• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موضوع مهم در رابطه با سایتهای افزایش رتبه الکسا و سایت الکسا

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام به همه دوستان سال نو مبارک

یه موضوع جالب 2 روزه فکرم را مشغول کرده یعنی هنگ کرده مغزم :wacko:

یه سری سایت فارسی هستند که با خرید بازدید کننده رتبه الکسا را بهتر میکنند منتها همه این سایتها پیشنهاد کردند که از مرورگر اپرا کاربرا استفاده کنند در صورتی که اصلا روی اپرا تولبار الکسا نصب نمیشه

من برای وب سایتم بازدید کننده خریدم از یکی از همین وب سایتها و بعد از یک ماه رتبه الکسا عالی شد منتها داخل وبگذر را که میدیدم در یک روز مثلا 15 تا یوزر اومده بودند و 10000 بار سایت بنده را دیده بودند

اصلا کاری به اینکه این روش خوبی هست یا خیر ندارم سوال بنده اینهاست که برای شما هم جالبه :

1 - مگه الکسا روزانه فقط 1 آی پی رو حساب نمیکنه اون هم اگه تولبار نصب باشه پس چرا رتبه من از 2 میلیون رسید به 3000 ایران ؟! البته بعد از قطع شدن رفت سر خونه اول

2 - اصلا الکسا چه جوری حساب میکنه یعنی اگه من بشینم روزی یک میلیون بار سایتم را رفرش کنم الکسا خوب میشه!

خیلی گیج شدم لطفا راهنمایی کنید در این رابطه :(

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
هم رنکی که گوگل میده هم رتبه الکسا سرکاری هستن فکرشو بکن روزی 5تا بازدید داری الکسات بره زیر 100هزار تو جهان بعدشم بفهمی که چندتا سایت سرگرمی تفریحی عکساتو برداشتن و باز شدن عکسات تو سایت های دیگه باعث بهبود رتبه الکسات شدن و از همه بدتر رنکی که گوگل میده یه گروه متخصص میشناسم که رو رنک 10 و 9 کار میکنن و بک لینک میفروشن و سایتهای بزرگی هم زیر دستشونه خب این الکسا و رنک به چه دردی میخورن موقعی که با پول و یه سری کارای اسپمری میشه این همه تغییرشون داد؟!

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
همشون دروغه
شما اگر میخوای وقاعا پیشرفت کنی باید تبلیغات بدی
تو سایت ها خوب و معروف یا اینکه ایمیل تبلیغاتی بفرستی ( اگر خواستی پ. خ بده ):دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
هم رنکی که گوگل میده هم رتبه الکسا سرکاری هستن فکرشو بکن روزی 5تا بازدید داری الکسات بره زیر 100هزار تو جهان بعدشم بفهمی که چندتا سایت سرگرمی تفریحی عکساتو برداشتن و باز شدن عکسات تو سایت های دیگه باعث بهبود رتبه الکسات شدن و از همه بدتر رنکی که گوگل میده یه گروه متخصص میشناسم که رو رنک 10 و 9 کار میکنن و بک لینک میفروشن و سایتهای بزرگی هم زیر دستشونه خب این الکسا و رنک به چه دردی میخورن موقعی که با پول و یه سری کارای اسپمری میشه این همه تغییرشون داد؟!

اسم گروه چیه ؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
Last edited:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
USA.gov is the U.S. government's official web portal.
این نباید 10 باشه ؟!

کی گفت نباید 10 باشه؟ این نمونه ای بود که از داخل سایت بالاییش درآوردم مربوط به همون گروه میشه که گفتم،سایت گوگل اگه مثل ویکی پدیا کلی لینک خروجی داخل صفحه اصلی بذاره پیج رنکش میشه 9 و اگه ویکی پدیا لینکاشو برداره رنکش میشه 10 و همینطور سایت USA.gav

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
زیاد به این سایت های مسخره ای که یه طومار نوشته پشت سر هم میگذارن با هزارتا عکس از مشتریای شاد اعتماد نکنید. اینها (که معمولا هندی هم هستند) کارشون مثل همونایی هست که ایمیل میزنن پسر پادشاه بورکینافاسو هستن و دوست دارن نیم میلیون دلار به شما هدیه بدن.. اگر کاره ای بود پیج رنک خودش 3 نبود..

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

داداش گلم این نظر شخصی شما هست وقتی که یه سایت بخواد جذب تبلیغات کنه اولین چیزی که آگهی دهنده میبینه رتبه الکسا هست و ...

همشون دروغه
شما اگر میخوای وقاعا پیشرفت کنی باید تبلیغات بدی
تو سایت ها خوب و معروف یا اینکه ایمیل تبلیغاتی بفرستی ( اگر خواستی پ. خ بده ):دی

لطفا اسپم نکنید تبلیغ هم نکنید بعد از 8 سال سگ دو زدن تو نت فکر کنم بلد باشم با smtp یک میلیارد ایمیل رو بچپونم تو باکس یاهو و گوگل

زیاد به این سایت های مسخره ای که یه طومار نوشته پشت سر هم میگذارن با هزارتا عکس از مشتریای شاد اعتماد نکنید. اینها (که معمولا هندی هم هستند) کارشون مثل همونایی هست که ایمیل میزنن پسر پادشاه بورکینافاسو هستن و دوست دارن نیم میلیون دلار به شما هدیه بدن.. اگر کاره ای بود پیج رنک خودش 3 نبود..

در این ضمینه چیزی نمیدونم ! ولی یه سری سایت خارجی هستند که بک لینک میفروشن

لطفا سوال بنده را جواب بدید ممنون میشم

سال خوبی داشته باشین دوستان عزیز :wacko:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
داداش گلم این نظر شخصی شما هست وقتی که یه سایت بخواد جذب تبلیغات کنه اولین چیزی که آگهی دهنده میبینه رتبه الکسا هست و ...

عزیز دلم اگر فقط با ملاک قرار دادن رتبه الکسا میشد جذب تبلیغ کرد که منو چندتا دیگه از بچه های اینجا الان میلیاردر بودیم.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
عزیز دلم اگر فقط با ملاک قرار دادن رتبه الکسا میشد جذب تبلیغ کرد که منو چندتا دیگه از بچه های اینجا الان میلیاردر بودیم.

من نگفتم فقط رتبه الکسا ولی رتبه الکسا اهمیت زیادی داره , سوال من باز موند

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

رتبه الکسا شما الان چنده حدودا ؟! ;)

سایر دوستان نظری ندارند ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
رتبه الکسا شما الان چنده حدودا ؟! ;)

سایر دوستان نظری ندارند ؟
جواب سئوالت:
الکسا به ای پی حساس نیست و حتما نباید تولبار الکسا نصب باشه ، تعداد کوئری های دی ان اس و معیار هایی مشابه این را اندازه گیری میکنه تا بفهمه چقدر سایت شما درخواست داره در سطح جهان ... بدیهی هست که جمعیت زیادی از جهان تولبار الکسا رو نصب نکردن ...

روش بهبود رنک الکسا یه تقلب دسته جمعی هست ، شما یک پنجره باز میکنی داخلش چندین فریم هست که مرتب ری فرش میشه و سایت های مختلف داخلش لود میشه این عمل روی دستگاه تعداد زیادی متقلب دیگه به همین صورت انجام میشه و هیت های مختلف از ای پی های مختلف بوجود میاد در نتیجه بازدید ها واقعی بنظر میرسه و رنک الکسا بالا میره ...

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
جواب سئوالت:
الکسا به ای پی حساس نیست و حتما نباید تولبار الکسا نصب باشه ، تعداد کوئری های دی ان اس و معیار هایی مشابه این را اندازه گیری میکنه تا بفهمه چقدر سایت شما درخواست داره در سطح جهان ... بدیهی هست که جمعیت زیادی از جهان تولبار الکسا رو نصب نکردن ...

روش بهبود رنک الکسا یه تقلب دسته جمعی هست ، شما یک پنجره باز میکنی داخلش چندین فریم هست که مرتب ری فرش میشه و سایت های مختلف داخلش لود میشه این عمل روی دستگاه تعداد زیادی متقلب دیگه به همین صورت انجام میشه و هیت های مختلف از ای پی های مختلف بوجود میاد در نتیجه بازدید ها واقعی بنظر میرسه و رنک الکسا بالا میره ...

ممنون عزیز که پاسخ داد فقط این کلمات را نمیدونم چیه که فرمودید :
کوئری های دی ان اس

سال خوبی داشته باشید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
dns query
زمانیکه ادرس یک سایت را در مرورگرتان وارد می کنید ادرس دامنه باید تبدیل به ip سرور بشود فرایند پرسجوی یک نام دامنه تا رسیدن به ip از isp محلی شما تا سرور های اصلی tld مورد نظر در جریان هست و الکسا به این امار درخواست ها دسترسی دارد.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
جواب سئوالت:

خیلی جالب بود توضیحت. برای منهم مشخص شده بود که آلکسا به یه منبع اطلاعاتی بجز تولبار آلکسا دسترسی داره ولی دقیقا نمی دونستم چی بود.برای اینکه من فکر کنم در تمام دنیا درصد خیلی کمی خبر داشته باشن که تولبار الکسا هم وجود داره یا اینکه بهش احساس نیاز کنند چون مصرفش تقریبا یه کار تخصصی هست .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
dns query
زمانیکه ادرس یک سایت را در مرورگرتان وارد می کنید ادرس دامنه باید تبدیل به ip سرور بشود فرایند پرسجوی یک نام دامنه تا رسیدن به ip از isp محلی شما تا سرور های اصلی tld مورد نظر در جریان هست و الکسا به این امار درخواست ها دسترسی دارد.

این بهترین و کامل ترین جوابی بود که تاحالا در مورد الکسا به دست آوردم , ای والله

ممنون داداشی :happy:

بالا