آژانس هواپیماییfootbal

مووبل تايپ نوشته هام رو يونيكد نشون نميده!

شروع موضوع توسط Mona15 ‏20 می 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    ba salam,

    manham ba tosiye hame on khatto dar mt.cfg ezafe ke kardam ke hameye safehat farsi dorost dideh beshe va hamantor ham shod vali vaghti ye chizi be farsi minevisam roye MT badesh mizanam publish, roye website dorost neshoon mideh vali age bekham bargardam va oon neveshtaro edit konam tabdil shodeh be ye mosht code, va dige farsi nist.

    vali kamakaan roye website dorost neshoon mideh.???!?!?!?! :oops:
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    سلام

    احتمالا قسمت admin تون فارسی نیست. برای اینکه مشکلتون حل بشه در موقع edit کردن بر روی صفحه کلیک سمت راست کنید و Encoding ->unicode(UTF-8) رو انتخاب کنید.
     
  3. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    خيلي ممنون براي پاسختون،
    وقتي كه مطلب را مينويسم همه لغات فارسي و خواناست ولي به محض اينكه save رامي زنم همه بهم مي خورد...و امتحان هم كردم با تبديل صفحه به utf-8 ولي با آنكار همه به يك مدل كد جديد تبديل ميشود؟؟ :(
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

  5. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    moshkele man hall shod ba estefadeh az Knowledge base, kheili mamnoon.
    bayad #nohtmlentry ro doros mikardam tooye mt.cfg :)
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

  7. panypay
  8. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    ehsan jan yek soal dige dashtam:
    chejoori mishe chandta safheye static roye weblog dorost kard, baraye messal Hoder balaye safhe chandta link dare: (zendeginame va saakht weblog va gheireh) ke benazar nemiyad ac categoryhaye MT estefadeh kardeh roye path yechizi to in mayeha mibinam: index.html= sec? bio nemidoonam age mishe komak konid.


    :?
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    اول اينكه اگه ميشه فارسي تايپ كن. ديگه اينكه من حدث ميزنم اون صفحه ها رو خودش درست كرده و بعدش هم بهشون توي تمپليت لينك داده. تا اونجايي كه من ميدونم با مووبل تايپ نميشه صفحه ثابت درست كرد.
     
  10. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    ولي مثلا نميشه از category به عنوان اينكار استفاده كرد؟ يكي را اختصاص داد به اينكار؟
    منظورم اينه كه مثلا "زندگينامه" بشه يك category ولينكش هم توي صفحه اصلي باشه؟ مرسي
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    آره... هم ميتوني به عنوان يه category جديد بنويسيش. هم اينکه ميتوني به عنوان يه پست بنويسي و بعدش هم individual archive رو فعال کني و لينک اون رو بذاري توي صفحه اول براي هميشه بمونه. اما همون category فکر خوبيه.
     
  12. Mona15

    Mona15 کاربر تازه وارد

    اگه وقت دارى مى تونى بگى چجورى با Category اين كار را ميشه كرد. من تابحال ازش استفاده نكردم...
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    يه دونه category ميسازي... مثلا به اسمي که ميخواي.
    بعدش ميري يه مطلب مينويسي و اونو موقع publish کردن ميذاري توي اون category که ميخواستي...
    بعدش اون category رو به هر صورتي که ميخواي آرشيو ميکني... روزانه يا جداگانه.
    اونوقت يه لينک مستقيم خواهد داشت. (لينک به اون صفحه) بعدش اون لينک رو برميداري يه جاي مناسب توي تمپليت اصلي ميذاري. فکر کنم راه خوبي باشه.
     
  14. avajang.com .left
خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی