• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موسيقي افزایش قدرت ذهن iMusic

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
قدرت ذهنتان را با اين بسته علمی و منحصر به فرد افزايش دهيد. استفاده از موسيقی , آسان ترين و اساسی ترين روش آموزش ، بسيار مؤثر در افزايش سطح نبوغ آگاهي و قدرت ذهنی می باشد.شنيدن اين آهنگ ها آرامش عجيبي به همه شنوندگان ميدهد. موسيقي بر تفكر و نوع يادگيري تأثير فراوانی دارد به طوريكه متعاقب اين تأثير تغييرات محسوسی در زندگی افراد ايجاد می شود .
imusic.jpg
به طور حتم آشنايی با موسيقی در سنين پايين اين تأثيرات را بيشتر مي كند و اصلی ترين بخش يادگيری نيز در افراد به همان سالها بازمی گردد. اين آموزش تأثير فراوانی در مراحل بعدی زندگی دارد .چندي پيش محصول پرطرفداری توسط يك كمپانی معروف خارجی به بازار عرضه شد كه فروش فوق العاده ای داشت. اين محصول سری بی نظير موسيقی هايی بود كه تحت عنوان imusic به فروش رفت.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
لطفا درباره محصولتون بیشتر توضیح بدید... چند ترک هست، چند دقیقه هست... و اطلاعاتی از این قبیل...

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
1hhh.jpg
2.jpg
اگه اطلاعات دیگه ای خواستید مطرح کنید در خدمت هستم.
حجم کل مجموعه 2G هستش

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من میخوام ولی میتونید 2-3 ترک رو که خیلی عالی باشه اپ کنید برای تست اخه کلی نرم افزار که هم موسقی داره هم بازی برای افزاریش قدرت ذهن هم اندروید داره هم ایفون میخوام ببینم فرقی داره یا نه برام خصوصی هم کن لینکاشو که یادم نره به هوو دیدی نیومدم این قسمت

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
من خرید کردم وقتی رسید دستم به دوستان هم میگم چطوریه؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

ورژن جدیدش رو ندارید؟ چون این ترکها تحت عنوان old version توی نت هستند.

ممنون.

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
سلام به دوستان این محصول تا 6 سری به بازار عرضه شده که فروش بسیار بالایی هم داشته تمام سری ها تهیه شده و در قالب DVD 2 گنجانده شده دوستانی که تمایل دارند این محصول را داشته باشند می توانند با مراجعه به لینک زیر تمام سری ها را سفارش دهند. با تشکر

جهت سفارش محصول کلیک کنید

e.rohani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترک نمونه بذار آقا

e.rohani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب زیپ کن داداش یا با وینرار فشردشکن بعدش آپ کن بذار.اینجوری مشتریت بیشتره ش نکن.آپ

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
داداش من یک سری از شما خریدم به دستم هم رسید ولی تمامی فایل های صوتی یه لرزش خاصی داره یه حالت لرزش صدا یا موزیک
با پلیر خاصی باید اجرا بشه

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
داداش من یک سری از شما خریدم به دستم هم رسید ولی تمامی فایل های صوتی یه لرزش خاصی داره یه حالت لرزش صدا یا موزیک

سلام عزیز من در این مورد خیلی تو سایت های خارجی تحقیق کردم همشون نوشته بودن این لرزش نوعی موج ایجاد میکنه که به افزایش قدرت ذهن کمک میکنه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

اگه flac باشه طبق گفته های فروشنده با پلییر jet audio اجراش کن عزیز اگه ممکنه داداش 1-2 تا برام اپ کن بی زحمت پلییر کااون هم دارم خوراکه flac هست ممنونت میشم برای تست

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
اگه flac باشه طبق گفته های فروشنده با پلییر jet audio اجراش کن عزیز اگه ممکنه داداش 1-2 تا برام اپ کن بی زحمت پلییر کااون هم دارم خوراکه flac هست ممنونت میشم برای تست

لازم نیست با مدیا پلیر ویندوز هم پخش میشه خیلی کیفیت خوبی هم داره. چشم یبار هم قبلا گفته بودی فراموش کردم یکم حجمش بالاست یدونه واست آپ مینکم.

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38

چشم داداش الان دارم آپ میکنم لینک میدم همینجا حجم بالاست کمترین 5 مگ هست که دارم آپ میکنم الان تموم شد لینک میدم
همونطور که دوستمون گفتن کیفیت عالی دارند ولی این لرزش صدا کمی اذیتم میکنه نمیدونم در چه حالتی باید گوش داد
بیشتر صدای ویلیون میشنوم

بفرما داداش یکی از فایل ها رو آپلود کردم
iMusic 3.1 - Track 17 - 17.flac - 4shared.com - online file sharing and storage - download

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
چشم داداش الان دارم آپ میکنم لینک میدم همینجا حجم بالاست کمترین 5 مگ هست که دارم آپ میکنم الان تموم شد لینک میدم
همونطور که دوستمون گفتن کیفیت عالی دارند ولی این لرزش صدا کمی اذیتم میکنه نمیدونم در چه حالتی باید گوش داد
بیشتر صدای ویلیون میشنوم

بفرما داداش یکی از فایل ها رو آپلود کردم
iMusic 3.1 - Track 17 - 17.flac - 4shared.com - online file sharing and storage - download

اوایل یکم اذیت میکنه ولی بعد بهتر میشه. این آهنگ ها عجیبا من که گوش میدم میرم تو فکر و خیال:D

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
من این نمونه رو از سایتش دانلود کردم اصلا لرزه نداره : http://www.getimusic.com/sample/working_sample.mp3

حالا شاید بعضی پارتهاش اونجوری لرزه دارن / اما همش مثل اونی باشه که دوستمون گزاشتن خیلی بدجوره که

شا اینی که من گزاشتم با مجموعه پکیجتون مقایسه کنید ببینید داستان چیه

اینم صفحش :iMusic - Try iMusic Now | Volition Thought House

اگه مثل این نمونه که من گزاشتم باشه / فوقالعادست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا