فقط مودم ایسوس مونده
دوستان مودم 45 مشتری داره بگید خوب نمیدم تازه همشری هم هست بگید خوب حضوری هم هست بگید خوب
زیر 50 تومن عمراااااااااا نمیدم تو همه وسایل راه اومدم کلا ولی این مودم اینقدر قیمت های بز خری دادن بهم قضیه لوس شد برام عمرا زیر 50 فروخته نخواهد شد
نه پشیمون میشم نه کسی انصراف میده
مودم وایر لس asus تمیز و تمیز هم مودم هم رویتر
قیمت پایه 55 تومن :
مشاهده پیوست 118095
مودم dial up که وقتی لپ تاپلم دل رو خریدم اورجینال روش بود این با بازاری ها فرق داره یکم 3 سال پیش تو جعبه خود لب تاپم در اوردمش از این 2 زاری ها نیست
معاوضه شد
ساعت ها رو حذف کردم از فروششون منصرف شدم برای این که نارحت نشید یه هدست بلوتوث با هدفون خوب اضافه شد
فروششششششششششش رفت
مشاهده پیوست 119649
مشاهده پیوست 119650
مشاهده پیوست 119651
اینم وایفا یو اس بی این اصلا استفاده نشده نمی دونم چرا خریدمش اصلا اکه اکه ولی خوب من قیمت دست 2 میدم
فروخته شد
دوستان هر گونه اظهار نظر راجب قیمت ها و اجناس ازاده چون من مصرف کننده هستم قیمت بازار رو نمی دونم نظرات شما دوستان
باعث میشه خریدار هم از نقاط قوت و ضعف این معامله اگاه بشه ..... من هیچ وقت از کسایی که تو تاپیکاشون میزنن هر گونه اسپم و
اظهار نظر گزارش میشه هیچ خریدی نمیکنم
قیمت هر کودوم هم به نظرتون بالا بود بگید بعضی هاشون خیلی وقته خریدم با توجه به اون قیمت و گرونی ها اخیر تقریبا فکر میکنم
قیمت مناسبی گفتم این مودم و ایسوس مثلا 80 خریدم خودم 3-4 سال پیش دقیقا 6 ماه کار کرده بعدش رفتم دانشجو شدم و بعدش
هم وایمکس خریدم و قیمت رو 55 گذاشتم اسپمر ها هم ازادن
و خریدار ها هم قیمتاشون رو بگن
کلی هم هدفون دارم برای گوشی نوکیا و غیره همگی اصل هستن و استفاده نمیشن خیلی زیادن اگه کسی خواست بگه یا در نظر دارم به هر فروشنده که خوب بخره یکی 2 تا اشانتیون بدم نه که هرکی بخواد دونه ای 5 تومن البته باید ببینم چنتاس ..............
Last edited: