آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

مودم خوب واسه Isp چی سراغ دارین؟

شروع موضوع توسط sdsl ‏16 فوریه 2004 در انجمن شبکه

  1. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    سلام

    مودم خوب برای ISP می خوام..

    برای Router 2611

    چی پیشنهاد می کنین؟
     
  2. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    Nm-16am
    اگه از Nm-16a يا 32a استفاده مي كني مناسب ترين و بهترين مودم تو بازار D-link هست.
     
  3. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    چرا از Cisco استفاده نميكني
     
  4. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    من مودم اکسترنال می خوام...

    برای ماژول nm-32a روی روتر سیسکو 2611.

    من از سیسکو استفاده می کنم همون اول نوشتم براتون.

    ممنون
     
  5. Delphan

    Delphan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    من از مودمهاي Zyxel استفاده ميكنم. بدك نيستند. من تقريبا 2 ماه هست كه خريدم. تا الان هم هنگ نكردند.
    البته شايد به اين خاطر باشه كه ترافيك خط من خيلي بالا نيست. در ضمن اينو هم بگم كه چسبندگي خطشون هم بدك نيست. چون تو يكي از مناطق ما كه خطش آنالوگ بود من چندين سري مودم رو امتحان كردم. مودم هاي اينترنال كه بيشتر از 1 دقيقه نميتونستند وصل شن.(6-5 مارك رو امتحان كردم) اكسترنال U.S.Robotic رو استفاده كردم اون هم يكي دو دقيقه بيشتر وصل نشد. ولي با اين مودمها تونستم اونجا وصل شم.
    راستي شما مودم اينترنال براي كاربران چي پيشنهاد ميكنيد؟ U.S.Robotic خوبه يا Zoltrix؟
     
  6. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    آقا Zyxel حرف نداره خداست من يه مدت باهاشون كار ميكردم اخرشه
     
  7. panypay
  8. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
  9. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    سجاد جان اشتباه ننوشتي من با Dlink 560 E كار كردم از + 560E خيلي بد تره تو يه تست معمولي با خط هاي اشغال شهرستان
    به راحتي ميشه ديد كه 560E بيشتر از 26 وصل نميشه اما + 560E كم تر از 33 نمياد مگر اينكه بحث هنگ كردن پيش بياد كه بازم من از هردوتاشون خوب هنگ ميكنن :)
     
  10. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
  11. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا من با 560E خيلي كار كردم اگه راستش و بخواي به جز 3 تاشون كه خطاش مشكل داشت ولي بقيه 29 تاش اصلا هنگ نميكرد يعني من ماهي بيشتر از يكي دو مورد هنگ نديدم ولي + 560E اصلا ا ماژول nm-32-a من خوب جواب نميداد. واسه يوزرا هردوشون خوب جواب ميدن :)
     
  12. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    نميدوني از چه chipset استفاده ميكنه؟ مثل من نشي كه رفتم مودم aztech گرفتم بعد كه نصب كردم ديدم درايور
    نگرفت وقتي رفتم چك كنمش ديدم به به chipset با chipset اون يكي مودمم كه +560E بود يكيه :blink:
    هيچي ديگه يعني كشك. :happy:
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من توصيه ميکنم سراغ اجناسی که شناخته شده نيستن نری. ممکنه اذيتت کنه.
     
  14. avajang.com .left
  15. boshehry

    boshehry کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    سلام
    آقا جونم واست بگه كه اول كاركرد مودم بستگي به چند مورد داره
    1- پورت كامپيوتر
    2- خط تلفن كه اين يكي خيلي مهمه . بعنوان مثال ممكنه كه يك مودم با خط شما خوب كار نكنه ولي همان مودم با خط ديگه اي بسيار خوب كار كنه !!!
    3- مودم يوزر ها هم خيلي اهميت داره.
    ممكنه شما بهترين مودم رو كار بزارين ولي مودم اونبر كه ماله يوزرهان خوب نباشه كه دوباره همان آش و همان
    كاسه .
    4 - خط تلفن يوزرها هم خيلي مهمه . ممكنه پراز نويز باشه.
    5- مركز مخابرات هم اهميت داره . حتي ممكنه يه مودم با اين مركز نتونه كار كنه و با مركز ديگه عالي باشه.

