برگزیده های پرشین تولز

مولوسکوم کنتاژیوزوم در کلینیک زیبایی چیست؟

mojtaba_br

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2015
نوشته‌ها
172
لایک‌ها
7
سن
29
مولوسکوم کنتاژیوزوم در کلینیک زیبایی چیست؟ بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم یک نوع بیماری ویروسی می باشد که به صورت ضایعات برجسته کوچک و بزرگ به روی پوست ظاهر می شوند. ضایعات حاصل از بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم معمولا به رنگ پوست و یا سفید مرواریدی هستند. به روی نوک این ضایعات ، یک نقطه فرو می رود که ظاهری شبیه ناف خواهد داشت. این ویژگی ها از مشخصات ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم است. ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم گنبدی وگرد بوده و در داخل آنها ماده ای ژله مانند و سفید وجود دارد که تماس این ماده با نقاط دیگر پوست باعث سرایت بیماری به دیگر نقاط بدن است.


ضایعات حاصل از مولوسکوم کنتاژیوزوم دارای اندازه های متفاوتی مانند نوک یک سوزن تا یک نخود میتواند باشد. ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم گاهی ، قرمز و دارای التهاب همراه با ظاهری چرکی هستند. این حالت نشانه روبه بهبودی بودن بیماری می باشد و نشانه عفونت نمی باشد. به طور ساده تر می توان اینطور بیان کرد که در این حالت سیستم ایمنی بدن درحال مبارزه با ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم می باشد که مبارزه موجب التهاب ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم خواهد شد. بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم معمولاً باعث خارش و ناراحتی برای بیمار نمی شود.

سن شیوع بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم
بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم بیشتر در دورام کودکی شایع است. اما در بزرگسالان این بیماری معمولا درمناطق تحتانی شکم و رانها ومناطق تناسلی ظاهر می شود و به وسیله ی تماس جنسی منتقل خواهد شد. این بیماری در کودکان باعث ایجاد ضایعات به تعداد کم یا زیاد بیشتر در تنه و اندام ها رخ می دهد. به ویژه در کودکان دچار اگزمای آتوپیک ، مولوسکوم کنتاژیوزوم می تواند بسیار منتشر شود و گاهی در اطراف ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم هاله ای از قرمزی و پوسته ریزی که از نشانه های اگزما هستند ، وجود دارد.

انتقال بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم
بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم به خود فرد و دیگران از طریق تماس مستقیم انتقال می یابد. ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم معمولاً گروه گروه ظاهر می شوند و بعد ازچند ماه بهبودی می یابند و اسکار نیز بجا نمی گذارند اما سیر کلی بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم ممکن است حتی چند سال طول بکشد. از آنجا که بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم باعث بجا گذاشتن اسکار پس از بهبودی نمی شود روشهای درمانی نیز باید بدون بجا گذاشتن اسکار باعث بهبودی شوند . البته کلینیک لیزر نیز می تواند در روند بهبودی تاثیر گذار باشد.

درمان مولوسکوم کنتاژیوزوم
در حالاتی که به درمان بیماری مولوسکوم کنتاژیوزوم نیاز نباشد ، می توان به ضایعات مولوسکوم کنتاژیوزوم بی اعتنا بود تا به صورت خود بخودی بهبود یابند. در موقعی که نیاز به درمان می باشد ، می توان با مراجعه به کلینیک زیبایی و کلینیک پوست این بیماری را با کرایوتراپی (انجماد درمانی) با نیتروژن مایع ویا کورتاژ ضایعات توسط وسیله ای بنام کورت انجام داد. همچنین می توان از داروهایی مانند پودوفیلین ، TCA ، 5FU ، محلول های ید با غلظتهای بالا و ترتینویین استفاده کرد. این دارو ها هرکدام روش مصرف خاصی دارند که باید حتماً تحت نظر متخصص پوست در یک کلینیک زیبایی یا کلینیک لزر یا حتی مراکزی که لیزر مو انجام می دهند ، مورد استفاده قرار بگیرند. گاهی حتی استفاده از برخی از این داروها باید درکلینیک زیبایی یا همان کلینیک لیزر وتوسط خود متخصص او انجام گیرد.
 
بالا