


یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار می دهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می کنیم و رولت های برش خورده را دور آن چینده، یک ردیف موز روی دسر قرار می دهیم. به همین ترتیب لایه لایه دسر کره ای و موز را در قالب قرار می دهیم تا قالب پر شود. در نهایت یک ردیف رولت روی آن قرار داده و پلاستیک را روی دسر برمی گردانیم. ظرف را برای 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر سفت شود.



رولت را در ظرف پذیرایی برگردانده، پلاستیک روی آن را جدا می کنیم. برای تزئین کمی مارمالاد آلبالو و خلال پسته روی آن می ریزیم. رولت کاکائویی با دسر کره ای آماده پذیرایی می باشد. نوش جان


کالری موجود در رولت کاکائویی با دسر کره ای
مقدار کالری موجود در کل رولت حدوداً 4150 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک چهارم) رولت 1040 کیلوکالری می باشد.
 
بالا