سلام
بنده چندین مرتبه قصد داشتم تاپیکی اینجا ایجاد کنم و توضیحاتی رو خدمتتون عرض کنم در مورد ایشون
گرچه چندین سال هست که فعالیت دارن و بار ها و بار ها در اینجا در موردش بحث شده اما خب بالاخره باید کامل دست ایشون رو بشه چرا که میبینم هنوز سایت های این شخص رنک 9000 ایران رو داره .
البته خیلی از اساتید که اینجا هستن از ابتدای امر متوجه بودن که ایشون قصدشون تنها سرکیسه کردن مردمه ...!
حالا بنده از این قضایا میگذرم میرم سراغ مسائل دیگری که شاید میدونستید و شاید هم اطلاعی نداشتید .
خب همونطور که میدونید اسم ایشون مونا نیست و زهرا افشار مازندرانی هست.
گروهی به نام ایران درآمد وجود نداره و اشخاصی به نام های زیر اصلا وجود خارجی ندارند.
این عکس ها رو که خودشون توی سایت زدند نگاه کنید :
چه جالب ، چقدر شباهت !!
[1]
[2]
[3]
حالا عکس هایی که میگن خودشونن چطور ؟
[1]
[2]
[3]
[4]
عجیبه فکر کنم دوقلو هستن !
شاد ، پیروز و سر بلند باشید
بنده چندین مرتبه قصد داشتم تاپیکی اینجا ایجاد کنم و توضیحاتی رو خدمتتون عرض کنم در مورد ایشون
گرچه چندین سال هست که فعالیت دارن و بار ها و بار ها در اینجا در موردش بحث شده اما خب بالاخره باید کامل دست ایشون رو بشه چرا که میبینم هنوز سایت های این شخص رنک 9000 ایران رو داره .
البته خیلی از اساتید که اینجا هستن از ابتدای امر متوجه بودن که ایشون قصدشون تنها سرکیسه کردن مردمه ...!
حالا بنده از این قضایا میگذرم میرم سراغ مسائل دیگری که شاید میدونستید و شاید هم اطلاعی نداشتید .
خب همونطور که میدونید اسم ایشون مونا نیست و زهرا افشار مازندرانی هست.
گروهی به نام ایران درآمد وجود نداره و اشخاصی به نام های زیر اصلا وجود خارجی ندارند.
این عکس هایی هم که میبینید همه از شاتر استوک و...کیارش ف ، امیر ف و امیر حسام ک
این عکس ها رو که خودشون توی سایت زدند نگاه کنید :
چه جالب ، چقدر شباهت !!
[1]
[2]
[3]
حالا عکس هایی که میگن خودشونن چطور ؟
[1]
[2]
[3]
[4]
عجیبه فکر کنم دوقلو هستن !