simorghtalayee
Registered User
سلام
دوستان موس predator مدل pmw510 ساخت استیل سریز هست که همون rival 300 میباشد !
برنامه داره میتونید هر تنظیمات خواستید اعمال کنید با برنامه خود استیل سریز ! RGB هم داره لوگو !
قیمت خود سایت ایسر 80 دلار خورده که البته تو ایران 1200 پیدا کردم آکش رو !
با توجه به شرایطی که برای موس پیش اومده یعنی همین ساییدگی های لاستیک که در عکس مشاهده میکنید بنده قیمتش رو خیلی پایین زدم !
ظاهری فقط در حد نیست ولی از همه نظر سالمه !
یکی از اسکیت های موس نیم سانتش کنده شده که هیچ تاثیری در اصطحکاک موس رو پد نمیزاره و سالمن همشون !
خیلی موس خوش دستی هست و مناسب شوتینگ ! برای دستای بزرگ و متوسط فوق العادس !
سنسور استفاده شده هم 3310 هست که zowie هم همین سنسور داره !
قیمت : 450 هزار تومان مقطوع ! فقط تا جمعه ! کارتن هم داره !
خداییش با این پول چی میدن ؟ باید x7 یا بلودی بخری که قابل قیاس نیستن با این موس ! استفاده کنید میفهمید ! بعد یه مدت برگشتم به x7 و فهمیدم عجب آشغالیه x7 سنسورش ! تجربیات خودمه برای اطلاعات بیشتر نمیخوام تبلیغ الکی کنم ! علت فروشم خرید rival 310 هست !
هزینه ارسال به عهده خریدار !

دوستان موس predator مدل pmw510 ساخت استیل سریز هست که همون rival 300 میباشد !
برنامه داره میتونید هر تنظیمات خواستید اعمال کنید با برنامه خود استیل سریز ! RGB هم داره لوگو !
قیمت خود سایت ایسر 80 دلار خورده که البته تو ایران 1200 پیدا کردم آکش رو !
با توجه به شرایطی که برای موس پیش اومده یعنی همین ساییدگی های لاستیک که در عکس مشاهده میکنید بنده قیمتش رو خیلی پایین زدم !
ظاهری فقط در حد نیست ولی از همه نظر سالمه !
یکی از اسکیت های موس نیم سانتش کنده شده که هیچ تاثیری در اصطحکاک موس رو پد نمیزاره و سالمن همشون !
خیلی موس خوش دستی هست و مناسب شوتینگ ! برای دستای بزرگ و متوسط فوق العادس !
سنسور استفاده شده هم 3310 هست که zowie هم همین سنسور داره !
قیمت : 450 هزار تومان مقطوع ! فقط تا جمعه ! کارتن هم داره !
خداییش با این پول چی میدن ؟ باید x7 یا بلودی بخری که قابل قیاس نیستن با این موس ! استفاده کنید میفهمید ! بعد یه مدت برگشتم به x7 و فهمیدم عجب آشغالیه x7 سنسورش ! تجربیات خودمه برای اطلاعات بیشتر نمیخوام تبلیغ الکی کنم ! علت فروشم خرید rival 310 هست !
هزینه ارسال به عهده خریدار !

Last edited: