• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميشه تو ايران هم شركت بازي سازي ساخت؟

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
http://216.239.59.104/search?q=cache:8lIHyFTvLYUJ:forum.persiantools.com/printview.php%3Ft%3D3379%26start%3D30+Persian+Tools+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A+%DB%B1%DB%B3&hl=fa&ie=UTF-8
Fri Nov 07, 2003 12:49 pm - msair20033
Post subject: ميشه تو ايران هم شركت بازي سازي ساخت؟

--------------------------------------------------------------------------------

من دقيقا ميخوام بدونم امكانش هست كه دو سه نفر بيان يك شركت بزنند كه هم ناشر بازي باشه هم سازندهي بازي.
البته چندتا شركت هستند ولي كارشون مثل بازيهاي 15 سال پيش است
.

--------------------------------------------------------------------------------

Fri Nov 07, 2003 1:34 pm - reza_mgh
Post subject:

ببين اگر همچي چيزي هم بشه و بتوني شركتي بسازي كه حالا به فرض محال يه گيم در سطح مكس پين بده بيرون بازم صد در صد ورشكستي و سر سال شركتت كله پا ميشه چ.ن بازار نرم افزار ايران به نسخه هاي غير قانوني عادت كرده. و در عين حال هرگز نميتونه يك هزارم از سودي كه شركتي خارجي به دست ميارن رو به دست بياري.

Fri Nov 07, 2003 3:16 pm - alpha
Post subject:

مي شه و اتفاقا نظر من بر عكس اينه . اگر بتوني يك بازي روز بسازي نبايد روي بازار ايران تكيه كني . اگر بازي كه ساخته مي شه قابل رقابت باشه مي شه اصلا امتيازشو به يك شركت خارجي فروخت . البته در اول كار سرمايه گذاري هنگفت مي خواد.

Fri Nov 07, 2003 3:31 pm - shaar
Post subject:

به جز بند آخر با الفا موافقم! اگر مي توني كاري بسازي كه بتونه با كارهاي موجود دنيا رقابت كنه هم ميشه تو ايران توليد كرد و توزيع و فروشش رو به يك شركت خارجي واگذار كرد
.

Fri Nov 07, 2003 4:20 pm - mammad
Post subject:

مگه ايران تحريم نيست؟حالا گيريم كه بازي قابل رقابت درست شد.شركت هاي آمريكايي كه اجازه همكاري ندارند.

Fri Nov 07, 2003 9:44 pm - shaare
Post subject:

اونم را داره! اون شركت خارجيه كار را به نام و مارك بين المللي عرضه مي كنه

Sat Nov 08, 2003 12:15 am - reza_mgh
Post subject:

shaar wrote:
اونم را داره! اون شركت خارجيه كار را به نام و مارك بين المللي عرضه مي كنه!
فكر نميكنيد اونوقت اين شركت ايراني اعتباري كسب نميكنه

Sat Nov 08, 2003 12:18 am - shaar
Post subject:

به عنوان توليد كننده چرا !!!! ولي به نام فروشنده نه!!! و مهم نيست
!

Sat Nov 08, 2003 1:07 am - Anti_Evil
Post subject:

سلام به همگي !

در مورد سوال مطرح شده بايد بگم چرا نشه ؟! خود شما ميتونيد شروع كننده اين كار باشيد
فكر كنم در topic قبلي كمي در مورد مشكلاتي كه در سر راه ناشران بازي است صحبت كرديم و مطمئن هستم تمام شما دقيقا مشكلات رو ميدونيد.
در هر حال من مختصرا توضيحاتي ميدهم:
همين الان شركت هايي هستند كه كار بازيسازي "هم" ميكنند !
ولي ميتونم با جرات بگم شركتي كه تنها با هدف ساختن بازي تاسيس شده باشد هنوز وجود ندارد.
حتي آن دو شركتي هم كه در topic قبلي نام برده شده بودند نيز صرفا به طراحي بازي نميپردازند !
چه طور امكان دارد شركتي "شبيه ساز حج" بسازد ؟!!!
با تمام احترامي كه به مسائل مذهبي قائل ميشوم ولي بايد بپرسم آيا واقعا موضوع بهتري براي ساختن بازي وجود ندارد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا مبارزه با مواد مخدر يا ...
نميدونم دقيقا چند نفر از شما به كار كردن به صورت پروژه اي آشنا هستيد. ولي بايد بگويم متاسفانه تمام كارهاي انجام شده تا به حال به صورت پروژه اي بوده. شايد تنها چيزي كه براي دارنده پروژه مهم نباشد كيفيت محصول است.
به نظر ميرسد خيلي دارم از موضوع فاصله ميگيرم پس برگرديم
من با حرف يكي از شما دوستان كه گفته بود در صورت بالا بودن كيفيت بايد روي بازار خارج تكيه كرد موافقم. البته بايد اضافه كنم دقيقا همچنين كاري در حال انجام ميباشد.
در جواب آقا محمد هم كه در مورد چگونگي كار كردن شركتهاي خارجي با شركتهايي كه به اصطلاح از طرف دولتشان تحريم هستند پرسيده بودند بايد بگويم اصولا در اين نوع پروژه ها به صورت غير قانوني عمل ميشود و نقش رابط ها تعيين كننده است.
گروههاي بازيسازي بسياري تشكيل و در حال شكل گيري است اما با اين همه مشكل چكار ميشود كرد ؟
آيا واقعا كيفيت كار ما به اندازه اي است كه بخواهيم با آنها ( از ما بهترون ) رقابت كنيم ؟
و ...

حرف و سخن بسيار است و وقت اندك ... انشاالله در فرصتي مناسب بيشتر مينويسم.
اگر در مورد هر كدام از مسائلي كه بحث شد جزئياتي خواستيد بگوييد تا بيشتر بنويسم.
خيلي دوست داشتم بيشتر در مورد گروههاي بازي سازي بنويسم كه نشد. انشاالله بعدا

Sat Nov 08, 2003 1:23 am - johnsss
Post subject:

دوسته عزيز من
بازی ساختن مستلزم داشتن اطلاعات بسيار زيادی در زمينه فيزيک و رياضی
ميباشد. و در ضمن نيازمند برنامه نويس حرفه ای گرفيکی هم هست.
3 يا 4 نفر نميتونند که يک بازی در خور بازار بين المللی درست کنند.
هم چنين. برای ساختن بازی احتياج به زمان زيادی و در نتيجه پول زيادی است¡
اگر شما کسی را بشناسيد (شرکت ایرانی) که حاضر باشد به 5-10 نفر به مدت
1-3 سال پول بدهد و از نتيجه نيز مطمن نباشد (که آيا این پول + سود به او
برگردانده شود یا نه) ساختن بازی ممکن است.
در غير این صورت این موضوع منتفيست.
در ضمن. برايه این کار حداقل يک برنامه نويس حرفيی در زمينه بازی سازی
لازم است.
پيدا کن پرتقال فروش را

Sat Nov 08, 2003 1:30 am - johnsss
Post subject:

يادم رفت بگم. چند وقت پيش يه topic باز کردم در مورده ساختن بازی. ولی به خاطره
استقبال بيش از حد !!! بيخيال شدم.
حرف برايه زدن بسيار است. ولی کو عمل¿
تا خدمان نخاهيم از این هوشی که ميگوييم داريم استفاده کنيم به هيچ جا نميرسيم.
چه با وجود topic چه بدون topic

Sat Nov 08, 2003 1:53 am - خوبی کن
Post subject:

برای ساختن يک بازی
۰ پول مکان پشتياني تجربه(همه چيزها از پايه صفر شروع ميشه يا همان فکر کردن وفراهم کردن آنها)
۱ داستان نويس و سناريست نويس
۲ تهيه کننده و کارگردان
۳ کسی يا کساني که داستان را به صورت نقاشی در بياورند
۴ عکاس
۵ مدل ساز
۶ صدا ساز
۷ ساخت موزيک
۸ استوديو
۹ دوربين فيلم برداري
۱۰ کد نويسي
۱۱ تبديل نقاشيها به صورت گرافيک انيميشن وتبديل آن به 3D گرافيک........
۱۲ ........
۱۳ ........
۱۰۰.............
قبول پيروزيی و يا علام ورشکستگي

Sat Nov 08, 2003 2:13 am - Anti_Evil
Post subject:

johnsss wrote:
يادم رفت بگم. چند وقت پيش يه topic باز کردم در مورده ساختن بازی. ولی به خاطره
استقبال بيش از حد !!! بيخيال شدم.
حرف برايه زدن بسيار است. ولی کو عمل¿
تا خدمان نخاهيم از این هوشی که ميگوييم داريم استفاده کنيم به هيچ جا نميرسيم.
چه با وجود topic چه بدون topic

سلام آقاي john !
تبريك ميگم بابت پارسي نوشتن شما ( اينجوري خيلي بهتر شد ! )
من فكر ميكنم سوال آقاي msair در مورد "شركت هاي بازي سازي" بود. در واقع ايشان پرسيده بودند چرا با وجود اينهمه افراد علاقه مند و اينهمه پتانسيل چرا اقدام جدي براي احداث شركت بازيسازي در ايران انجام نميشود ؟!
ولي در مورد مسئله شما در مورد اينكه گفته بوديد كسي از topic شما براي ساختن بازي استقبال نكرده بايد بگم اين قضيه تا حدود زيادي منطقي است.
اولا اينجا محيط تخصصي نيست و افراد بسيار كمي به برنامه نويسي گرافيكي آشنا هستند. ( الان كه دارم همون topic رو چك ميكنم ميبينم خود افرادي كه حتي reply زده بودن به اين قضيه پرداخته بودن )
دوما كار game كاري است گروهي و نياز به افراد حرفه اي و همچنين نياز به ارتباطي تنگاتنگ ميان افراد گروه دارد. من خودم در چند پروژه از راه دور حضور داشتم و نتيجه يكايك آنها را ديده ام.
مديريت اينجور پروژه ها بسيار سخت و تقريبا امكان ناپذير است.

من همينجا اعلام ميكنم اگر كسي در همون زمينه هايي آقاي john در topic قديمي گفتن فعاليت داره ما خيلي خوشحال ميشيم كه با ما همكاري كند.

از همه اينها گذشته john به يه مسئله مهم اشاره كرد:
"تا خدمان نخاهيم از این هوشی که ميگوييم داريم استفاده کنيم به هيچ جا نميرسيم."
منم دربست اين حرفو قبول دارم ...
همه بايد بدانيم "فقط" علاقه داشتن مهم نيست و بايد عمل كرد !

Sat Nov 08, 2003 2:18 am - Anti_Evil
Post subject:

خوبی کن wrote:
برای ساختن يک بازی
۰ پول مکان پشتياني تجربه
۱ داستان نويس و سناريست نويس
۲ تهيه کننده و کارگردان
۳ کسی يا کساني که داستان را به صورت نقاشی در بياورند
۴ عکاس
۵ مدل ساز
۶ صدا ساز
۷ ساخت موزيک
۸ استوديو
۹ دوربين فيلم برداري
۱۰ کد نويسي
۱۱ تبديل نقاشيها به صورت گرافيک انيميشن وتبديل آن به 3D گرافيک........
۱۲ ........
۱۳ ........
۱۰۰.............
و علام ورشکستگي

دقيقا
يه چيز جالب كه بين اين آيتم ها ميبينم اينه كه "خوبي كن" نوشته بود: "۰ پول مکان پشتياني تجربه" !
اين دقيقا نشان ميده داشتن پشتيباني مالي چقدر مهمه كه "خوبي كن" پول رو در شماره صفر نوشته
من كه كاملا حسشو گرفتم

Sat Nov 08, 2003 2:22 am - shaar
Post subject:

اگر نمي تونين هيزم بيارين براي اين ديگ! لطفا موش مرده نندازين تو ديگ
!

Sat Nov 08, 2003 2:30 am - Anti_Evil
Post subject:

shaar wrote:
اگر نمي تونين هيزم بيارين براي اين ديگ! لطفا موش مرده نندازين تو ديگ!

خيلي ادبي بيد ! من كه چيزي نفهميدم. توضيح ميفرمائيد استاد ؟

Sat Nov 08, 2003 2:35 am - shaar
Post subject:

دوستاني كه حرف ياس و ناميدي ميزنن لطفا پست نكنن! من نه بازي نويسم و نه بازي ساز و نه بازي كننده! ولي بهتره روحيه بديم و اميدوارانه بنويسيم! وقتي بحث كار هست! مواظب رفتارمان باشيم! . . . شرمنده خيلي ادبي شد ..
ضمنا منظورم شما نبيديد ها!!! سو تفاوت نشه!

Sat Nov 08, 2003 2:42 am - Anti_Evil
Post subject:

shaar wrote:
دوستاني كه حرف ياس و ناميدي ميزنن لطفا پست نكنن! من نه بازي نويسم و نه بازي ساز و نه بازي كننده! ولي بهتره روحيه بديم و اميدوارانه بنويسيم! وقتي بحث كار هست! مواظب رفتارمان باشيم! . . . شرمنده خيلي ادبي شد ..

آقا ما خيلي مخلصيم !
خيلي حال كردم !
والا حرف منم همينه ... مشكلات هميشه بوده و هست.
مهم اينه كه آدم تو هر جايگاهي كه هست تلاششو بكونه.
اگه نتونيم يه شركت بازي سازي داشته باشيم حداقل يه گروه بازي سازي خوب داشته باشيم.

مخلص آقا shaar

Sat Nov 08, 2003 2:49 am - shaar
Post subject:

موفق باشين!! پيشنهاد ميكنم شركتهاي داخلي بازي ساز رو حلاجي كنين نقاط ضعف و قوت رو در بيارين . . .شايد به جاي خوبي رسيد..
در مورد بخش گرافيك و شركت بسيار قوي ميشناسم كه شايد بتونه كمكتون كنه . . حور انيميشن . . . كارهاي ويديويي اش كه حرف نداره!
چاكريم!!!
(حالا كه احسان خواب هفت پادشاه رو ميبينه از اصطلاح مشهورش استفاده كنم! هر چند روز ها هم شريف بيشتر پست مي نده تا فورم خودش!!!)

Sat Nov 08, 2003 2:56 am - خوبی کن
Post subject:

اين راهم اضافه کنم خواستن توانستن است

Sat Nov 08, 2003 2:58 am - shaar
Post subject:

دقيقا!

Sat Nov 08, 2003 11:15 am - reza_mgh
Post subject:

آقا اين كار رسما چنتا آدم پايه ميخواد كه خيلي خيلي با انگيزه باشن ..

Sat Nov 08, 2003 4:55 pm - msair20033
Post subject:

جمع كل رو ميگمببينم اگه من بخواهم يك شركت بازي سازي داشته باشم برام چقدر خرجداره البته با استديوي باز سازي.
حالا اگر بخوام.
10 برنامه نويس كه تو كارشون تك هستند.
20 نفر گرافيست.
10 نفر صدا بردار.
5.6 نفر داستان نويس حرفه اي بازي.
10 نفر انيماتور.
5 نفر طراح.
و 1 يا 2.3 مدير پروژه داشته باشم چقدر خرج بر ميداره.

Sat Nov 08, 2003 5:04 pm - mammad
Post subject:

آقا سر كار گذاشتي ما رو
10 تا صدابردار ميخواد چيكار.پر خرجترين فيلم دنيا(نه بازي) هم اينهمه صدابردار نداره اصلا احتياجي نيست.
ثانيا آب نبات نيست كه نرخ داشته باشه.
ثالثا اينا رو از كجا ميخواي گير بياري؟

Sat Nov 08, 2003 8:31 pm - msair20033
Post subject:

mammad wrote:
آقا سر كار گذاشتي ما رو
10 تا صدابردار ميخواد چيكار.پر خرجترين فيلم دنيا(نه بازي) هم اينهمه صدابردار نداره اصلا احتياجي نيست.
ثانيا آب نبات نيست كه نرخ داشته باشه.
ثالثا اينا رو از كجا ميخواي گير بياري؟

از كجا گير بيارمشون ديگه خودم ميدونم. به گداي سر كوچمون سفارش ميكنم همه ي اينا رو بدونه كم و كسري ميزاره كف دستم اونم تو سه سوت.
اين تعدادهيي هم كه نوشتم ديميه ولي بلاخره بازي كلي با فيلم فرق داره فيلم كه برنامه نويس نميخواد البته يك تعدادي هم ميخواد.

Sun Nov 09, 2003 2:47 am - alpha
Post subject:

ببين يكروزه چقدر اينجا بحث جلو رفته .
فقط منم كلي بنوسيم كه
1) مشكل تحريم رو مي شه ساده حل كرد . شركت هاي منتشر كننده بازي كه همشون آمريكايي نيستند . از قضا اغلبشون اروپايي هستند و با حداقل تو اروپا شعبه دارند . مي شه با يك ناشر اروپايي كار كرد . توي بازي هم ناشر مهمه . ديگه موقع توزيع بازي گفته نمي شه كه ابن بازي ساخت ايران هست نبايد تو آمريكا توزيع بشه . مي گن مثلا ناشر فلان از اروپا كه اونم جزو تحريم نيست .

2) در مورد پول هم موافقم . اين رشته از نرم افزار جزو پول ساز ترين رشته هاست و البته سرمايه گذاري اوليه هنگفتي هم مي خواد و ريسكش هم زياده . به زبان ساده پول مهمترين عامله و اين كار هم پول قلمبه مي خواد .

3) در مورد اين عوامل ( 10 تا صدا بردار و ... ) هم فكر مي كنم شوخي باشه . بابا يك مدير پروژه و يك مسئول صدا كفايت مي كنه . حالا چند نفر هم زن و مرد براي درآوردن ( در ضمن براي فروش بازي در خارج لا اقل بايد به چند زبان اصلي دنيا مثل انگليسي و ... صدا گذاري بشه ) . مي شه از تعداد برنامه نويس ها كم كرد و از برنامه هاي حرفه اي مثل موتورهاي بازي و گرافيكي موجود در دنيا استفاده كرد . البته ابن كار معموله ولي خيلي گرونند . همه اينها دوباره بر مي گرده به پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووول

Sun Nov 09, 2003 9:03 pm - msair20033
Post subject:

alpha wrote:
ببين يكروزه چقدر اينجا بحث جلو رفته .
فقط منم كلي بنوسيم كه
1) مشكل تحريم رو مي شه ساده حل كرد . شركت هاي منتشر كننده بازي كه همشون آمريكايي نيستند . از قضا اغلبشون اروپايي هستند و با حداقل تو اروپا شعبه دارند . مي شه با يك ناشر اروپايي كار كرد . توي بازي هم ناشر مهمه . ديگه موقع توزيع بازي گفته نمي شه كه ابن بازي ساخت ايران هست نبايد تو آمريكا توزيع بشه . مي گن مثلا ناشر فلان از اروپا كه اونم جزو تحريم نيست .

2) در مورد پول هم موافقم . اين رشته از نرم افزار جزو پول ساز ترين رشته هاست و البته سرمايه گذاري اوليه هنگفتي هم مي خواد و ريسكش هم زياده . به زبان ساده پول مهمترين عامله و اين كار هم پول قلمبه مي خواد .

3) در مورد اين عوامل ( 10 تا صدا بردار و ... ) هم فكر مي كنم شوخي باشه . بابا يك مدير پروژه و يك مسئول صدا كفايت مي كنه . حالا چند نفر هم زن و مرد براي درآوردن ( در ضمن براي فروش بازي در خارج لا اقل بايد به چند زبان اصلي دنيا مثل انگليسي و ... صدا گذاري بشه ) . مي شه از تعداد برنامه نويس ها كم كرد و از برنامه هاي حرفه اي مثل موتورهاي بازي و گرافيكي موجود در دنيا استفاده كرد . البته ابن كار معموله ولي خيلي گرونند . همه اينها دوباره بر مي گرده به پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووول

بهه...آخه من كه نميخوام يك پرژه روش كار بشه بعدم بدرد نخور باشه. من ميخوام همزمان 4 يا 5 بازي باهم ساخته بشه و در آخر ببينيم TESTER ها نظرشون به كدوم جلب ميشه.

Sun Nov 09, 2003 9:46 pm - usgroup1
Post subject:

فكر كنم در اين زمينه دو تا مشكل كوچيك داريم. 1- برنامه نويس نداريم 2- گرافيست نداريم
فكر كنم اول بايد اين دو تا مشكل حل بشن. بعدم كه بازي ساخته شد اصلا نبايد به فكر برگشت سرمايتون باشين بعلت نبود قانون كپي رايت. اگرم ميخوايد به بازاراي خارجي فكر كنيد كه اولا كار بايد خيلي خوب باشه ثانيا بايد انگليسي باشه نه فارسي. خوب از نطر اقتصادي كه در اين شرايط كاراي خيلي راحت تري براي بدست آوردن اونقدر سود هست اگرم نه ميخوايد يه بازي فارسي ايراني بسازيد كه گفتيم اگه دو مشكل اول حل بشه هم نبايد به فكر صرفه اقتصاديش باشيد.

Mon Nov 10, 2003 12:00 am - alpha
Post subject:

quote="msair20033"]
بهه...آخه من كه نميخوام يك پرژه روش كار بشه بعدم بدرد نخور باشه. من ميخوام همزمان 4 يا 5 بازي باهم ساخته بشه و در آخر ببينيم TESTER ها نظرشون به كدوم جلب ميشه.

بابا تو همون يكيشو بساز . پنج تا ديگه پيشكشت !!!![/quote]

Mon Nov 10, 2003 12:13 am - sefrvayek
Post subject:

به نظر من موضوع انقدر ها هم ناممكن نيست. دليلي نيست كه حتما در ابتدا بازي اي خيلي حرفه اي و در سطح جهاني ساخته بشه. به نظرم نوعي سنگ بزرگ برداشتن است. ولي در كل اگر انقدر بزرگ فكر ميكنيد بايد به بازار بزرگتري هم چشم داشت چون به نظر نميرسد بتوان هزينه هاي صرف شده را روي تعداد محدودي مشتري داخلي سرشكن كرد و همچنان انتظار داشت مشتري داخلي از محصول خارجي كه با قيمت پايين تري به دستش ميرسد استفاده نكند.

Mon Nov 10, 2003 12:31 am - خوبی کن
Post subject:

به نظر من براي تجربه اول رويه ساختن بازيهاي جاوا يا JAVAفلش باش که اسانتر از ديگر بازيهاست

Mon Nov 10, 2003 1:05 am - reza_mgh
Post subject:

sefrvayek wrote:
به نظر من موضوع انقدر ها هم ناممكن نيست. دليلي نيست كه حتما در ابتدا بازي اي خيلي حرفه اي و در سطح جهاني ساخته بشه. به نظرم نوعي سنگ بزرگ برداشتن است. ولي در كل اگر انقدر بزرگ فكر ميكنيد بايد به بازار بزرگتري هم چشم داشت چون به نظر نميرسد بتوان هزينه هاي صرف شده را روي تعداد محدودي مشتري داخلي سرشكن كرد و همچنان انتظار داشت مشتري داخلي از محصول خارجي كه با قيمت پايين تري به دستش ميرسد استفاده نكند.
دقيقا اين حرف من هم بود

Mon Nov 10, 2003 12:09 pm - johnsss
Post subject:

sefrvayek wrote:

در ادامه بحث این دوست عزيز بايد بگم که وقتی که کشور ما خودش نميخواد
که این صنعت پيشرفت کنه مسلما این کار هم هيچ رشدی نخواهد کرد.
اگر قانون Copyright در ایران رعايت ميشد الان ميزان زيادی شرکت software
در ایران بوجود ميومد که به جايه اینکه از 1000 تا برنامه تخصصی (که به صورته
مجانی در دسترس است و به صورت غير تخصصی با آنها برخورد ميشه) استفاده کنن.
به ایجاد ان دست ميزدند.
فکرش رو بکنيد که اگر هر فرد مجبور بود 50 دلار برايه يک بازی بپردازد چقدر
شرکت ایرانی بوجود ميومد که بازيهايی هرچند در سطح پايينتر ولی با قيمته
مناسب تر توليد ميکرد. این باعث ميشد که رقابت نيز شکل بگيرد و در ضمن
این شرکت ها بنا به نياز بازار خود را بهتر و بهتر کرده و سعی در بکار گيری
اخرين تکنيک ها بکنند.
مثال ان در فرانسه و المان کاملا قابله مشاهده ميباشد.
ولی حيف که اینگونه نيست.حرف برايه گفتن در اینباره زياد است ولی......

Mon Nov 10, 2003 12:13 pm - johnsss
Post subject:

خوبی کن wrote:
به نظر من براي تجربه اول رويه ساختن بازيهاي جاوا يا JAVAفلش باش که اسانتر از ديگر بازيهاست

بازی با Flash که حساب نيست. بازی با جاوا هم مانند بازی با C++ از لحاض برنامه نويسی است.
بازيهايی که دوست ما منظورشون بود بازی های پيشرفته و در سطح MaxPayne!!!! بود

Mon Nov 10, 2003 2:49 pm - alpha
Post subject:

johnsss wrote:
sefrvayek wrote:

به ایجاد ان دست ميزدند.
اخرين تکنيک ها بکنند.

واقعا كه شما حرف اول و آخر را زدين . آفرين . من براي همين مي گم كه اگر قراره در اين زمينه سرمايه گذاري بشه بايد فقط براي خارجي ها باشه و نه داخل كشور . مثل هندوستان كه فقط صادرات نرم افزار مي كنه .
نبود كپي رايت مشكل اصلي در اين زمينه است و كلا توليد نرم افزار . براي مثال همين نرم افزار هاي ساده حسابداري كه به قيمت 10000 تومن عرضه مي شه بازهم مردم كپي شون رو مي خرن . ما يك فاميلي داريم كه حسابي پول داره و بسيار مذهبي ولي از كپي همون برنامه حسابداري استفاده مي كنه !!!! اصلا هم نمي گه كه مثلا اين دزديه .
شايد بحث كمي منحرف شد ولي در آخر هم بگم كه حالا كه ما كلا به دزدي عادت كرديم تا بيايم و اين عادت رو از سر بندازيم كار از كار گذشته و قيامت شده

Mon Nov 10, 2003 2:56 pm - خوبی کن
Post subject:

johnsss wrote:
خوبی کن wrote:

بازی با Flash که حساب نيست. بازی با جاوا هم مانند بازی با C++ از لحاض برنامه نويسی است.
بازيهايی که دوست ما منظورشون بود بازی های پيشرفته و در سطح MaxPayne!!!! بود

پول مکان پشتياني تجربه

Mon Nov 10, 2003 6:58 pm - msair20033
Post subject:

alpha wrote:
johnsss wrote:
sefrvayek wrote:

به ایجاد ان دست ميزدند.
اخرين تکنيک ها بکنند.

واقعا كه شما حرف اول و آخر را زدين . آفرين . من براي همين مي گم كه اگر قراره در اين زمينه سرمايه گذاري بشه بايد فقط براي خارجي ها باشه و نه داخل كشور . مثل هندوستان كه فقط صادرات نرم افزار مي كنه .
نبود كپي رايت مشكل اصلي در اين زمينه است و كلا توليد نرم افزار . براي مثال همين نرم افزار هاي ساده حسابداري كه به قيمت 10000 تومن عرضه مي شه بازهم مردم كپي شون رو مي خرن . ما يك فاميلي داريم كه حسابي پول داره و بسيار مذهبي ولي از كپي همون برنامه حسابداري استفاده مي كنه !!!! اصلا هم نمي گه كه مثلا اين دزديه .
شايد بحث كمي منحرف شد ولي در آخر هم بگم كه حالا كه ما كلا به دزدي عادت كرديم تا بيايم و اين عادت رو از سر بندازيم كار از كار گذشته و قيامت شده

ببين آلفا جان آخه كي ميادبراي يك برنامه كه فلانجا 600 تومان ميده بره از جايي بخره كه 10000 تومان ميده. اگر ميخواين سي دي ها ديگه كمتر رايت بشه بايد سي دي هايي درست كرد كه اگر طرف خواست از روش رايت كنه.... البته هستند اما فرداش يك نفر مياد ميگه قفل اين سي دي چه جوري ميشكنه. بايد يك كاري كرد.
اصلا مگه نميشه تو خارج يك شركت بازي ساخت يا مثلا با شركتهاي خفني مثل UBI Soft شريك شد يعني ما براي آنها بازيهايشان را فارسي ميكنيم هان البته اگر بشه. مثلما اين شركت نه بيشتر شركتها ميدانند كه ايراني ها خوره اند چرا كه اين كار را نكنند.

Tue Nov 11, 2003 12:21 am - en2fa
Post subject:

بحث جالبی بود....

اما خوب بينتيجه....

من قبلاً چند بار بازی نوشتم و هنوز هم مهمترين آرزوم نوشتن بازی هست.کلی رفيق هم دارم که پايه این کار هستند.
اما خوب آخرش چی؟فکر اینو کرده بوديد؟
يعنی اینکه پول توش خبری نيست که نيست بنبر این عملی نيست.بعد هم فاصله فعلاً خيلی زياد هست بين ما و اونها...
و چون نياز به سرمايه گزاری زياد در اول داره و سود دهی احتمالی در 6-7 سال بعد...خيلی راحت امکان پزير نيست!

Tue Nov 11, 2003 12:32 am - reza_mgh
Post subject:

ببينيد اصل مطلب اينه كه اينكار يه بيل گيتس ميخواد كه با ريسك بالا سرمايه گذاري كنه.

Tue Nov 11, 2003 10:05 pm - johnsss
Post subject:

نه احتیاج به بیل گیتس نیست. فردی رو می‌خواهد که بتواند حدود 10 میلیون تومن سرمایه گذاری کند.
ساختن بازی در مراحل اولیه احتیاجی‌ به تعداد کمی برنامه نویس حرفه ای دارد. که بتونند موتور گرافیکی‌ بازی را طراحی‌ کنند. اگر این مرحله با موفقیت همراه بود اون موقع است که بحث گرافیست و مدلر و متخصص صدا و این ها پیش میاد.
و در ضمن این را هم در نظر داشته باشید که اگر این پروژه با موفقیت همراه باشه میتونه دهها برابر سود دهی‌ داشته باشه.

در مورده اون دوستی‌ که نوشته بود کسی‌ سی‌ دی با قیمت 10000 تومان رو نمیخره
وقتی‌ که میتونه همونو با 600 تومن گیر بیاره . باید بگم که اگر اون کپی‌ 600 تومانی‌ موجود نبود
میرفت همون سی‌ دی 10000 تومانی‌ را میخرید و براش ارزش معادل 10000 تومن قائل میشد.
در ضمن لطفا در نظر داشته باشید که کسی‌ که یک برنامه را تولید میکنه برای اینکار پول و وقت می‌گذاره. و در نتیجه به دنبال سود هست. اگر این سود را نبرد دیگه به دنبال این کار نمیره. و همون می‌شه که تو ایران می‌بینید. این همه مهندس کامپیوتر تو ایران هست. ولی‌
نصفشون مادر برد نصب می‌کنن. بقیه هم یا اگه بتونن از ایران خارج میشن. یا میمونن و به کاری که به رشتشون کم و بیش مربوط نیست میپردازند.
به هر حال. متاسفانه کشور های پیشرفته نمیخوان که کشور های ضعیف پیشرفت کنند و کشور های ضعیف هم خودشون به دنبال این کار نمیرن. حداقل خوش به حال هندی ها که تو این یک زمینه چیزی از کشورهای صنعتی‌ کم ندارند. همه کشور ها به فکر تولید هستند. ما به فکر آنکه چگونه محصولات آنها را به صورت غیر قانونی‌ استفاده کنیم.

Wed Nov 12, 2003 10:50 pm - en2fa
Post subject:

خوب و اما بازی و مشکلات در ایران
1....

Thu Nov 13, 2003 1:41 am - dracula_persian
Post subject:

مشکل اصلی ما ایرانی ها هم دقيقا اینجا خودشو نشون ميده
عاشق بحث کردن هستيم
اگر بتوانيم به این باور برسيم که به نظر ديگران احترام بگزاريم خيلی از مشکلات حل ميشه
ساخت يک بازی خيلی جالبه ولی با توجه به حاشيه ...ما در کشوری هستيم که واحد پولش با واحد پول جهان تقريبا 800 برابره
پس اگه بگيم چرا همه ترجيح ميدن ارزون رو بخرن چون مجبورن و من هيچ وقت نميتونم 37 دلار واسه يه بازی که در دنيا فروخته ميشه بدم
اول اقتصاد درست بد فرهنگ کامل بد انتضار نتيجه {خيلی سخته يه دراکولا بتونه نظرشو بگه}
)

Thu Nov 13, 2003 2:53 pm - mammad
Post subject:

Quote:
اونا از جون خودشون گذشتن تا به ملت عراق كمك كنن چون اونا احتياج به كمك داشتن

رزمنده انگليسي يا شهيد آمريكايي.
البته اون بدبختا سربازن وگرنه ديونه نيستن پشن برن تو كوير عراقيا رو آزاد كنن اصلا اونا رو سننه.
dracula_persian wrote:
مشکل اصلی ما ایرانی ها هم دقيقا اینجا خودشو نشون ميده
عاشق بحث کردن هستيم
اگر بتوانيم به این باور برسيم که به نظر ديگران احترام بگزاريم خيلی از مشکلات حل ميشه
ساخت يک بازی خيلی جالبه ولی با توجه به حاشيه ...ما در کشوری هستيم که واحد پولش با واحد پول جهان تقريبا 800 برابره
پس اگه بگيم چرا همه ترجيح ميدن ارزون رو بخرن چون مجبورن و من هيچ وقت نميتونم 37 دلار واسه يه بازی که در دنيا فروخته ميشه بدم
اول اقتصاد درست بد فرهنگ کامل بد انتضار نتيجه {خيلی سخته يه دراکولا بتونه نظرشو بگه}
)

من دربست همه حرفاتو قبول دارم.
اما اگه قراره كپي رايت رعايت شه نبايد اومد نرم افزار و به همون قيمت تو ايران فروخت بايد يه راه حل ديگه پيدا شه.
مثلا توافق با شركت هاي سازنده براي 10% كردن قيمتها يا نرم افزار اجاره اي.
اما بدبختيه ما اينجاست بقيه كه نميان به فكر ما باشن اينا هم كه هنوز تو فكر نماز آيات هستن و گور بابا كپي رايت.نميفهمن كه يك روز كه ميگزره يك روز عقب ميوفتيم
.

Thu Nov 13, 2003 4:35 pm - mammad
Post subject:

ادامه اون بحث رو ميتونيد اينجا انجام بدين:
http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?p=43191#43191

بهتره اينجا در مورد مشكلات شركتها و كپي رايت بحث شه.

Sun Nov 16, 2003 3:38 pm - خوبی کن
Post subject:

http://www.ccwmagazine.com/Issues/Issue7/Sepehr/game.asp

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه بتونی با اسم quata کنی خيلی واضح تا از این میشه ها...

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این پستای من رفت همش. :(
این يکی خيلی بحث جالبی بود. حيف شد که پريد. اميدوارم بچه ها بيان دوباره
ادامش بديم.

shenmue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا بيشترين مشكل ايران قانون كپي رايت است
اگهاين درست بشه شايد در اينده دور بتونه بازي بسازه
(

بازي ساختن همچين الكي نيست
يك مثال:
شركت سگا براي ساختن شنمو 70 ميليون دلار سرمايه گذاشت بيش از 8 سال به طول انجاميد و بيش از 2500
كارمند متخصص در گير پوژه بودند و بيش از 30 كمپاني همكاري بسيار نزديك داشتند)

حالا فكر مي كنيد چند سال بعد در ايران همچين اتفاقي بيوفده(من خوم اصلا باور نميكنم ايران در 100 سال اينده
دست به همچنين كاري بزنه)

masood007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همگي
يعني واقان فكر مي كنيد كسي تا حالا اقدام به ساخت بازي هايي كه قادر به رقابت با بازيهاي بزرگ نكرده ؟
اقايali_evil اقدام به اینکار کرده و نسبتن موفق بوده
او خودش اقدام به طراحی موتر گرافیکی 2 بازی استراتپیک و چند بازی کوچک شده است و موفق بوده است .جالب اینجاست که او تنها به کمک دوستش این کارها را کرده است .و بازی جدی او world of war III جنگ جهانی سوم در حال ساخت است و موتور ان به یازده هزار خط رسیده است .
سایت او www.persian_designers.com است ودر ضمن ایشان در اونجا اموزش ساختن بازی را نیز می دهند .
من با کمک جزوات ایشان که در سایت نیز هست توانستم چند بازی کوچک بسازم
bye

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از shenmue :
بابا بيشترين مشكل ايران قانون كپي رايت است
اگهاين درست بشه شايد در اينده دور بتونه بازي بسازه
(

بازي ساختن همچين الكي نيست
يك مثال:
شركت سگا براي ساختن شنمو 70 ميليون دلار سرمايه گذاشت بيش از 8 سال به طول انجاميد و بيش از 2500
كارمند متخصص در گير پوژه بودند و بيش از 30 كمپاني همكاري بسيار نزديك داشتند)

حالا فكر مي كنيد چند سال بعد در ايران همچين اتفاقي بيوفده(من خوم اصلا باور نميكنم ايران در 100 سال اينده
دست به همچنين كاري بزنه)
فكر نكنم اينقدر هم امكانات و نفرات براي ساخت يك بازي موفق تجاري لازم باشه.مثلا بازي Run away :a road adventure
توسط يك گروه دو نفره ساخته شده.البته اين بازي هم در نوع خود استثناست .ولي با يك گروه 10-15 نفره مجرب و زمان يكي دو سال و البته امكانات مالي لازم ميشه بازي تجاري موفق ساخت البته نه در حد max payne . اگرچه بازيهايي مثل call of duty يا
serious sam و چند بازي ديگر هم توسط گروههايي كوچك و ناشناس ساخته شده بودند.
يادمه حدود سه سال پيش تلويزيون يه برنامه اي نشون ميداد كه مراحل ساخت يك بازي رو توسط يك گروه سوئدي نشون ميداد
اون گروه هم حدود 10 15 نفر بودند و با توضيحاتي كه يكي از اعضاي گروه ميداد در ساخت بازي از جديدترين تكنولوژيهاي ان زمان
هم استفاده شده بود و بازي خوبي ساخته بودند فكر كنم سبكشم role playing يا action adventure بود چون به قول اون شخص
يك شهر به طور كامل براي اين بازي ساخته شده بود و با استفاده از نقشه ميشد به نقاط مختلف اون رفت و بازي حالت كاملا غير خطي داشت كه البته به همين دليل بازي مشكلي از اب درامده بود و همينطور محيط ها و حال و هواي بازي بيشتر به مناطق شمالي كشورهاي اسكانديناوي مربوط ميشد كه به همين دليل شركت infograme سابق حاضر به انتشار اين بازي نشد و انها مجبور شدند سبك و حال و هواي بازيشان را تغيير بدن.نكته اي كه به اون اشاره شد اين بود كه اونها براي معرفي بازي و پيدا كردن
ناشر به نمايشگاه سالانه بازيهاي كامپيوتري رفتند(اسم انگليسيش رو يادم نيست) كه اين مكان بهترين جا براي اين گروههاي كوچك هست تا بتونن بازيهاي خودشون رو براي پيدا كردن ناشر به معرض نمايش بگذارند.
البته در مملكت ما مشكل اصلي يكي مشكل مالي و ديگري نبود تجربه و تخصص كافي در اين زمينه هست.

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقتي تو ايران يك بازي 1000 دلاري را مي خري 500 تومن آخره اين فكر هم معلومه

البته يكي بايد شروع كنه ولي اولا براي پول نباشه ثانيا عشقش اين كار باشه ثالثا به فكر فروشش توي ايران نباشه

اگه از اين بازيهاي الو مسابقه اي باشه و پارتي هم داشته باشي خوب پول در مياري حرف از ميليون است :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وقتي تو ايران يك بازي 1000 دلاري را مي خري 500 تومن
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

کدوم بازی 1000 دلاره!!!!؟؟؟؟؟؟
:D

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از gooyapardaz :
وقتي تو ايران يك بازي 1000 دلاري را مي خري 500 تومنblink: :blink: :blink: :blink: :blink:

بابا شايعه نسازيد اينقدر گرانترين بازي كه من ديدم 49 دلار بود همش !!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مسئله اينه كه ما مشكلمون بيشتر رو 3 تا چيزه
برنامه نويس حرفه اي كه نداريم (چون تو ايران خدا ترين برنامه با وي بي 6 نوشته ميشه!!!)
تيم وركمون فاجعه است!
مديريت معني نداره اصلا(چون تو ايرن هركي پولش بيشتر باشه و شركت مال اون باشه مسلما مدير پروژه هم خودش ميشه!!)
و چند تا مشكل ديگه...
تنها چيزي كه براي بازي زياد داريم داستانه ;)

parsianitem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه مشكل قانوني و مديريتي و وب داشتيد من كمكتو نمكنم

smd3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساخت بازي تو ايران هم ميشه خوبش هم ميشه ... نياز به اين همه آدم هم كه برو بچه ها ميگفتن نداره ... اون چند تا برنامه مسخره مذهبي و بازيهاي فلش ايراني هم جزو بازيها حساب نميشه ...
مهمترين بخش كار يه انيماتور با يه برنامه نويس حرفه اي هست كه هر دو تاش تو ايران موجوده . كل سرمايه اوليه واسه راه اندازي يه بازي مثل GTA 4 هم 20 میلیون بیشتر نمیشه که اونم بیشتر صرف خرید تجهیزات میشه .
GTA 4 رو با محیط ایرانی و داستان ایرانی تصور کنید . یه رویایی که خیلی ساده میتونه به واقعیت تبدیل بشه . اما هیچ کس سرمایه نمیذاره . من نمونه هم زدم و برای ایران خودرو بردم اما اونا حتی نگاهش هم نکردن چون کسی از مسئولان نه کامپیوتر میفهمه نه بازی حالیشه نه میفهمه که این بازی بهتر از 100 تا تبلیغ تلویزیونیه . ضمنا اون وسط باید 60 نفر پول بخورن که قیمت 20 میلیون تا از دست چند تا مسئول بخواد رد بشه میشه 100 میلیون !! به 1000 نفر هم باید رشوه داد که کارتو درست کنند ...
به هر حال اگه کسی خواست سرمایه گذاری کنه من افراد متخصصشو دارم . 20 نفر حرفه ای که تا حالا بیشتر از 25& از بازی رو ساختن و demo هم براش زدن .
سودش هم خیلی بیشتر از ایناست . چون تبلیغات در بازی هم کلی سود داره . یه اسپانسر عاقل کافیه تا ایران هم بتونه مثل بقیه کشورها تو زمینه های کامپیوتری حرفی واسه گفتن داشته باشه ...

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
نیروی انتظامی یه بازی مبتنی بر سریال خواب و بیدار ساخته شاید اون کیفیتش بالا باشه باید صبر کرد و دید!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ساخت بازي تو ايران هم ميشه خوبش هم ميشه ... نياز به اين همه آدم هم كه برو بچه ها ميگفتن نداره ... اون چند تا برنامه مسخره مذهبي و بازيهاي فلش ايراني هم جزو بازيها حساب نميشه ...
مهمترين بخش كار يه انيماتور با يه برنامه نويس حرفه اي هست كه هر دو تاش تو ايران موجوده . كل سرمايه اوليه واسه راه اندازي يه بازي مثل GTA 4 هم 20 میلیون بیشتر نمیشه که اونم بیشتر صرف خرید تجهیزات میشه .
GTA 4 رو با محیط ایرانی و داستان ایرانی تصور کنید . یه رویایی که خیلی ساده میتونه به واقعیت تبدیل بشه . اما هیچ کس سرمایه نمیذاره . من نمونه هم زدم و برای ایران خودرو بردم اما اونا حتی نگاهش هم نکردن چون کسی از مسئولان نه کامپیوتر میفهمه نه بازی حالیشه نه میفهمه که این بازی بهتر از 100 تا تبلیغ تلویزیونیه . ضمنا اون وسط باید 60 نفر پول بخورن که قیمت 20 میلیون تا از دست چند تا مسئول بخواد رد بشه میشه 100 میلیون !! به 1000 نفر هم باید رشوه داد که کارتو درست کنند ...
به هر حال اگه کسی خواست سرمایه گذاری کنه من افراد متخصصشو دارم . 20 نفر حرفه ای که تا حالا بیشتر از 25& از بازی رو ساختن و demo هم براش زدن .
سودش هم خیلی بیشتر از ایناست . چون تبلیغات در بازی هم کلی سود داره . یه اسپانسر عاقل کافیه تا ایران هم بتونه مثل بقیه کشورها تو زمینه های کامپیوتری حرفی واسه گفتن داشته باشه ...

ايول !!خوشم اومد!
ميتوني كلا در مورد فرايند ساخت بازي و مراحل و كد نويسيش توضيح بدي!!
دستت درد نكنه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از smd3d :
كل سرمايه اوليه واسه راه اندازي يه بازي مثل GTA 4 هم 20 میلیون بیشتر نمیشه که اونم بیشتر صرف خرید تجهیزات میشه .

تومن؟ :blink:

بالا