آژانس هواپیماییexchanging
  1. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    سلام
    یک مودم Dlink داشتم میخوام بفروشم ...
    مدل : DSL-200
    دو سال فکر کنم کار کرده ...
    بدون یو اس پی هست ... ( البته یادم نمیاد توش بوده باشه ولی احتمال میدوم بوده ولی الان هم نیستش ... )


    اینم عکسش : http://img4up.com/images/43559214715294130400.jpg


    قیمت : 15 با پست ...
    استپ : 1000 تومن ///


    دوستانی که میخوان اعلام کنن.


    با تشکر
     
    Last edited: ‏8 آگوست 2010
  2. jikolo

    jikolo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,513
    تشکر شده:
    67
    محل سکونت:
    Shiraz
    15 با هزینه ارسال.
     
  3. ras00

    ras00 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2010
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    mashhad
    با هزینه ی پست 16
     
    Last edited: ‏7 جولای 2010
  4. jikolo

    jikolo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,513
    تشکر شده:
    67
    محل سکونت:
    Shiraz
    چی شد آقا من 5 روز پیش هم به شما پی ام دادم .جوابی دریافت نکردم. به مودم نیاز دارم.
     
  5. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    شرمنده من چند روز بود نیومدم سر بزنم ...
    شما مودم رو میخواین ؟
    16 با پست ؟
    چون از نفر دوم خبری نشد /
    من اینجا هم تاپیک زدم ..> http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1078769
     
  6. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    قیمت جدید : 15 با پست
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    ممنون ..
    منم خودم خیلی راضی بودم ...
    ولی باید مودمی که لن داشته باشه داشته باشم
    به خاطر همین بدردم نمیخوره ...
     
  9. MaysaM321

    MaysaM321 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2010
    نوشته ها:
    771
    تشکر شده:
    44
    اگه ADSL2+ ساپورت ميكنه و با شاتل مشكل نداره هستم
    كابل USB ش چه شكليه؟
     
  10. Arashdn

    Arashdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,035
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    ارومیه <-> تهران
    رو ویندوز 7 کار میکنه؟؟
    اگه آره من 16 با پول پستش هستم
     
  11. amin200900

    amin200900 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2009
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
  12. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !

    من یک سرچی کردم ...
    اونجوری که من دیدم بله کار میکنه

    اینم درایورش برای ویندوز 7 برای دانلود ... :

    http://windows.bigresource.com/Win7-Drivers-for-D-LINK-DSL-200-USB-modem-z4ZJVYNg.html

    خواستید یک پی ام بدید ...
    با تشکر


    اینو نمیدونم ...
    ولی اگه میخواید مطمئن شین
    یه زنگ به نمایندگیتون بزنین ...

    با تشکر
     
  13. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    up ...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. @حامد@

    @حامد@ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2010
    نوشته ها:
    236
    تشکر شده:
    12
    من این مودم رو دارم الان 2 ساله که دارم باهاش شب و روز کار می کنم . واقعا که رو دستش نیست . یک موجود کوچولوی مظلوم که کارش رو راحت و بدون دردسر انجام میده

    این مودم تا 8 مگابیت دریافت و 2 مگابیت ارسال رو ساپورت می کنه . یعنی واسه شرایط الان اینترنت کشور که isp ها ارائه می دهند واقعا جوابگو و کافی هست .

    البته یک مدل ساده هست پس انتظارات بالا ازش نداشته باشید .

    2 مشکل داره که لازم دونستم بگم :

    1 - اگر یکبار درایور مودم رو نصب کردید و به هر دلیلی درست نصب نشد و ناقص نصب شد دیگه نمی تونید برای بار دوم درایورش رو پاک کنید و از نو نصب کنید چونکه با یک پیغام روبرو میشید که مرتب میگه : سیستم را دوباره راه اندازی کنید ( Restart ) و اگر به هر دلیلی مودم با ویندوز دچار مشکلل شد شما مجبور هستید که یکبار ویندوز عوض کنید .

    ( البته اگر درست نصب کنید هیچ گاه همچین مشکلی گرفتارتون نمیشه )

    2 - وقتی که خیلی داغ می کنه ریستارت میشه . پس سعی کنید محیطی که مودم رو قرار میدید حتما هوا رد و بدل بشه تا یک وقت وسط دانلود ناامیدتون نکنه ( مخصوصا اگر فایل دانلودتون قابلیت Resume نداشته باشه )

    قیمت این دوستمون هم مناسب هست .
     
  16. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    ممنون از نظرتون ...

    1 : برای شماره 1 من به مشکلی که شما میگید طی استفاده و حدودا 7 - 8 باری ک فکر کنم نصب کردم ( عوض کردن سیستم )
    به این مشکل بر نخوردم و این که میگید ناقص نصب میشه یک بار برای من پیش اومد اما راحت پاک و ریست و دوباره نصب کردم ( این احتمالا تجربه ی شخصیتون هست ... )

    2 : در مورد داغی هم ( به محیط نگاه نکردم ) ولی مودم رو حتی24 ساعت روشن گذاشته بودم واسه دانلود و هیچ شکلی پیش نیومد ....
     
  17. Arashdn

    Arashdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,035
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    ارومیه <-> تهران
    با تضمین سالم بودن واینکه در ویندوز 7 نسخه 64 بیتی کار کنه
    من 14 هستم با قیمت ارسال (فک کنم بقیه منصرف شدن از خرید منم قیمت پایه رو دادم)
     
  18. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    up .......
     
    Last edited: ‏10 آگوست 2010
  19. e4lyas

    e4lyas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    3,088
    تشکر شده:
    2,406
    محل سکونت:
    دنیای رنگارنگ !
    up ............

    قیمت : 15 با پست ...