    اما سوال اينه كه چيكار كنيم حالا ؟
    من بهترين پيشنهادي كه ميتونم ارايه بدم اينه كه از چند سري مودم با مار كهاي مختلف ولي معروف استفاده كنين تا اگه يوزري مشكل داشت بتونيد با بقيه مودم ها تون مشكلش را حل كنيد.

    مودمهايي كه خودم امتحان كردم و عالي بودن عبارتند از:
    1- zyxcel
    2- shutell 3000
    3- dlink 560 e البته مواظب باشيد تقلبيش زياده
    4- Gvc
    5- Intel كه البته v92 آن با مودمهاي creative مشكل داشت.

    با آرزوي موفقيت براي شما
     
  16. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    ما كه از u.s. robotics استفاده ميكنيم خيلي راضي هستسم
     
  17. M.P.A

    M.P.A Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    من هم با نظر boshehry موافقم چون این مطلب رو خودم هم باهاش درگیر بودم
    یک آی اس پی باید از چند نوع مودم خوب استفاده کنه تا اگه ناهماهنگی بین مودم مشترک با مودم آی اس پی بود بشه مشترک رو راهنمایی کرد تا به خطوط دیگه متصل بشه چون اگه دقت کنید برای مشترک تعویض مودم مشکله و در این حالت مجبور به تعویض آی اس پی می شه و این زیاد خوشایند نیست
    من خودم از مودمهای u.s. robotics و dlink 560 e و Acorp استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم تا به حال نداشتم و تمام کاربران با هر مودمی می تونند به شبکه متصل شن :) :) :)
     
  18. Rayazma

    Rayazma کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    نيه مود م خوب تست كردم سرعتش عاليه disconect نميشه هنگ نمي كنه
    acorp external 56kبا چيپست conexant
     
  19. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اگه 560E گيرتون اومد كه خيلي خوبه
    من خودم از Acorp Chipset Intel V.92 استفاده ميكنم كه DSP سخت افزاري هم داره و رو خطهاي پر نويز خيلي خوبه . ارزون هم هست و ابداّ هنگ نميكنه . من تا حالا اونارو خاموش و يا Restart نكردم . اما يه زولتريكس رابتور و يه 560 EL دارم كه خوبن اما مرتب هنگ ميكنن . از اين Acorp هم گرونترن .
    به نظرم اين مودمها اگه گيزتون بياد خيلي خوبه . تمام امكانات جديد مثل كالر آي دي - انتضار مكالمه و .... رو هم داره .
    اگه پول دارين كه US Robotic هم خوبه .
    ;)
     
  20. Rayazma

    Rayazma کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    آقا فقط acorp من همشونو تست كردم هيچ چي مثل acorp نميشه من يه جا كه تلفناش مشكل داره و هميشه نويز داشت همشونو تست كردم فقط acorp جواب مي ده[​IMG]
     
  21. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام

    كسي در مورد مودم هاي با خروجي USB هم تجربه اي داره ؟ حد اكثر چند تا از اين مودمها را به يك كامپيوتر ميشه وصل كرد ؟(البته نوع خوب و DSP و كنترلر دارش رو ميگم) به درد ISP كوچيك ميخوره ؟
    خودم وقتي مودم TomCat رو وصل ميكنم load CPU 20-30% بالا ميره.
     
  22. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    بيشتر از 1 مودم USB نميشه به كامپيوتر وصل كرد. مشكل IRQ داره. من سعي كردم نشده :(
    خرج رو دستت نذاره يه دفعه
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی