nexpay

مودم به عنوان تلفن

شروع موضوع توسط Ali_ix ‏10 آگوست 2005 در انجمن سخت افزار

  1. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان

    میخواستم سوال کنم که آیا میشه از مودم به طور کامل به عنوان یک تلفن (البته با یک نرم افزار مخصوص) استفاده کرد ؟!

    اگر بله باید دقیقا چه قابلیتهایی داشته باشه ؟ یا چه استانداردی داشته باشه ؟

    اگر قبلا تجربه ای در مورد یک مارک مودم خاص در این رابطه داشتید لطفا بگید ..

    موفق باشید ;)
     
  2. kasra_kh

    kasra_kh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    3
    علی جان شدنش که میشه (یعنی خودم دیدم) خیالت راحت !
    فقط نمیدونم چه قابلیتهایی رو مودمت باید داشته باشه و اسمه نرم افزارش چیه !
    کلی اطلاعات مفید دادما !!:D
     
  3. electronic

    electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,661
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    USA
    خوب hونطور که من فهمیدم مودم باید ورودی میکروفن و خروجی بلندگو داشته باشه البته از قابلیت انتقال صدا هم محروم نباشه که اکثر مدلها این آخری رو دارن.بعدش میمونه یه نرم افزار که چندین و چند نوعش هست و تی تو سی دی بعضی از مودمها هم پیدا میشه.
     
  4. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    خیلی ممنون کسری جان !

    جناب الکترونیک مارک و مدل خاصی میشناسید که کار کنه ؟!
     
  5. electronic

    electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,661
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    USA
    والا بعضی مدلهای زولتریکس این قابلیت رو دارن البته از بقیه ی مارکها خبر ندارم اما زولتریکس رو دیدم که کار می کرد.
    مهم اینه که ورودی میکروفن داشته باشه و البته این رودی ها سرکاری نباشه! و واقعا" به بورد وصل شده باشه چون یه جایی خوندم که تو بعضی مدلهی تقلبی فقط کانکتور رو کار گذاشتن بودن اینکه به مدار وصل بشه :blink: و واسه همینم دقت مضاعفی رو می طلبه.
     
  6. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون ! چه کارا که نمیکنند تو بازار کامپیوتر !
     
  7. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    دوستان مارک یا مدل دیگه ای میشناسند ؟! :)
     
  8. bibal

    bibal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    496
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    تهران
    modem U.s Robotics
     
  9. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
  10. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
  11. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    براي استفاده از امكانات Caller ID بايد مودم استاندارد V.92 را دارا باشد.
     
  12. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    خوب مودم من داره . با چه برنامه اي راه بندازمش ؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind

    با برنامه Ascendis Caller ID . البته من مودم creative di5663 رو دارم كه با اين برنامه راحت نشون ميده . سايت برنامه هم اينهhttp://www.ascendis.com/ كه تو سايت نوشته چه مودمهايي رو تضمين ميكنه :happy:
     
  15. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا برای مکالمه و Voice و .. هم جواب میده این مدل کریتیو ؟!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal