exchanging

موبايل 6600

شروع موضوع توسط ashk00666 ‏29 جولای 2004 در انجمن بایگانی

  1. ashk00666

    ashk00666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان. ميتونيد به من كمك كنيد من يك 6600 خريدم اما علي رغم اينكه خيلي خرج برنامه هاش كردم هنوز نميدونم اصلا برنامه درست و حسابي براي منشي و فيلمبرداري ممتد و باقي امكانات خوب اين گوشي هست يانه. اصلا بهم بگين خوب كاري كردم 6600 خريدم يا نه و اگه لازمه عوضش كنم چه گوشي بخرم. و ...
     
  2. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    تبريك!
    - برنامه فيلم برداري نا محدود رو مرتضي جان معرفي كردند، ميتوني با يك جستجو ساده در همين قسمت پيدا كني.
    - براي تهيه برنامه هاي كامل و بدون محدوديت ميتوني از گروپ هاي ياهو استفاده كني ، تقريبا هر برنامه اي نياز داشته باشي هست.
    - 6600 گوشيه خوبيه در صورتيكه فرم ور گوشيت جديد باشه ، نرم افزار نسخه هاي اوليه اين گوشي مملو از باگ بود ولي در نسخه هاي جديد اكثر مشكلات "نرم افزاري "حل شدند.
     
  3. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    عطا جان چطوري ميشه فهميد فرم وير گوشي جديده يا قديمي؟
     
  4. arh1983

    arh1983 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2003
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اين كد رو بزن ! #000#*
    ورژن اون رو ميفهمي و تاريخ رو هم بهت ميگه
     
  5. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    البته 4 تا صفر هستش يعني #0000#*
     
  6. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    آخرین ورژن چیه و از کجا می شه می شه گیرش آورد ؟
     
  7. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    نصب ورژن های جدید دردسر داره
    باید ببری شرکت های گارانتی مثل نیا
    خرج بالایی هم داره

    اینم ورژنش
    v 5.27.0
     
  8. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    مال من مشکلی نداره . چون دقیقا همون ورژنه . اما این کار رو چرا کرده این نوکیای گدا گشنه ؟ مثلا همین زیمنس کل آپدیت ها رو گذاشته سایتش .
     
  9. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    خنده دار بود
    نوكيا اين كار رو نكرده
    اين فريم ور ها نياز به دستگاه خاصي دارن
    برنامه پولي نيست
    در مورد چيزي كه ميدوني حرف بزن
    وگرنه از نفهميت ملت ميخندن
     
  10. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    ببین موری جان درسته که بد جواب دادی به من ولی در جئابت بگم که اصلا هم خنده دار نیست . اولا که اگر این کار اصلا ممکن نیست چرا تو مال زیمنس این کار رو می شه کرد یا تو مال سونی ؟
    http://www.allaboutsymbian.com/archive/t-23925
    حالا من فکر می کنم مال نوکیا رو هم با داشتن کابل کام بشه این کار رو کرد و نوکیا از گدا گشنه گی بوده حالا یا نمایندگیهای قلابیش تو ایران سر مردم رو کلاه می ذارن و .... اینطور شده . مگر نه اینجا نوشته میشه :
    http://www.mobiledia.com/forum/topic8698.html
    من کم کم دارم به این نتیجه می رسم که نوشته های بقیه فروم ها که نوشته ان تو تعصبت کور کورانه هست درست باشه . من ممکنه نفهم باشم اما نیم ذارم سرم کلاه بره .
     
  11. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان
    قبل از هر چیز بگم من اهل جنگ و کل کل نیستم ولی نمی تونم ببینم کسی که اطلاعاتش از دلال های موبایل جمهوری و پشت شهرداریه بیاد و به دوست من توهین کنه.
    محض اطلاع دوست خوبمون موری جان که منبع اطلاعتیش شده حرف کاسب های جمهوری چند نکته را می گم تا خوب بخنده!
    1- بله هزینه بالاست چون خوب باید از امثال شما پول درآورد.
    2-شما خوبه قبل از حرف زدن و خندیدن به حماقت دیگران خودت کامل کنی!
    در سایت رسمیه زیمنس نسخه 12 برای دانلود گذاشته شده برای شما و من نه برای کسی که با 2 تا کلمه سره شما را کلاه بزاره.
    امیدوارم همونقدر که خوب به مردم می خندی سواد انگلیسی داشته باشی...


    - You need to check which firmware variant is used on your SX1.
    - You can find out the software variant of your phone, if you press *#06# in the idle screen and then select INFO.
    SVN: xx is the software release number in the phone.
    If you scroll a little bit down with the joystick, you will find "Rolf Variant Name:"
    This is the name of the software variant and only the same version can be updated into your phone.p

    - Use the listbox to select the firmware variant which is suitable for your SX1. (see previous step how to identify the correct variant!)
    - Click the download button and store the file on our PC.

    اگه متوجه نشدی فارسی بگم؟
     
  12. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    ميشه ادامه اش نديدن؟ لطفا.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    من دعوا رو ادامه نمیدم
    فقط چند تا چیز

    -اگه انتظار این رو دارید که مثل آدم باهاتون رفتار بشه مودب باشید
    -آی دی ساختن و دفاع کردن از خود کاری نداره ! حالا فرض که پیمان رفیق آلفا باشه جناب پیمان شما اگه کار خودت و رفیقات اینه که میری از دلال ها و آدم های پشت شهرداری یا ... اطلاعات میگیری در مورد بقیه اینطور فکر نکن من منبع اطلاعاتم فروم PSFORUMS یا سرچ های اینترنتی هستش
    -من با زیمنس کار نکردم اما این رو میدونم که نوکیا یا سونی اریکسون با کابل معمولی نمیشه فریم ورشون رو آپدیت کرد تو همه مدل ها(شاید بعضی ها بشه) و نیاز به دستگاه یا کابل مخصوصی هست . فایل فریم ور روی اینترنت موجوده
    والسلام
     
  15. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب همین الان یه چیز دیگه هم از دلال های پشت شهرداری توسط پیمان به گوشم رسید
    شرکت نیا هزینه زیادی برای ارتقا فریم ور میگیره
    ایراتل این کار رو مجانی انجام میده
     
  16. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    1-با چیزی که کار نکردی و ازش اطلاع نداری راجبش حرف نزن.
    2-آی دی ساختن کاری نداره ولی شما سایت من هست شما می تونید ببینید.
    3-شما طرز برخورتون کم از دلال ها نداره! و بهتر است اطلاعات خودتون را کامل کنید و بعد به کسی بگید نفهم.
    4-اگه شما شنیدید من کار کردم چون اگه منابع شما فروم هست منبع من سایت های رسمی و معتبر هستش
    5-اگه من پشت شهرداری و... شما چی؟
    در هر صورت :
    در مورده چیزی حرف بزن که می دونی وگرنه ملت به نفهمیت می خندن!! این و یادت نره
    -----
    برای دوستانی که 6600 دارن می خوان آپدیت کنن باید یک کابل com داشته باشن و از اون طریق این کار را انجام بدن و توجه کنید که برای زیمنس کمپانیه خدمات تلفن تون را درست انتخاب کنید من نمی دونم برای ایران چیه؟؟ چون داخل ایران موری جان خوب بلده اگه هم نشد با موری جان برید همون جا که دوستان سرش شیره مالیدن.
     
  17. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    شما نابغه ای!!!!
    -به همچنین

    پس شما چی؟
     
  18. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    دیگه ان موضوع را ادامه نمیدم در اینجا چون حرمت بقیه دوستان خیلی برام مهمتر از آگاه کردن کسی مثل موری به درست حرف زدنه.
    امیدوارم معذرت من را دیگر دوستان قبول کنن این چند پست هم نوشتم چون اینجا بمونه و موری جان بهتر و بیشتر به نوع حرف زدنش فکر کنه.
    هر کسی تخصصی داره حتی اون دلال پشت شهرداری ولی تمسخر کردن جز تمسخر شدن چیزی نداره و چه خوب همیشه شک کنیو به اطلاعتمون که ممکن اشتباه باشه.
    رشته تحصیلی من مربوط سیستم های ارتباطات از جمله همین گوشت کوب هاست!
     
  19. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب یه 6 تا پست دیگه هم میزدی جناب مهندس ارتباطات
    اولا که سیستم ارتباطات هیچ ربطی به آپدیت فریم ور نداره
    بعد از اون "جناب غیر مجازی" یه نگاه به پست ها بنداز ببین کی اولش درست حرف نزد بعد بیا در مورد حرمت دوستان حرف بزن
    تو که حدود 1 ماهه اینجایی از دوستان چی میدونی که بخوای حرمت نگه داری
    در مورد منبع اطلاعات فروم سیمبین ها به روز ترین و بهترین منابع هستن حتی از خیلی سایت ها
    در ضمن سایت ها هم منابع معتبری هستن و کسی منکر اونا نشده
    اما از رفقای پشت شهرداریت من خبر ندارم کارشون چیه یه توضیحی بدی بدک نیست
    و اما در مورد آپدیت فریم ور
    آقای معدن اطلاعات(و ارتباطات) اگه بحث سر اینه که میشه با کابل com برای 6600(که وجود خارجی نداره چون pop-port نداره) میشه فریم ور رو آپدیت کرد بیا اینجا به همه ثابت کن من پایم شدیدا اگه تخصصت اینه بیا حرفت رو ثابت کن اونوقت معلوم میشه کی میدونه کی نمیدونه
    اگه نمیدونی بدون برای آپدیت فریم ور 6600 نیاز به دستگاه Griffin Box هستش یا ufs3 box یا ...
    و برای سونی اریکسون ها وسیله ای به اسم DSS-25 هستش یا DIV usb یا ....
    با توجه به قدرت درک و فهم عظیمت تو زبان های مختلف با یه سرچ مشکلت حل میشه
    اگه نمیدونی چطوری سرچ کنی به رفیقت آلفا مراجعه کن
    اگه هم با کابل com مال منو آپدیت کردی که من می پذیرم اشتباه کردم همین جا هم اعلام میکنم

    درمورد 6600
    http://www.mobiledia.com/forum/topic8698.html

    http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=1051&postdays=0&postorder=asc&start=26

    http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=2036&highlight=%C8%C7%DF%D3+%90%D1%ED%DD%ED%E4

    http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=4062&highlight=%C8%C7%DF%D3+%90%D1%ED%DD%ED%E4

    در مورد مثلا k700

    http://www.mobile9.com/invboard/lofiversion/index.php/t6662.html
     
  20. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    پس شرکت ایراتل فهمیده که دیگه مردم دارن آگاه می شن و گند کار داره در می آد مجانی کرده این کار رو !. من دلم برای اونایی می سوزه که تا حالا برای اینکار پول هم دادن !!!!!
     
  21. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1

    ببین موری عزیز . من تو اون پست فقط گفتم نوکیا گدا گشنه چرا اینکار رو نکرده در حالیکه شرکتهای دیگه کردند . من اصلا به مشا توهینی کرردم ؟ من اگه حرف بدی هم زدم ( ؟ ) خوب به نوکیا زدم . می شه شما بگین چنددرصد از سهام نوکیا مال شماست که هر کی باه اون توهین بکنه باید شما بپری وسط ؟
    اینجا همه من رو هم می شناسند تو رو هم . این هم بار هزارم هست که بهم می گن آی دی می سازی از خودت دفاع می کنی . من تا حالا تو رو دوست خودم می دونستم ولی همونطور که قبلا هم گفتم تو خیلی از تاپیک های همین پستها دیدم که خیلی ها بهت گفتند تو از نوکیا کورکورانه طرفداری میکنی . منم همینو می گم .

    در ضمن تو حتی تو یکی از پست های من از بدو تاسیس اینجا که بودم ، نمی تونی حتی یک مورد بی ادبی و بی حرمتی نسبت به یکی از اعضا پیدا کنی .