آژانس هواپیماییexchanging

موويبل تايپ رو نصب كردم ولي فايلي http://www.yoursite.com/cgi-bin/mt/mt-load.cgi نبو

شروع موضوع توسط internet1 ‏18 جولای 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    طبق مقالات نصب دوستان و علي الخصوص اين مقاله در اين آدرس :
    http://learning.parsmedia.ws/mt/mt_install.htm
    ام تي رو نصب کردم
    و فايل فول اون رو با اين اسم از سايت مربوطه درفافت کردم :
    MT-3.2b1-full-en_US.tar.gz
    خوب حالا دوستان توضيح داده بودن در مقالات نصب که بعد از انجام کارهاي مقدماتي و بانک اطلاعاتي و تصحيح فايل مربوطه بايد براي مرحله آخر و نصب اون اين فايل رو در مسير سايت خودتون وارد کني ببينيد :
    http://www.yoursite.com/cgi-bin/mt/mt-load.cgi
    ولي اصلاً همچين فايلي وجود نداره
    ضمناً گفتن يه پوشه در شاخه root بساز به اسم
    mt-static
    ولي من موقع دانلود و آپلود نرم افزار ديدم اين پوشه آماده در فايل هاي آپلود شده روي هاست هست خوب حالا بايد اون رو ببرم توي شاخه root (www يا نه احتياجي نيست
    منتظر راهنمايي شما عزيزان هستم
    همه کارها رو هم درست انجام دادم
    فقط بگين چه طور نصب کنم
    ضمناً يه پلاگين رو هم آپلود کردم به اين اسم از سايت خودتون که خيلي تعريفش رو کرده بوديد
    MTFarsi Plugin
    اين رو هم بفرماييد چه طور بايستي اجرا کنم و نصبش کنم
    با تشکر از همه دوستان و سروران گرامي
    موفق باشيد
    پيمان کريمي از شيراز
     
  2. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين ام‌تي رو تو دايركتوري ام تي تو سي جي آي بين نصب كردي يا نه. اگه جاي ديگه نصب كردي بايد وارد اون آدرس بشي.
    و البته حتما مي‌دوني كه به جاي يور سايت دات كام بايد آدرس سايت خودت باشه.
    اون دايركتوري ام تي استاتيك هم بايد تو www يا همون public_html باشه!
     
  3. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    و تشكر
    اره همه اين كارها رو كه گفتيد كردم
    ولي فايل اصلي و همون اجراي اون كه توي پست اول بهش اشاره كردم اصلا وجود نداره
    لطفا راهنمايي كنيد خوب بعد از آپلود و اين حرفها بعد بايد چي رو اجرا كنم اصلا همچين فايلي نيست
    موفق باشيد
    پيمان از شيراز
     
  4. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    بابا چي شد كسي جواب نمي ده
    منتظرم
     
  5. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,202
    تشکر شده:
    1,173
    محل سکونت:
    رشت
    اقا مي بخشيد مي شه بگيد اين نسخه فارسي سازش رو از كجا دانلود كرديد
    لينك دانلودشو بديد من تازه ام تي رو نصب كردم اما زياد تخصصي نيستم اگر مي تونستم خودم مي گفتم
     
  6. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    بهتر بود براي شروع از نسخه 3.17 استفاده كتي كه امتحانش رو پس داده.
    اين 3.2 بتا هست و كلي تغييرات ممكنه توش بشه! تا اونجايي هم كه شنيدم نصبش يه مقدار فرق مي‌كنه! ( همين كه مي‌گي اين فايل‌هاش نيست و ... )
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ads

    ads Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    633
    تشکر شده:
    6
    اين نسخه mt-load.cgi نداره. براي نصب بايد mt.cgi رو اجرا كني. دفعه اول كه اجراش كني همون كار mt-load.cgi رو انجام مي ده.

    mt-static رو هم به www منتقل كن.

    براي اين نسخه هم بيخيال پلاگين فارسي ساز بشو چون با اين نسخه مشكل داره.
     
  9. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    و تشكر از همه شما دوستان
    كل اين نرم افزار رو كه روي هاست آپلود كرده بودم پاك كردم
    خوب حالا شما دوستان عزيز اگه امكان داره برام آپلود كنيد يا لينك بزارين
    از همه شما هم سپاسگزارم
    دستتون در نكنه
    موفق باشيد
    پيمان از شيراز
     
  10. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    برو اینجا
    https://secure.sixapart.com/t/store?l=mtpe000301
    و بعد یک اکانت در تایپ‌کی بساز و ام‌تی را دانلود کن
     
  11. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    ببينم اگه MT.CGI جايگزين MT_Load.CGI شده خب حالا چي جايگزين MT.CGI شده!؟ :wacko:
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    كار همو ميكنن !

    فقط ام تي لاود حذف شده !
     
  13. ads

    ads Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    633
    تشکر شده:
    6
    MT.CGI فقط دفعه اول كار MT_Load.CGI رو مي كنه. بعد مثل بچه آدم كار خودشو مي كنه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    تو ام تی 3.2 قراره خیلی از فایلها حذف بشن تا کارایی افزایش پیدا کنه. یکیش همین mt-load.cgi بود. در ضمن در نسخه جدید قراره خبری از mt.cfg و mt-db-pass.cgi هم نباشه و به جای اینا یک فایل به نام mt-config.cgi اضافه شه.
     
  16. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    آهان. خوبه. :)
     
  17. ir-linux

    ir-linux کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    net
    اين جوري هم در صد اشتباه در نصب خيلي مياد پايين و هم خيلي اسون تر ميشه و خلاصه ايول ميشه :blush: