• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم AZTECH

afshinsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان ارجمند
مدت چند ماه است که از مودم AZTECH وسرعت 128 K (ارم نت )استفاده می کنم .مشکل خاصی هم نبود تا اینکه چند روز هست که به سختی می تونم به اینترنت وصل بشم.حتی بعضی وقتها هم اصلا وصل نمیشه.بعضی وقتها خطای DNS SERNER NOT RESPONDIN OR NOT AVAILABLE میده ، بعضی مواقع هم میگه :RESET MODEM OR UN PLUG YOUR CONECTION MODEM و خلاصه بعد از این همه مکافات هم اینترنت وصل نمیشه ! چقدر احتمال داره مودم مشکل داشته باشه ؟آیا نیاز هست یک مودم دیگه بخرم ؟ با تشکر افشین

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مدت چند ماه است که از مودم AZTECH وسرعت 128 K (ارم نت )استفاده می کنم .مشکل خاصی هم نبود تا اینکه چند روز هست که به سختی می تونم به اینترنت وصل بشم.حتی بعضی وقتها هم اصلا وصل نمیشه.بعضی وقتها خطای DNS SERNER NOT RESPONDIN OR NOT AVAILABLE میده ، بعضی مواقع هم میگه :RESET MODEM OR UN PLUG YOUR CONECTION MODEM و خلاصه بعد از این همه مکافات هم اینترنت وصل نمیشه ! چقدر احتمال داره مودم مشکل داشته باشه ؟آیا نیاز هست یک مودم دیگه بخرم ؟ با تشکر افشین

سلام
با پشتیبانی تماس گرفتی ؟1844
به نظر من مشکل از مودمه
من قبلا از این مودمAZTECH داشتم خراب شد و لینک ثابت نمیشد دیگه...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوست عزیز
طبق تجربه اصلا روی حرف ترابل شوتینگ ویندوز حساب نکن که چرند میگه. :D

زنگ یزن به پشتیبانی مشکل از خط هست نه مودم.

بالا