• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميخوام يه پرينتر بخرم چي بخرم؟

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
ميخوام يه پرينتر بخرم موندم چي بخرم يا اصلا رنگي بخرم يا سياه سفيد در ضمن فكر جيبمون هم باشين

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من يه پرینتر لیزری hp دارم که خیلی هم عالی کار میکنه، در کل مارک hp مارک خوبیه! البته اگه ایران گیر بیاد، راستش من در جریان بازار ایران نیستم، اما اگه یکم صبر کنی هستن دوستانی که اطلاعاتشون در این موارد خیلی زیاده و میان و جوابت رو میدن.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
براي خريد پرينتر بايد به اين نكات توجه داشته باشي:
1- ميخواهي از پرينتر چه استفاده اي بكني؟
2- پرينتري بخري كه لوازمش (جوهر) تو بازار زياد باشه
3- چقدر ميخواهي بودجه براي اينكار بذاري

در آخر به نظر من پرينترهاي اچ پي از همه بهتره......

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
اچ پي

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
[left:3c492e0632]If you want to buy a printer then buy EPSON! EPSON has the best printers...[/left:3c492e0632]

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ُُEPSON در مقابل HP مثل زمزم مي مونه جلوي كوكاكولا
[left:b89fe5a476]I like ZamZam I love that drink I miss that so much! can you send me some of those from Iran! :D I also like Pofak Namaky! when I was in Iran last year and my uncle was taking pictures of me in Esfahan places and in all of the pictures I had the Pofak Namaky in my hand :D [/left:b89fe5a476]

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1863&highlight=%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...%86%D8%AA%D8%B1</a>

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
براي خريد پرينتر بايد به اين نكات توجه داشته باشي:
1- ميخواهي از پرينتر چه استفاده اي بكني؟
2- پرينتري بخري كه لوازمش (جوهر) تو بازار زياد باشه
3- چقدر ميخواهي بودجه براي اينكار بذاري

در آخر به نظر من پرينترهاي اچ پي از همه بهتره......
ميخام توي خونه كار كنم
واسه بازار و كار و كاسبي نميخوام
نمدونم كه قيمتش در چه حدوده
If you want to buy a printer then buy EPSON! EPSON has the best printers...اپسون هم خوبه اگه به بد مزگيه زمزم باشه كه هيچ
منتظرم از همتونم ممنون

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اطلاعات بيشتري بدي مثلاً در مورد رقمي كه ميخواي خرج كني و نوع استفاده اي كه ميخواي از پرينتر بكني ميتونم اطلاعات خوبي بهت بدم.

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از black_jack_of_black_city :
ميخوام يه پرينتر بخرم موندم چي بخرم يا اصلا رنگي بخرم يا سياه سفيد در ضمن فكر جيبمون هم باشين
اگه زياد پول نمي خاي بديا و ليزري هم باشه و خركار هم باشه :
توصيه ما hp يا Brother است .
hp 1200 قيمتش دور و بر 2500000 ريال اسكنِ پرينتر Brother هم همينطور

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
only only HP
master of Printers
خيلي خارجي شد!!!!!

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام!
ببين يه مزيت خيلي گنده اي! كه اچ پي نسبت به اپسون داره اينه كه كارتريج اچ پي، روش هد هم داره! يعني اينكه هر دفعه كارتريج رو عوش كني يه دست هد نو هم واسه پرينترت گذاشتي! اما اپسون اين مدلي نيستش، يعني هد اپسون خراب شه بايد پرينترت رو بندازي دور!!! و بعدش خودم يه HP 990C دارم كه جوهر افشان است، خيلي سگ جون است ولي يه نمه از بقيه مدل هل گرون تره و از طرفي مدل قديمي است!

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز بنده به عنوان هم مصرف كننده و هم نماينده فروش HP و EPSON به عرضتان برسانم كه فقط و فقط برو HP بخر .
يادت باشه نسبت به كارتان HP تمامي واريانتها را داراست بجز سوزني كه اونم من ميگم BROTHER بخر . به خدا اپسون با اين گندهايي كه تو بازار ريخته هم آبروي نماينده رو برده :wacko: و هم اعصابي براي مصرف كننده نذاشته !

:rolleyes:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اقايون ترمز لطفا. من خودم طرفدار شديد HP هستم و دارم. اما شنيدم Canon هم خوبه. كسي ميدونه Canon چطورياست؟

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر كيفيت چاپ HP خيلي خوبه ، چون حتي روي فونكسيون تند و نرمال هم روي كار خط نميندازه . اما سرعتش به پاي اپسون نميرسه ، جوهر هاش هم خيلي گرانتر از بقيه است . اپسون سرعتش بالاست براي كارهاي معمولي در چند ثانيه كار را ميندازه بيرون . اما روي سرعت بالا روي كار خط ميندازه . كه اين براي من مهم نيست . چون باهاش عكس چاپ نيمكنم.

آقا اگر ازمن ميشنوي و اگر آنجا جوهر گرونه ، فقط برو اپسون بخر . كه بتوني خودت توش جوهر پركني.
كانون هم از اين لحاظ خوبه چون ميشه جوهر توش پر كرد ، اما كيفيت پرينت اپسون و سرعت اپسون را نداره.
اما بقيه پرينتر ها هد پرينتشان روي پاترونه است يعني روي همين كه به عنوان جوهر ميخري . در نتيجه پاترونه اينها گرونه و فقط ميشه يكي دوبار پر كرد . تازه اگر شانس بياري و سوراخ هاي هد پرنشده باشند .

پاترونه هاي كانون و اپسون چون هد روشون نيست ميتوني صد بار پر كني .
حالا ميگي با چه جوهري پركنم . من نميدونم آنجا جوهر خالي مخصوص پرينتر وجود دارد يانه . كه اگر باشد حتما خيلي هم ارزون بايد باشه .
اگر نيست با همين جوهر هاي پليكان مشكي و آبي و قرمز و چون زردش پيدا نميشه به جاش بايد سبز بخري و يخورده سبز و قزمز قاطي كني كه بشه زرد مايل به قرمز .
البته اگر رنگ سيلك پيدا كني كه باهاش روسري هاي سفيد را رنگ ميكنند ، اين رنگ ها ديگه خود خودش است .
من از رنگ سيلك استفاده ميكنم كه رنگي آبكي است و دقيقا مثل همين رنگ هاي مخصوص پرينت است كه بدونه پاترونه ميفروشند . و آن را به وسيله سرنگ آمپول توي پاترونه هاي خالي پر ميكنند .
اگر ميخواي اپسون بخري يادت باشه كه پاترونه هاي جديد اپسون داراي چيپس ميباشند كه وقتي هم آنها را پر ميكني و وصل ميكني باز پرينتر آنرا به عنوان خالي ميشناسد و كار نميكند . بايد مواضب باشي كه پاترونه اي كه روي پرينتر هست چيپس نداشته باشد . البته اينجا اين مشكل وجود ندارد . چون اينجا وقتي آدم از اين جوهر هاي پر كردني ميخره ، يك دستگاهي هم همراه اون جوهرا بهت ميدند كه يك لحظه آنرا وصل ميكني به چيپس پاترونه پر شده و مشكل حل ميشه و پرينتر اين پاترونه را به عنوان اورجينال ميشناسه .
در هر حال اگر آنجا اين مشكلات هست. و جوهر خالي نيست. يا اينكه پاترونه اپسون ها چيپسي است و اون دستگاهه وجود نداره ، برو يك كانون بخر .
اينجا مثلا من اگر بخوام يك پاترونه سه رنگ اورجينال اپسون يا لكسمارك يا اچ پي بخرم بايد 25 تا 35 يورو پول بدم . ولي من با اين رنگهاي سيلك پر ميكنم كه هر پاترون ميفته نيم يورو. البته اگر با رنگهاي پرينتري بخوام پركنم ، هر پاترونه ميفته يك و نيم يورو . آگر خواستي از جوهر پليكان براي پركردن استفاده كني ، مواضب باش كه ته نشست جوهر را بر نداري.البته زياد مهم نيست چون توي پاترونه ها ابر فشرده و فيلتر وجود دارد كه جلوي هر آشغالي را ميگيرد .
اين كار را حدود 6 ساله كه من دارم ميكنم . آن موقع ها پر كردن جوهر هنوز باب نشده بود . من مجبور بودم ماهي يكبار براي اون لكسمارك آشغالي كه الان تو زيرزمين افتاده 80 تا 90 مارك براي هر پاترونه پول بدم . بعد يكهو يك جايي اين رنگهاي متنوع سيلك را ديدم كه هر شيشه آن 4 مارك بود . خريدم و شرو ع به پر كردن كردم . اما قفط يكي دوبار بيشتر نميشد پاترونه هاي لكسمارك را پر كرد . زود خراب ميشدند . بايد دوباره يك اورجينال ميخريدم . تا اينكه اين اپسون كالر 900 را خريدم و راحت شدم . من احمق اگر شعورش را داشتم ، كلي ميتونستم از اين راه پول در بيارم . الان حود دوساله كه اين نوع پر كردن جوهر همهگاني شده و تو هر روزنامه مجله ميبيني كه تبليغ ميكنند ، آقا اين پرينتر را بخريد كه بتوانيد جوهرش را هم خودتان پر كنيد . شايد آنجا هم الان باب شده ، بايد سيوال كني .

ممكنه كه حالا دوستان بگن آقا اين كار را نكن كه هدت خراب ميشه . آقا خيالت راحت باشه كه هيچي نميشه .
فقط يادت باشه رنگها فقط بايد آبكي باشند . دقيقا مثل آب اما به رنگ آبي يا زرد يا مجنتا ( قرمز) .
بعد ها اگر خواستي اين كار را تجربه كني يه وقت نري مثلا زعفران بريزي تو آب و رنگ زرد باهاش بسازي . اين هدت را خراب ميكند چون تو زغفران ماده چسبندگي وجود دارد و بعد از چند روز كه با پرينتر كار نكني سوراخ هاي هد پرينتر را پر ميكنه و به هيچ عنوان نميشه بازش كرد .

من يك بار 5 سال پيش كه از جوهر پليكان استفاده ميكردم و رنگ زرد نداشتم اينكار را كردم . كه چه كيفيت عالي اي هم داد . 50 تا عكس باهاش چاپ كردم. اما دوسه روز بعد كه خواستم دوباره چيزي چاپ كنم ، رنگ زرد نداشتم و هر كاري كردم كه سوراخ هاي رنگ زرد را پاك كنم نشد كه نشد . در نتيجه رفتم دوبار ه يك اپسون ديگه دقيقا ازهمين مارك خريدم كه اگر يك وقت اينهم خراب شد از لوازم آن قديمي بي سر بتوانم استفاده كنم .

در آخر يادت باشه گولت نزنن لكسمارك بهت بندازند . چون ازهمه ارزون تره اما جوهراش از همه گرونتره . اينجا يك پاترونه رنگي 35 يورو.

بالا