آژانس هواپیماییexchanging

مودم وایرلس داتک رو میخوام بذارم پشت بوم !

شروع موضوع توسط شايان ‏19 مارس 2006 در انجمن شبکه

  1. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    برو بچز سخت افزار کار ! دستم به دامنتون :D بدون توضیح اضافی !

    تنها جایی که تو خونه ما مودم وایرلس داتک آنتن میده ، پشت بوم هست ! میدونید که مودم جدیدا هم فقط USB دارن‌!

    خونه ما طبقه دوم هست و آپارتمان ۳ طبقه ! حساب کردم بخوام سیم بکشم ، میشه حدود ۲۰ - ۳۰ متر !

    USB هم که جواب نمیده !

    حالا راه حل بدید لطفا !
     
  2. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    پیشنهاد ها و چیزایی که به فکرم رسیده بود ( نمیدونم کدوماش اصلا سخت افزارش وجود داره یا عملی هست یا نه )

    یکیش سیم کشی ۳۰ متری USB بود که با USB Optical جواب میده ... تو اینترنت پیدا شده ... ولی وقتی قیمتش رو دیدم کلا صرف نظر کردم :D
    http://usbstuff.com/opticis.html

    یکی دیگه یه دستگاه USB to Ethernet بود ... که بعد ۳۰ متر کابل شبکه بکشم ... که این مشکلی نداره ... فقط نمیدونم همچین دستگاهی هست یا نه !
    اینو دیدم : http://industrialcomponent.com/gwctech/ae2201.html ولی فکر نکنم اون چیزی باشه که من میخوام ... این usb رو میکنه کارت شبکه ...

    یکی دیگه Wireless USB بود ... یه چیز مثل این bluetooth ها ... یه فرستنده گیرنده بی سیم باشه ... که ۲ طرف به USB وصل بشه ... و .............
    اینم نمیدونم وجود داره یا نه !
     
  3. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    یه راه حلم آرتین داده ... که میدونم عملی هست ... ولی گزینه آخره :D الان میگم بیاد بگه
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آنتنشو بزار پشت بوم خوب !
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    مگه اینا میشه آنتنشو جدا کرد ؟
    البته من تا حالا این جدیدارو ندیدم ولی یه راهی به شایان گفتم که در نگاه اول غیر منظقی ولی خوب عملیه و براش خرجه زیادی هم نداره

    من نمی دونم USB وایرلس گیر بیاد یا نه ولی اگه یه هم چین چیزی وجود داشته باشه باید گرون باشه

    خودش تو خونه کیس داره که ازش استفاده نمی کنه
    گفتم می تونه یه جعبه تر و تمیز بسازه که بارون توش نیاد و یه قسمت شیشه ای داشته باشه که مودم دید داشته باشه بزاره پشت بودم
    روش یه ویندوز بریزه و با remote desktop کنترلش کنه شاید مثلا این مودم بخواد یه کاری روش بکنه !
    و با کابل شبکه با کامپیوتره خودش وصل کنه

    حالا فقط یه کارت شبکه می خواد چون لپتاپش که خودش داره
    30 متر کابل
    با یه جعبه !
    یه هزینش زیاد هم نیست که اگه مشکلی پیش اومد بگه کلی هزینه کردم و نشد !

    روی هم رفته 10 15 تومن کابل و کارت میشه
    حالا اگه یه جعبه خفن هم درست کنه که فن هم براش بزاره اینم می گیم 15
    حمعا 30 تومن خرجشه

    بهتر از اینه که کلی واسه دایلاپ به مخابرات بدی
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سوکت دارن ديگه براي آنتن اکسترنال ! :D
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    خوب اگه اینجوری باشه دیگه مشکلی نباید باشه نه ؟
    چه نوع آنتنی وصل میشه ؟ قیمتش چقدره ؟
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يه آنتن مربع شکل بود !
    اينو بخون ! http://my.blackmice.com/showpost.php?p=150486&postcount=4
    تو فروم هم سرچ کني يادمه خيلي در موردش بحث شد !
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بازش گن از اخرین طبقه خروجی انتن یه کابل کواکسکال مخصوص رسیور بکش و برسون تا انتن
     
  11. vmf

    vmf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    2
    شبیه این رو میگی !؟ نمی دونم چی مدنظرت هست ولی جدیدا d-link وایرلس های بدرد بخوری آورده ، یک سر به نمایندگی هاش بزن. از کابل بازی 30 -40 متری بهتره!!

    راستی داتک قبول نمیکنه ، که شما در مرکز نمایندگی اش آنتن خصوصی بزنی و یک آنتن هم در منزل بزنی !؟ این طوری هم دردسرش کمتره هم مطمئن تره ، فکر کنم یک 300 تومن آب بخوره !! ولی می تونی تا چند مگ هم سرویس بگیری! :happy:
     
  12. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    در مورد اون انتن خصوصی و اینا ... نمیدونم .. اون رو ول کن :D

    در مورد این وایرلسه ! اینکاری که این دوستمون کرده ... ۲ تا کامپیوتر رو با این چیزی که داره بی سیم شبکه کرده ! من میخوام یه چیز باشه که اصلا ربطی به کامپیوتر نداشته باشه !

    مثلا فرض کن یه mous usb داره ... میخوای وایرلس کنی ! یه فرستنده میخواد ... یه گیرنده دیگه ! من یه همچین چیزی میخوام ... نمیدونم هست یا نه !
     
  13. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    مهدی 206 هم وایرلس رو گذاشته پشت بوم!
    ازاون بپرس که چیکار کرده خب
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    اون پیشنهاد آرتین تو این فاصله بهترین پیشنهاد هست، شما هم که یک کامپیوتر اضافه داری. من هم خودم آنتن گذاشتم پشت بوم ولی در مجموع ۷ متر بیشتر کابل یو اس بی نشد. تقریبا هم مشکلی ندارم، فقط گاهی اوقات هنگ میکنه که از همین پایین پشت کامپیوتر سیم رو در میارم و دوباره وصل میکنم درست میشه. البته ظاهرا طول زیاد کابل یو اس بی روی همه مادربوردها جواب نمیده . من دو تا ASUS و یک Gigabyte داشتم که اصلا تو این طول جواب نمیداد. ولی یک مادربورد SuperMicro دارم (یک مادربورد معمولی نیست، معمولا برای سرورها استفاده میکنند) که روی اون قشنگ داره کار میکنه. تبدیل یواس بی به اترنت و اپتیکال هم هست شایان جان. اینجا رو نمیدونم ولی من تو اینترنت دیدم چون خودم دنبالش بودم. با اترنتش که حدود ۱۰۰ متر میشه کابل کشی کرد. با نوع اپتیکالش هم ۵۰۰ متر! ولی قیمتهاش هم یک مقداری بالاست. آنتن خارجی هم که اصلا فکرش رو نکن. برای من که هیچ شکلی جواب نداد. خودم با کابل کواکسیال و همه جور انتن و بشقاب و قابلمه و آنتنهای مختلف (شبکه وایرلس سیستم خود و ....) امتحان کردم. هیچ تاثیری نداشت! هیچ! از خود داتک هم که قبلش اومده بودن بازدید میگفتن که خودشون دو جور آنتن اکسترنال آوردن و اونها هم هیچ کدوم جواب نداده. البته نباید اینطور باشه. شکل آنتن و نوع سیم و ... خیلی مهمه.
     
  16. farshin

    farshin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 جولای 2005
    نوشته ها:
    371
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Sweden
    اون مودم قدیمی های وایرلس هست که با ethernet کابل وصل میشه usb نیست..مهدی 206 از اون داره ... مودم جدید ها usb هست مشکل اینه که سیم usb طولش زیاد شه دیگه جواب نمیده بدون تقویت کننده

    در ضمن من میگم اول با یه لپ تاپ رو پشت بوم امتحان کن ببین کیفیتش خوب هست برات یا نه بعد برو دنبال اینکه چه جوری ببریش تو خونه
     
  17. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    سیستمت رو هم ببر رو پشت بون از همونجا کانکت شو
     
  18. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    خب من امروز از صبح پایتخت بودم ! همه روش های گفته شده رو پرسیدم ! هیچ کدون عملی نبود ... یا قطعه هاش نبود ... فقط موند اون آنتن ! که اونجا نداشت گفتن بگیر بیاد ما کابل میزنیم ! ( متری ۱۰۰۰ به بالا ) ... خلاصه اومدم زنگ زدم داتک . گفتن اصلا این مودم جدیدا آنتن external نداره ! اونا ماله قدیمیاس ! ( البته منم خیلی گیر ندادم ) ولی گفت ما تبدیل USB به Ethernet وارد کردیم ! تو بازار هم نیست . ولی ما داریم ! ۴۰ هزار تومن هم هست . طولش هم ۱ - ۲ متره ! پشتیبانی گفت ما خودمون هنوز نمیدونیم که این تبدیل قابلیت افزایش طول داره یا نه !
    یعن گفت نمیدونم کلا سیستمش رو عوض میکنه یا فقط از نظر ظاهری و فقط سوکت رو تغییر میده !

    زنگ زدم بخش فروش ! گفتم اینطوریه ! پشتیبانیتونم نمیدونه خودش ! گفت باشه ... ما بهت یه روزه امانی میدیم ، ببر تست کن

    حالا میخوام برم بگیرم ... ولی میخوام قبلش کابل بگیرم ‍! همه چی اماده باشه ... که بتونم تست کنم ... احتمالا یه تبدیل نرگی به مادگی هم باید بگریم ... اصلا شاید کابل رو بردم اونجا ، تست کردم .

    نظری پشنهادی ... راهنمایی چیزی ندارین ؟
     
  19. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    شایان جان چیزی که اینا میدن یک چیزی تو این مایه هاست: http://www.vpi.us/usbc5.html
    [​IMG]
    این یک افزایش دهنده طول هست بوسیله کابل اترنت. یعنی یک طرف USB به اترنت تبدیل میشه و در انتها مجدد اترنت به USB. بنابر این هیچ ارتباطی به تغییر سیستم و ... نداره. ساخته شده برای افزایش طول ارتباط USB. افزایش کابل اترنت هم تا ۱۰۰ متر مشکلی نداره. برای کابل هم به اندازه مورد نیاز یک کابل شبکه بگیر و بگو سوکت ها رو به شکل Straight Through (مستقیم) ببندند نه کراس (Crossover). خیلی عجیبه که اون همه مثلا متخصص تو داتک جنس رو آوردن و نمیدونن چیه. ولی قیمتشون نسبت به مواردی که من تو اینترنت دیدم خیلی خوبه.
     
  20. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    روش جالبي هست اگه جواب بده! البته تا امتحان نكنه آدم نميتونه نظر قطعي بده كه اين دستگاه كار مي كنه يا نه. لعنت به اين داتكي ها كه عوض اترنت رفتن مودم USB خريدن!
     
  21. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ولی من فکر نمیکنم این باشه ها ! چون به من گفتن یه کابل ۱.۵ متری هست و این حرفا ! حالا میرم میبینم .
     
  22. arian-host

    arian-host کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    ما یک همسایه داریم توی اون مجتمعی که شرکتمون قرار داره ، این بابا یک کار خیلی جالبی کرد البته برای یک هفته . از واحد ما یک کابل کشید به واحد خودش و بااین کابل و از طریق desktop remote اینترنت adsl مارو کشید به کامپیوتر خودش ، بعد هم چون تجهیزات پیشرفته wireless داشت اینترنت رو از شرکت خودش به خونش هم منتقل کرده بود ، طوریکه وقتی میرفت شرکت از کابل استفاده می کرد و وقتی می رفت خونه از وایرلس . من که تو کف این آدم موندم . :wacko: :blink: :eek: