برگزیده های پرشین تولز

موضوعات عمومی بخش شبکه

Pars207

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
3,817
لایک‌ها
1,221
محل سکونت
شهر زیبای خدا
سلام يه سوال دارم خيلي برام حياتيه بايد تا فردا درست بشه وگرنه بد جوري برام دردسر ميشه لطفا اگر ميدونيد پاسخ بدهيد خيلي لطف بزرگي ميكنيد:
يكي از كامپيوترهاي شركت مشكلي پيدا كرد و مجبور شديم ويندوز رو عوض كنيم الان از شبكه خارج شده اما متاسفانه فراموش كردم تنظيمات و آي پي هاش رو يادداشت كنم
كسي ميدونه الان چه طوري بايد بفهمم كه چه آي پي اي بايد براش تنظيم كنم؟
در كامپيوتر سرور چنين اطلاعاتي هست؟
سلام
ای پی یکی از کامپیوترهای متصل به شبکه را ببین توی چه رنجی هست مثلا اگه 192.168.1.20 بود شما بزن مثلا 192.168.1.21 باید دقت کنی این ای پی با کامپیوتر دیگه یکسان نباشه
 

fardinmoradi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
2
سلام يه سوال دارم خيلي برام حياتيه بايد تا فردا درست بشه وگرنه بد جوري برام دردسر ميشه لطفا اگر ميدونيد پاسخ بدهيد خيلي لطف بزرگي ميكنيد:
يكي از كامپيوترهاي شركت مشكلي پيدا كرد و مجبور شديم ويندوز رو عوض كنيم الان از شبكه خارج شده اما متاسفانه فراموش كردم تنظيمات و آي پي هاش رو يادداشت كنم
كسي ميدونه الان چه طوري بايد بفهمم كه چه آي پي اي بايد براش تنظيم كنم؟
در كامپيوتر سرور چنين اطلاعاتي هست؟
سلام
از سیستم کلاینت های دیگه چک کن ای پی رو و تو همون رنج بزار
مثلا اگه اون سیستم 192.168.1.31 بود شما بزارید 192.168.1.32
getway هم یکی باشه با سیستم کلاینت های دیگه
 

rt912

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
316
لایک‌ها
392
دوستان ممنون از پاسختون
يه سوال ديگه:
بعد براي اينكه يك كامپيوتر موجود در شبكه بتونه از طريق وايرلس به اينترنت وصل بشه چي كار بايد بكنم؟ (به طور مستقل نه از اينترنت كامپيوتر سرور)
مسئله اينه كه براي اتصال به اينترنت نياز هست آي پي به صورت اتوماتيك شناسايي بشه
يعني گزينه obtain an ip address automatically
در حالي كه وقتي اين كار رو ميكنم چون آي پي خود كامپيوتر حذف ميشه كامپيوتر از شبكه خارج ميشه!
 

Pars207

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
3,817
لایک‌ها
1,221
محل سکونت
شهر زیبای خدا
دوستان ممنون از پاسختون
يه سوال ديگه:
بعد براي اينكه يك كامپيوتر موجود در شبكه بتونه از طريق وايرلس به اينترنت وصل بشه چي كار بايد بكنم؟ (به طور مستقل نه از اينترنت كامپيوتر سرور)
مسئله اينه كه براي اتصال به اينترنت نياز هست آي پي به صورت اتوماتيك شناسايي بشه
يعني گزينه obtain an ip address automatically
در حالي كه وقتي اين كار رو ميكنم چون آي پي خود كامپيوتر حذف ميشه كامپيوتر از شبكه خارج ميشه!



تو فیلد gateway آی پی مودم را بزن یعنی 192.168.1.1
 

fardinmoradi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
2
تو قسمتی که آی پی میدید Advanced رو بزنید و آی پی دیگه اضافه کنید
(اگه آی پی وایرلس رو نمیدونی بزار رو اتوماتیک چک کن آی پیش چیه )
بعد آی پی شبکه رو بزار و تو قسمت Advamced آی پی وایرلس رو اد کن ( یکی بالاتر )
 

bestofworld2022

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2015
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
46
سن
37
سلام

دوستان کسی میدونه مشکل نویز خط چطور برطزف میشه؟
 

ya30in

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
50
لایک‌ها
17
محل سکونت
شمال
سلام خدمت دوستان . من الان دو سه روزه که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم نمیتونم!!!!!
192.168.1.1 از هر مرورگری هم که استفاده میکنم. وارد این صفحه نمیشه.
 

bestofworld2022

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2015
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
46
سن
37
سلام خدمت دوستان . من الان دو سه روزه که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم نمیتونم!!!!!
192.168.1.1 از هر مرورگری هم که استفاده میکنم. وارد این صفحه نمیشه.

سلام

یکبار مودمتون رو ریست سخت افزاری کنید. پشت مودمتون یک روزنه ی ریزی قرار گرفته برای اینکار.
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,006
لایک‌ها
80
سن
43
محل سکونت
تهران
دوستان برنامه cisco packet tracer برای مک هم نسخه ای داره؟ خیلی دنبالش گشتم اما چیزی پیدا نکردم
 

sempron

Registered User
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2012
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
3
محل سکونت
اهواز
سلام
این برنامه رdmt وی مودم تی پی لینک دوستم اجرا میشه ولی روی مودم من اجرا نمیشه مودم هر 2 ما هم تی پی لینک 8960 هست
چرا؟؟؟t
04.gif
 

ctcn8311885

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
3,302
لایک‌ها
1,167
محل سکونت
★★★★★
کسی اینترنت نامحدود ارزون سراغ نداره؟ در حد ماهی 12 تومن
 

bestofworld2022

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2015
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
46
سن
37
سلام

من می خوام سرویس نامحدود 2 مگ ADSL بگیرم هر ماه هم تا سقف 250 تومان برای اشتراک می تونم
پرداخت کنم. دانلود منم زیاده
بعضی ISP های خصوصی برای سرویس های نامحدودشون حدأقل ترافیک ماهانه در نظر گرفتند که از این شرکتها نمی خوام بگیرم. اگر کسی شرکت خوبی رو میشناسه لطفا معرفی کنه

مرسی
 

hossein_esmaeeli

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2013
نوشته‌ها
2,138
لایک‌ها
527
محل سکونت
قم
یه سوال داشتم
من دو تا کامپیوتر رو به وسیله گوشی هوشمند و کابل یو اس بی داری کارت شبکه وایرلس کردم یعنی از وای فای گوشی به انواع کارت شبکه وایرلس استفاده شده.
یه دونه هم مودم وایرلس روشن کردم و دوتا گوشی رو بهش وصل کردم. هر دو متصل شدن و به انترنت هم دسترسی دارند و ای پی هاشون هم تو یه کلاس و رنج هست.
اما مشکل اینجاست که کامپیوتر هابه هم دیگه پینگ ندارن ولی به مردم راحت پینگ دارد.
فایروال هر دو سیستم هم خاموشه و سیستم عامل ویندوز سون هست.
لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم؟
ببخشید طولانی شد.
 

essebass

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2013
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
2
محل سکونت
Quchan
سلام.
یه DVD R/W رو تو شبکه ورک گروپ شیر کردم.اما سرعت خوندن ازش توی نود های دیگه خیلی پایینه.سوئیچش 10/100 هستش.
چیکا کنم که بشه با سرعت بالاتری بخونه اطلاعات رو از روش.
اگه سوئیچ 1000 بزارم مشکل حله؟حدود قیمتش چقدره؟

ممنون.
 

miladrezaeimofrad

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2015
نوشته‌ها
523
لایک‌ها
130
سن
23
محل سکونت
خوزستان - بهبهان
سلام من دو کامپیوتر رو لن کردم ( برای بازی )
توی بعضی از بازی هایی که لن میشند مثل bionic commando
و توی بعضی از بازی های دیگه مثل کانتر سورس و کالاف 4 نمیشه

ازتون میخوام هر پیشنهادی دارید که من شبکه رو تقویت کنم و بتونم این بازی ها رو اجرا کنم بگید .
 

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2013
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
10
محل سکونت
جلوي مانيتور
سلام دوستان .من دو تا انتن نانو استیشن ام 5 برای یه کارخونه برای انتقال تصویر با فاصله دو کیلومتر کار گذاشتم.ارتفاع هر دو تا انتن 15 متر هست.سمت دفتر رو بصورت اکسس پوینت و کارخونه رو استیشن تعریف کردم.مشکلی که دارم این هست که قدرت سیگنال از 40 درصد بیشتر نمیشه.ایا راهی هست که بدون بالاتر بردن ارتفاع انتن ها قدرت سیگنال رو افزایش بدم؟
 

titan3518

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
مدل مودم من دلینک 26OOU هستش روتره، و با کابل به PC وصل کردم حالا میخوام با وایرلس فایل بفرستم به لپ تاپ یعنی شبکش کنم
حالا همه کارهارو درست انجام دادم اما وقتی میام تو لپ تاپ و روی اسم PC کلیک میکنم پسورد ازم میخواد در صورتی که پسورد نداره
لطفا hellp
 

behsys

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژوئن 2010
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
لطفا راجب به قسمت فایروال در مودم روتر های وایرلس توضیح بدید ، مثلا
چه طور میشه یه رول جهت جلوگیری از دسترسی به اینترنت یکی از کلاینت ها تنظیم کرد

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
324
سن
30
لطفا راجب به قسمت فایروال در مودم روتر های وایرلس توضیح بدید ، مثلا
چه طور میشه یه رول جهت جلوگیری از دسترسی به اینترنت یکی از کلاینت ها تنظیم کرد

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
درود
منظورتون اینه که مک آدرس هارو اعتماد سازی کنیم و به اونائی که اعتماد سازی نکردیم اجازه دسترسی ندیم؟
 
بالا